IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2011, 02:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan'a Ankara'da sevgi seli




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''ANA'' ile saat 22.10'da Ankara'ya geldi. Erdoğan'ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş havaalanında beklemeye başladı. Erdoğan havalimanı girişinde alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı.




Başbakan Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı AK Partili milletvekilleri ve öteki ilgililer karşıladı.
Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de Ankara'ya geldi.
Erdoğan'a sevgi gösterisi
Bu arada, Erdoğan'ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi'nin önünde toplandı. Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada, ''Nazar etme dünya ondan bir tane var'' yazılı pankart açanların olduğu görüldü.
Öte yandan Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği güzergahta da çok sayıda taksici, araçlarıyla kilometrelerce kuyruk oluşturarak sevgi gösterilerinde bulundu. Başbakan ile eşi Emine Erdoğan da vatandaşların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.
Başbakan Erdoğan'ın gelişi nedeniyle güzergahta ve havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ankarada, baåÿbakana, başbakana, seli, sevgi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık