IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2011, 09:39   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı




İzmir'in Buca İlçesi'nde, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin hazırlık sınıfının ikinci öğretiminde okuyan 3 gence, okul dönüşü yolun karşısındaki durağa geçtikleri sırada, önce bir otomobil çarptı. Ardından yola savrulan 3 gençten 19 yaşındaki Gökberk Çil (19), plakası ve şoförü henüz belirlenemeyen bir minibüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan 3 öğrenciden Çil hayatını yitirdi, Lale Karakuş (18) ve Seda Ağırman (18) da yaralandı.

MİNİBÜS EZDİ, KAÇTI

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Menderes Caddesi Buca Yarı Açık Cezaevi karşısındaki durakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hazırlık sınıfının ikinci öğretiminde eğitim gören Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencisi Gökberk Çil(19), İngilizce İstatistik Bölümü öğrencisi Lale Karakuş(18) ile İngilizce Matematik Bölümü öğrencisi Seda Ağırman derslerinin bitmesinin ardından otobüse binip, Menderes Caddesi Buca Yarı Açık Cezaevi karşısındaki durakta indi. Trafik ışıklarının bulunmadığı yerden, yolun karşısındaki durağa geçerek, tekrar otobüse binmek için hareket eden 3 gence, aynı okulun Elektrik ve Elektronik Bölümü'nde okuyan Azercan Kılıç'ın kullandığı (20) 35 KLP 41 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan 3 gençten Gökberk Çil, otomobilin ardından gelen, plakası ve şoförünün kimliği belirsiz olan yolcu minibüsünün altında kaldı. Minibüs şoförü durmayarak kaza yerinden kaçtı. Yaralıları gören vatandaşlar kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ALKOLSÜZ

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri yaralılardan Çil'i Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne, Karakuş ile Ağırman'ı da İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdanalelere rağmen Gökberk Çil, kurtarılamadı. Lale Karakuş tedavisinin ardından taburcu edilirken, tedavisi süren Seda Ağırman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazanın ardından gözaltına alınan ve alkolsüz olduğu belirlenen otomobil sürücü Kılıç, Buca Polis Merkezi'ne götürüldü. Güvenlik güçleri, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından, kaçan minibüsün plakasının ve şoförünün kimliğinin belirlenmeye çalışılacağını kaydetti.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
izmirde, trafik, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de trafik kazası: 12 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Eylül 2008 11:19
Bir Trafik Kazası 32 Yaralı! Kralice Haber Arşivi 3 11 Haziran 2008 04:29
Gülağaç'ta trafik kazası: 10 yaralı Alovepoem Haber Arşivi 0 14 Aralık 2007 12:11