IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rüzgar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2012, 17:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Küçük Yaşta Müslüman Oldum"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aksiyon yarışma programlarındaki başarısıyla kendini kanıtlayan Asuman Krause son olarak ekranlara 'Dişi Acun' olarak çıktı.

'Var Mısın Yok Musun' yarışma programıyla da beğeni toplayan 1998 Türkiye güzeliyle hayatı ve işini konuştuk.

Türkiye'nin en başarılı kadın sunucularından birisiniz, başarınızın sırrı nedir?

İlk başta doğallık, ikincisi disiplin, üçüncüsü samimiyet.

'Fear Factor' yarışmasını sunarken o böceklerden, yılanlardan iğrenmiyor muydunuz?

Yok, çok seviyordum hatta. İğrenmedim. Daha önce bu hayvanlarla bir araya o kadar gelmişliğim yok. Ama normalde de hamam böceğinden tiksinmem. Evdekiler "Aaaaa" diye kaçışır, ben hiç tepki göstermem, gider alırım. Üzerlerine basar öldürürler ya, 'çatır çatır' sesler çıkar onlardan. Ben elime alır, dışarı atarım.

Arjantin'e kaç defa gidip geldiniz?

4, 5, 6, 7, 8, 9 kere gittim. Uçak 17 saat sürüyordu. Ama inanın bana, Konya gitgel 6 saat gibi hiç yormuyordu. Ama bazen panikatak geçiriyorum, kendi kafamda kuruyorum. O, bu, şu olsa, düşüyor olsak, kendi kendime kurmam sonucunda bir nefes daralmam oluyor. Kalp atışlarım hızlanıyor. Ben de panikatak hastasıyım. Bir gün New York'tayım, Özgürlük Heykeli'ne çıkacağım. Arkadaşlarımız dediler ki "Biz çıkamayız, çok yüksek." Çıktım, çıktım en öndeyim gidiyorum. Üç tane demir, onun arkasından bakabiliyorsun, merdivenler daralıyor, müthiş bir sıkışıklık var. Bir anda, "Benim inmem lazım. Benim şimdi inmem lazım" gibi bir duygu oluştu. En tepesindeydim. Bıraksam kendimi bırakacağım. İnsanların arasından yara yara aşağı indim.

Sanat camiasını bir korku saldı "Ya kanser olursam." Bu illet hastalıktan da korkmuyor musunuz?

O da olacaksa, o da Allah'tan. Rahmetli teyzem lösemi oldu. Hayatında bir tane sigara içmemiştir. Ama ben ondan da korkmuyorum. Tedavisi var. Sen tabii ki kuvvetli olacaksın. Kanserin iyileşme sürecinde en önemli faktör moral. Şu anda sanat camiasındaki kadınları görüyoruz hepsi ne kadar moralli. "İyileşeceğim ve işime döneceğim" diyorlar. Pozitif olmak çok önemli. Ben her türlü pozitifim.

Evlenip çocuk yapmayı düşünmüyor musun?

İstiyorum çünkü bu işlerin, yani sanatçı camiasının sonu yok. İllüzyon bir şey. Bu işi yapanların hepsinde, hepimizde egolar yüksek. Ben bir de koç burcuyum düşün, anla ne kadar egom yüksek. Her konuda, hep daha iyisini yapmak istiyorum. Bu işi yapanların hepsi böyle. Bir gün gelince, tanınmazsam üzülür müyüm, üzülürüm; insanım ya. Alkış alıyorsun, ilgi alıyorsun. Sokakta yürüyorsun, seni sevdiklerini söylüyorlar, sarılıyorlar, fotoğraf çektirmek istiyorlar.

Geleceğinize yatırım yaptınız mı?

Emeklilik sigortam var, sağlık sigortam var. Evim var. Kazancımı emlağa yatırıyorum. Gelecekte çocuğum olsun istiyorum. Dünyanın parasını verip onu kolejde okutur muyum yoksa devlet okulunda mı okuturum. Ben değişik bir anne olurum, para olsa bile onu koleje de göndermeyebilirim yani. Çünkü o, hayatı öğrenerek büyümek zorunda. Devlet okullarında okuyabilir. Ben okudum, neden o okumasın? Annemin durumu gayet iyiydi. Annem beni kolejde de okutabilirdi ama hayatı öğrenmem için devlet okullarına gönderildim.

