IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2012, 13:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaymakama saldırıyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı




Saldırıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 2'sinin Uludere'de hiçbir yakınının olmadığı ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a Gülyazı köyünde yapılan saldırı ile ilgili Şırnak Valiliği, olayın faillerinin tespiti için çalışmaların sürdüğünü, sonuçlarının en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.
Şırnak Valiliği, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamı Naif Yavuz'a yönelik saldırı olayının faillerinin tespitine yönelik çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı. Valilik, "Bu şahısları yönlendiren karanlık odakların deşifre edilerek adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalar devletin istihbarat ve güvenlik birimlerinin koordineli ve kararlı çalışmalarıyla sürdürülmekte olup sonuçları en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.
GÖZALTINDAKİLERİN 2'SİNİN HİÇBİR YAKINI YOK

Kaymakam Naif Yavuz'a yapılan saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı. Şırnak merkezde gözaltına alınan 2 kişinin Uludere'de hiçbir yakınının olmadığı ortaya çıktı. Şüphelilerin sorgusu sürerken yeni gözaltıların olabileceği belirtildi. Bu arada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesine bağlı Şenoba Belediye Başkanı Sabri Babat ile 5 vatandaşın, kaymakama düzenlenen saldırıda 'halkı kışkırttığı' gerekçesiyle BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan hakkında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yavuz'un da davada taraf olabileceği belirtiliyor. Kaplan'ın bölgeyi ziyaret eden bakan ve milletvekillerini de telefonla arayarak "Gelmeyin, can güvenliğiniz yok." diyerek üstü kapalı bir şekilde tehdit ettiği iddia edildi. Kaplan, iddiaların aksine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamı'nı halkın elinden kendilerinin kurtardığını öne sürdü.
STK'LAR KAYMAKAMA SALDIRIYI LANETLEDİ

Şırnak'taki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yavuz'un saldırıya uğramasına büyük tepki göstererek kınadı. Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Ayan, olayın çok vahim olduğunu ve olayı lanetlediğini belirterek, bu saldırının bölge gelenek ve göreneklerine çok aykırı bir davranış olduğunu söyledi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yavuz'u 'misafir' olarak tanımlayan Ayan, şöyle konuştu: "Buna bir 'öfke patlaması' deniliyor ama misafir olarak taziyeye gelen birine bu yapılmaz. Tüm Şırnaklılar, bu saldırıya üzüldü.''
Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş de hiçbir hak arama modelinin 'kin, nefret ve şiddet' yolu ile elde edilemeyeceğini belirterek, "Kaymakama yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz." dedi. Geliş, "Bizim örf ve âdetlerimizde olmayan bir durum gelişti. Bunu kınıyoruz. Olayın yöre halkının değil, provokatörlerce yapılma ihtimali kuvvetli." dedi. Cizre Genç İşadamları Derneği Başkanı Ali Bingöl ise saldırının cenaze sahipleri tarafından değil, provokatörler tarafından yapıldığını belirtti.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
6, alındı, gözaltına, ilgili, kaymakama, kişi, saldırıyla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saldırıyla ilgili şok iddia! Feronia Haber Arşivi 0 21 Haziran 2010 12:05
Lice'deki saldırıyla ilgili 3 gözaltı Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:43
Bursa'da Terör Örgütü Üyesi Oldukları İddiasıyla 17 Kişi Gözaltına Alındı Kan Haber Arşivi 2 18 Nisan 2008 12:56