IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2011, 13:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BDP'liler Taksim'i savaş alanına çevirdi




Uludere'deki olayla ilgili açıklama yapmak üzere toplanan grup, dağılım sırasında olaylar çıkardı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

35 kişinin yaşamını yitirdiği Şırnak Uludere'deki olayla ilgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tarlabaşı Bulvarı'nda toplanan grup dağıldıkları sırada çevredeki işyeri ve otobüsleri taşladı. Polis gruba, tazyikli su ve gözyaşartıcı bomba kullanarak müdahale etti.
YAKLAŞIK BİN KİŞİ TAKSİMDE TOPLANDI

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe merkezleri üyeleri ile bazı sol grup üyelerinden oluşan yaklaşık bin kişi, Uludere'de 35 kişinin öldürülmesi üzerine bugün saat 16.00 sıralarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meydanı'nda toplandı.
Topluluktakiler "Yaşasın hakların kardeşliği" diye slogan attı. Polis İstiklal Caddesi ve Sular İdaresi'nin önünde toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) ve çevik kuvvet ile barikat kurdu. Aralarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] milletvekilleri Sebahat Tuncel, Ertuğrul Kürkçü ve Levent Tüzel'in de bulunduğu topluluk, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul İl Eş Başkanı Asiye Kolçak'ı beklemeye başladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

GÖSTERİCİ GRUPLA POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Bu sırada büyük gruba katılmak isteyen 4-5 kişilik bir grup ile sivil polisler arasında gerginlik yaşandı. Büyük gruptakiler, kendilerine yaklaşan kişilerin bazılarının gözaltına alınması üzerine, polisi yuhaladı sonra da polise taş attı. Sebahat Tuncel grubu sakinleştirdi. Göstericiler zaman zaman [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meydanı'nda oturma eylemi yaptı. Önce İl Eş Başkanı Asiye Kolçak daha sonra sırasıyla Ertuğrul Kürkçü, Levent Tüzel ve Sebahat Tuncel konuştu. Sebahat Tuncel topluluktakilerden dağılmasını istedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



OTOBÜS DURAKLARININ CAMLARINI TAŞLADILAR

Tarlabaşı yönüne yürümeye başlayan yaklaşık 500 kişinin arasından, toplu ulaşım araçları ve otobüs duraklarına ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönünde bekleyen TOMA aracına taş atıldı. Toplu ulaşım araçları ile otobüs duraklarının camları kırıldı. Polis TOMA'dan göstericilerin üzerine su sıktı. Çevik kuvvet polislerinin göz yaşartıcı bomba atması üzerine topluluk Tarlabaşı yönünde taş atarak kaçtı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ESNAF İŞYERLERİNİ KAPATTI

Çevre esnafı hasar görmesinden korkarak işlerini kapattı. Tarlabaşı Bulvarı üzerinde barikat kurmaya çalışan göstericiler ara sokaklara dağıldı. Polis olaylara karışan 20 kişiyi gözaltına alındı. Gerginlik ara sokaklara kaydı.
BDP'DEN ÇAĞRI

Demirtaş, PKK'nın yayın organı ROJ TV'ye telefonla bağlanarak, Şırnak Uludere'de yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Demirtaş, yaşanan olaya devletin sessiz kaldığını ve üstünü örtme planları yaptığını ileri sürdü. Demirtaş, açıklamasında tehlikeli bir de çağrıda bulundu.
Demirtaş, bölge halkını ve tüm Kürtleri olayı en büyük şekilde protesto etmeye çağırarak, "BDP olarak 3 gün yas ilan ettik" açıklamasında bulundu.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bdpliler, cevirdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pitbull Berberi Savaş Alanına Çevirdi.. Düş Haber Arşivi 0 27 Eylül 2011 17:22
Şanlıurfa savaş alanına döndü Angel Haber Arşivi 0 19 Ekim 2008 17:38