Zaman size ihanet etmeden önce bir evlat sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Ben çok eğlenceliyimdir. Ama çok da mantıklıyımdır. Bu işlerin sonu yok. Daha evvel hesap kitap yapıyordum, şu yaşta evlensem, şu yaşımda evlat sahibi olsam falan filan. Bunların, daha doğrusu hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığını öğrendim. Doğum sırasında bir komplikasyon çıkar ölebilirim. Bütün bunlara çok taktım. Çocuk ne olur? Çok taktığım şeylerden biri ben kimseye dayanarak hayatımı şekillendirmiyorum. Ama tabiî ki evlendiğimde, o erkek eşek değilse aile bütçesine katkıda bulunacak. Şu anda kendi geleceğimi garanti altına aldım ama çocuğumunkini yapmadım. Hayat içinde çok iyi dönemler de yaşıyoruz, çok kötü günler de. Zamanı gelecek o eş karşıma çıkacak, çocuğum da inşallah olacak. Evlendim mi asla boşanmak istemiyorum. Annem babam ayrı. Küçüklükten bilinçaltında kalmış. Çocuğum aile içinde büyüsün istiyorum. Aslında önemli olan evleneceğin adam iyi koca olmayabilir, bu adam sizin hayatınızdan çıkabilir ama iyi bir baba olacak mı asıl önemli olan budur. n İyi bir baba adayı bulabilecek misiniz bakalım? Kafamda biri var, düşünüyorum. İyi bir baba olacak mı, diye bu aralar onu düşünüyorum. O da bilmiyor, kimse bilmiyor, bir tek ben biliyorum.

Küçük yaşta Müslüman oldum

Babanız bir Alman ve Hıristiyan, siz ne zaman Müslüman oldunuz?

Babam Hıristiyan Alman, annem Türk Müslüman. Yazları Türkiye'ye tatile geldiğimizde rahmetli Nur Teyzem'le birlikte yatardım. O bana, "Hadi kızım, ben söyleyeceğim sen söylediklerimi tekrar et" derdi. 5-6 yaşlarındaydım ilk 'Sübhaneke'yi öğretti. Sonra başka bir duayı, sonra da başka bir duayı daha öğretti. Teyzemi örnek aldım, Müslümanlığı seçtim

Ölümden bile korkmuyorum

Hayattaki korkunuz nedir?

Korktuğum şeyler vardır ama korkunun ecele faydası yok. Korkunun üzerine gidersin. Ondan sonra da ne olacaksa olur. Bazısı ölümden korkar ya, ondan bile korkmuyorum. Öldükten sonra mezara girişimi zaten görmüyorum ki yani. Bunları düşünürsen işin içinden çıkamazsın.

Kadın olarak Acun'a benzetilmek süper

Size 'Dişi Acun' diyorlar, hoşunuza gidiyor mu?

Hiçbir sıkıntım yok! Şöyle güzel bir tarafı var, "Bak beni bir kadın olarak onunla kıyaslıyorlar." Bir kere bu acayip şahane bir şey, anladın mı? Beni, en top olan yerdeki insanla kıyaslıyorlar beni hem de kadın halimle. Yeme de yanında yat, süper!

Kahvaltıda bir ekmek yerim

Çok formda görünüyorsunuz, yemekle aranız nasıl? Programdan çıkıyorum 7/24 açık bir Mc Donald's arıyorum. Ne istiyorsam yiyorum. 13 yıl basket oynadım. Hâlâ onun kredisini kullanıyorum. Bir oturuşta iki tane Big Mc yiyorum. Ben kahvaltıda oturup adam gibi bir ekmek yerim. Bu bazen bir buçuk ekmeğe kadar çıkar. Ama ondan sonra gün boyunca ekmek yemem.

Kaç kilosunuz?

65 kiloyum. Boyum 1.78. Zayıflamak değil şişmanlamak istiyorum. 68 kilo olmak istiyorum. İnsanlar zayıflamak için spora gider, ben kilo almak için spor yapacağım. Kilo derken aslında kas yapmam gerekiyor. Kendimi daha iyi hissediyorum. Dolgun bir kadın olmak çok hoşuma gidiyor. Biz Çerkez'iz. Bizim kadınlar, uzun boylu ve ince olur. Ama belli bir süre sonra kapılardan giremiyorlar.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
küçük yaşta müslüman oldum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Şehitler konusunda annelerin hislerine tercüman oldum" Dilara Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2010 12:17