IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PassioN

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2012, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'den ihraç edildi Kılıçdaroğlu'na çattı




Baykal'a yakınlığıyla bilinen ve partiden ihraç edilen Sayan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

CHP'nin eski Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Savcı Sayan, ihraç istemiyle Ağrı İl Yönetimi tarafından İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirterek, ''Partide korku imparatorluğunu yıkacağını söyleyenlerin, daha büyük korku imparatorluğu yarattıklarını görüyoruz'' dedi.
CHP'YE GÖNÜL VERENLER GİYOTİNDEN GEÇİRİLDİ

Sayan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, disiplin süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak, gazetecilerin soruları yanıtladı. CHP'nin bütün kademelerinde görev yaptığını anımsatan Sayan, ''Ancak gelinen noktada, Sayın Deniz Baykal'a yapılan komplonun arkasından, CHP'ye gönül veren bütün insanlar neredeyse lime lime edildi, giyotinden geçirildi'' ifadelerini kullandı.
BAYRAKTAR'A 40 DAKİKA AYIRDI BANA 5 DAKİKA AYIRMADI

Basın toplantısından önce taleplerini Genel Merkez'e iletebilmek için bütün yolları denediğini ancak kendisine randevu verilmediğini savunan Sayan, ''Sayın Genel Başkanımız İklim Bayraktar'a 40 dakika randevu vermişken, partiye yıllarını vermiş olan Savcı Sayan'a 5 dakikayı vermeyi çok görmüştür'' dedi.
Partideki bütün özverili çalışmalarına rağmen, Ağrı İl Yönetimi'nin kendisini, ''Genel Merkezdeki yöneticilerin baskılarıyla'' ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk ettiklerini öğrendiğini ifade eden Sayan, Ağrı İl Başkanının atamayla göreve geldiğini ve kendisiyle yaptığı görüşmede ise ''Genel Merkez'in talimatıyla bu kararın alındığını'' söylediğini belirtti.
Disiplin kuruluna sevk edilmesini parti genel merkezine sorduğunu ve kendisinin ''yandaş medyaya'' demeçler verdiği için kendisinin disiplin kuruluna sevk edildiği yönünde açıklamalar yapıldığını kaydeden Savcı, kendisinin hiçbir zaman ''yandaş ve candaş'' ayrımı yapmadığını, yapmayacağını söyledi.
Her zaman doğruları söylediğini ve söylemeye devam edeceğini vurgulayan Sayan, kendisi gibi çok sayıda partiye gönül vermiş kişinin de partiden uzaklaştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü.
CHP'DE ALEYHTE KONUŞANLAR CEZALANDIRILIYOR

CHP'de herkesin konuşabileceğini fakat sadece lehte konuşabileceğine dikkati çeken Sayan, bunun aksi durumdakilerin ise cezalandırıldığını savundu.
CHP'nin ''Kuzey Kore'dekine benzer bir hukuk'' sistemi ile yönetilmeye başlandığını iddia eden Sayan, hafta içerisinde tüzük kurultayı için imza toplanmaya başlandığını, bu nedenle ''kendisi üzerinden delegelere göz dağı verilmeye'' çalışıldığını kaydetti.
Bugüne kadar yaptığı bütün açıklamalarda, partinin kurumsal kimliğine ve yöneticilerin kişilik haklarına saygılı olduğunu belirten Sayan, fakat birçok konuda partinin yönetim tarzını eleştirdiğini ve iyi yönetilmediğini söylediğini bildirdi.
KORKU İMPARATORLUĞU YARATILIYOR

Partiye uzun yıllar hizmet etmiş biri olarak gördüğü yanlışlıkları parti yöneticilerini bildirmenin ve onları uyarmanın en temel hakkı olduğunu ifade eden Sayan, ''Partide korku imparatorluğunu yıkacağını söyleyenlerin daha büyük korku imparatorluğu yarattıklarını görüyoruz'' dedi.
Sayan, basında yer alan ve kendisinin verdiği demeçlerden de örnekler sundu. CHP'de ''tek boyda, tek tip, tek düşüncede'' yeni bir yapı oluşturmak istediğini savunarak, ''Biz CHP'nin Hasan Tahsin'leriyiz. Hasan Tahsin İzmir'de ilk kurşunu yedi öldü. Eğer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtulacaksa binlerce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] CHP'ye feda olsun. Partinin kökleriyle oynanıyor, partinin emekleriyle oynanıyor. Yeni bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adı altında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tasfiye edilmek isteniyor. Partimin bundan haberi yok olabilir ama dış güçlerin amacı budur'' şeklinde konuştu.
HAKKIMI MAHKEMEDE ARAYACAĞIM

Sayan, bir soru üzerine İl Disiplin Kuruluna sevkinin kendisine tebliğ edildikten sonra savunma hakkının olacağını belirterek, bütün kararların kendi aleyhine çıkması durumunda ise hakkını mahkemede arayacağını kaydetti.
Kendisinin tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade eden Sayan, ''Burada bir kurnazlık var. Bunun altında yatan düşünce şudur; yakında başlayacak olan kongre sürecinde Ağrı İl Yönetimi'ni kazanacağımızı düşünen arkadaşlar bunun önüne böyle bir set koymuşlardır. Çünkü bu açıklamaları çok önceden yapmıştım. Oy hakkım bile elimden alınmıştır'' dedi.
BAYKAL İKİNCİ ATATÜRK'TÜR

Sayan, başka bir soru üzerine eski genel sekreter Önder Sav'la hiç görüşmediğini, ancak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile sürekli görüştüğünü kaydetti. Sayın Baykal benim için çok önemlidir. İkinci Atatürk'tür Baykal benim için, " şeklinde konuştu.
Savcı, ayrıca disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Başkan Yardımcısı Nihad Matkap ile görüştüğünü ve Matkap'ın kendisine ''Genel Başkan istemiş olabilir'' dediğini söyledi.
Savcı, Matkap'ın tasfiyelere ve partiden ihraç edilmelere karşı olduğunu da kendisine söylediğini belirtti.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Ocak 2012, 21:16   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'den ihraç edildi Kılıçdaroğlu'na çattı




Nihat Matkap hemsehrimdir , ve bizim mahalledendir aslen , affanlıdır.
halen ailesi ve akrabalarıyla gorusuruz , yeğeni ilede cok samimiyimdir.
nihat matkap zamanında bakanlık yapmıs , alevi sunni ayrımı yapmadan bircok insana yardımcı olmus , sahip cıkmıs bir bakandır.
ankaraya gidenlere de evinin kapılarını açıp , anahtarlarını bile vermistir.

su an chp genel baskan yardımcısıdır , gene gidelim yanına sıkıntı varsa anlatalım gene anahtar verir , yardımcı olur , kağıt parcası tutusturur elimize.
o partiden diskalifiye olan arkadasta , kasedi cıkmıstır sahibi gibi , onların gercek yeri parti değil , baska yerlerdir.
cok doğru yapmıs sayın bakanımız matkap , umarım tum pislikleri temizlerler.

 

 

Etiketler
çattı, chpden, edildi, ihrac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gökçek Kılıçdaroğlu'na fena çattı VizyonHosting Haber Arşivi 0 28 Mayıs 2010 09:12