IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2012, 15:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini rehin alan kişi polisi şehit etti




Eşini rehin alan şizofreni hastası dehşet saçtı: 1 polis şehit oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tartıştığı karısı ve çocuklarını bıçakla evde rehin alan TEDAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Selim Karabıyık, ikna için gelen polisleri bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan 31 yaşındaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] memuru Suat Orak, Aziziye Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, sırtından 3 bıçak darbesi alan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] memuru Selçuk Erer, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
DAYAK YİYEN EŞ POLİSİ ARADI

Olay bugün (3 Ocak) saat 10.00'da merkez Aziziye ilçesindeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Yeşil Mahalledeki TOKİ konutlarının 4'üncü katında yaşayan ve 5 aydan beri şizofreni teşhisiyle tedavi gören Selim Karabıyık, tekrar hastaneye yatmasını gerektiğini hatırlatan eşine şiddet uyguladı. Bunun üzerine adı henüz belirlenemeyen eşi polisi arayarak yardım istedi. TEDAŞ'ta 1998'den beri güvenlik görevlisi olarak çalışan Selim Karabıyık, polislerin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak bıçakla saldırdı. Güvenlik görevlisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] memuru Suat Orak'ı kalbinden, Selçuk Erer'i sırtından bıçakladı. Yaralı polislerden Suat Orak, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. Selçuk Erer ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırgan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olay yerıne gelen ozel hareket timi tarafından gözaltına alındı.
MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Vali Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile birlikte Aziziye Araştırma Hastanesi'ne gelerek bilgi aldı. Suat Orak'ın 3 aylık hamile olan eşi Serpil Orak da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] otosuyla hastaneye getirildi. Yanındaki bayan polise "Gazeteciler bizim fotoğrafımızı niye çekiyor?" diyen Serpil Orak, eşinin ölüm haberiyle yıkıldı. Aziziye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merkezindeki meslektaşları Suat Orak'ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olduğu haberiyle gözyaşlarını tutamadı.
VALİ: POLİSLER BOŞ BULUNMUŞ

Vali Sebahattin Öztürk, saldırganın şizofreni hastası olduğunu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] memurlarına hastaneye götürülmek istendiği sırada saldırdığını bildirdi. Vali Öztürk, "Tedbirsizlik sonucu bıçakla saldırıyor. Bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] memurumuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. Diğerinin sağlık durumu iyi. Çok üzücü bir olay. Anlaşılan polisler boş bulunmuş" dedi.
Öte yandan TEDAŞ Müessese Müdürü Adnan Taşkesenlioğlu, Selim Karabıyık'ın 14 yıldan beri kurumda güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, rahatsızlığından haberdar olmadığını bildirdi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alan, etti, eşini, kişi, polisi, rehin, şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit Polisi 5 Bin Kişi Uğurladı!! Düş Haber Arşivi 2 14 Eylül 2011 17:17
Polisi şehit eden saldırgan kamerada Lucifer Haber Arşivi 0 11 Ağustos 2010 18:37