IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2011, 10:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kız arkadaşa gelen SMS 18 yaşında katil etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 17 yaşındaki M.K. kız arkadaş meselesi sebebiyle tartıştığı Emrah Kazanbey'i (18) bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldıran Kazanbey hayatını kaybetti. M.K. olaykan kısa süre sonra yakalandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Yurdoğlu Mahallesi 3545/1 sokak üzerinde meydana geldi. Tüpcüde çalışan M.K. aynı mahallede oturan ve bir berberde çalışan Emrah Kazanbey'in kız arkadaşına telefondan mesaj attığını öğrendi. Gönderilen mesajda Kazanbey'in, kendisini kız arkadaşına kötüleyici ifadeler kullandığını öğrenen M.K. çılgına döndü. Gencin evine giden M.K., Kazanbey'i konuşmak için dışarıya çağırdı. Kısa süreli konuşmanın ardından gençler kavga etmeye başladı. Sinirlerine hakim olamayan M.K., yanında getirdiği bıçakla, Kazanbey'i sol göğüs altından bıçakladı. Emrah Kazanbey kanlar içinde yere düştü. M.K. da olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıyı görenler, polisi ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri kan kaybeden Emrah Kazanbey'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kazanbey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanbey'in 3 gün önce yakınlarıyla birlikte doğum gününü kutladığı ve 18 yaşına bastığı öğrenildi.

Kaçan zanlı M.K. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. M.K.'nın evine gelme ihtimali üzerine pusu atan polis ekipleri zanlıyı burada yakaladı. Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen M.K., yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. M.K.'nın ilk ifadesinde, Emrah Kazanbey'le, kız arkadaşına kendisi için 'kötü biri, düzgün bir insan değil' şeklinde attığı mesajlar nedeniyle kavga ettiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Aralık 2011, 10:42   #2
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kız arkadaşa gelen SMS 18 yaşında katil etti




Hala böyle Şeylerin olması Üzücü.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
18, arkadaşa, etti, gelen, katil, kız, sms, yaşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık