IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2012, 15:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emel Sayın Aşka Kendini Kapatmış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


TRT'de yayınlanan 'Zirvedekiler' programının bu haftaki konuğu, ünlü sanatçı Emel Sayın'dı. Daha çocuk yaşta, ailesinin maddi sıkıntıları nedeniyle sahneye çıktığını söyleyen Sayın, hayatıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. İşte ünlü sanatçının açıklamaları...

İki yıl önceki doğum günümde Amerika'da Las Vegas'ta hayranı olduğum sanatçı Rod Stewart'ın konserindeydim. Gelip bir de bana sarılınca fena halde titrediğimi hatırlıyorum. O bana sarılınca; hayranlarımın titremesini, ağlamalarını daha iyi anladım.

Sinemaya kırıldım

15 sinema filminde oynadım. Son olarak Cüneyt Arkın'la 'Rüzgar' adlı filmi çektik. Bir yatak sahnesi vardı. Çıplakmışız gibi bir hava verilerek çekildi, oysa üzerimizde elbiselerimiz vardı. O sırada bir gazeteci o sahneleri çekmiş. O yatak fotoğrafları gerçek gibiymiş gibi yayınlanınca çok üzüldüm. Sinemaya kırıldım ve film çekmeme kararı aldım. Şimdi pişmanım. Keşke birkaç film daha çekseydim.

Çekirdek ailemin olmasını çok isterdim. Çocuklara aşırı düşkünümdür. Ama Allah istemedi. Evlatlık almayı çok düşündüm. 99 depreminden sonra ailesiz kalan iki çocuğu evlatlık almak için müracaat ettim. Ancak eşimden iki ay önce boşanmıştım ve o günkü kanunlara göre evli olmayana çocuk vermiyorlardı. Kısacası bir türlü istediğim çocuğa ulaşamadım.

Aşıkken kıskancım

Benim gibi kırılgan birisi aşkı da kırıla kırıla yaşıyor. Aşkta o kadar yoruldum ki; sonunda kalbimin kapılarını kapattım. İnşallah pişman olmam.

Aşık olunca kıskanç ve huysuz bir kadın olurum. Kavga etmem, biriktiririm ve surat asarım. Çok fazla sevgi istiyorum. Az biraz ilgisizlik beni çok kırar, etkiler. Zordur benim aşık hallerim.

Eskiden kendimi beğenmezdim, yaşlandıkça beğenmeye başladım. Fizik olarak kaybettikçe, akıl olarak kazanıyor demek ki insan. Artık kendimi hatalarımla, sevaplarımla sevmesini öğrendim.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşka, emel, kapatmış, kendini, sayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık