IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 08:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölüm otobüsü'ndeki son anlar...




Keşan Belediyespor kafilesinin, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde şarampole yuvarlanmadan önce otobüs içinde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.08/01/12 16:28

Edirne Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya'nın Korkuteli ilçesinde uçuruma yuvarlanması sonucu 2 futbolcunun öldüğü kazada yaralanan 20 kişi taburcu edildi.

8 günlük kamp çalışması için Alanya'ya giderken kaza geçiren ve Korkuteli'ndeki Özel Medi Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar taburcu edildi.

Kulüp Başkanı Sadi Kuru, olaydan büyük acı duyduklarını söyledi.

Kazada yaşamını yitiren Can Çetinkaya'nın cenaze törenine katılamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Kuru, ''Ailesine sabır diliyoruz. Diğer arkadaşımız Güner Yıldız'ın cenazesi yarın Babaeski'de toprağa verilecek'' dedi.

Kuru, Korkuteli'nde kendilerine yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür etti.

Kafile, daha sonra bir firmanın sağladığı minibüsle Antalya'nın Alanya ilçesine hareket etti. Kafilenin bu gece Alanya'nın Avsallar beldesindeki bir otelde konaklayacağı, yarın sabah da havayoluyla İstanbul'a gideceği öğrenildi.

Kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuların yarın Babaeski'de Güner Yıldız'ın cenaze törenine katılacağı, İstanbul'da da Can Çetinkaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunacağı bildirildi.

Kazada yaralanan ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burak Subaşı'nın tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.

SON ANLAR...
Öte yandan, kafileyi taşıyan otobüste bulunan masör Serbülent Dalkıran'ın kazadan 3 dakika önce yaptığı kamera çekiminin görüntüleri gazetecilere dağıtıldı. Dalkıran ve futbolcular, kamera görüntülerinde kazada hayatını kaybeden arkadaşlarını görünce duygusal anlar yaşadı.

Çekilen görüntüde, teknik heyet ve sporcular yolculuk esnasında masör Serbülent Dalkıran'ın kamerasına konuştu. Kameraman Serbülent Dalkıran, sürücü Gökhan Erkaya'dan başlayarak tüm teknik ekibi kameraya tanıttı.

KAMERA KONUŞMALARI
Kamera konuşmaları, "Değerli şoförümüz ve hocamız bizi kamp yapacağımız Alanya'ya götürmek için bizi kampa götürüyor. Ahmet Kaan Keşan'dan çıktıktan bu yana sürekli uyuyor. Uykucu Kaan. Mehmet Ağaoğlu kampın en sessiz adamı. Kameranın sahibi Serkan, (Kamera sahibi Serkan çekim yapan Serbülent'e, "Kameraya bir şey olmasın gömerim seni" diyor), Gökhan Dönmez çok durgun, Kamil namazını da kıldın Allah kabul etsin hadi bakalım. Kazada Antalya'ya sevk edildiğinde ölen (sessiz sedasız leptopda pişli ve 51 oynayan diye hitap ediyor.) Rıfat sessiz sedasız, inşaat mı yapıyorsunuz orada"

Ayrıca görüntülerde otobüs içinde koridorda uyuyan sporcular ve yolculuk esnasında kar ve yağmur yağışı altında otobüsün 64 kilometre hızla gidişi de görünüyor...

CAN ÇETİNKAYA TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden futbolculardan Can Çetinkaya (22), İstanbul'da toprağa verildi. Çetinkaya için ikindi vakti, Kartal Esentepe'deki Fazilet Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende Çetinkaya'nın babası Rahmi Çetinkaya, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Can Çetinkaya'nın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Pendik Yenişeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çetinkaya'nın aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, cenaze töreni sırasında Can Çetinkaya'nın annesi Yeter Çetinkaya'nın sinir krizi geçirdiği görüldü.

NELER OLMUŞTU?
Kamp çalışması için Keşan'dan Alanya'ya giden Gökhan Erkaya'nın kullandığı 34 FN 5809 plakalı otobüs, dün Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanmış, futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya hayatını kaybetmiş, teknik heyet, idareciler ve futbolcuların da aralarında bulunduğu 21 kişi yaralanmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anlar, otobüsündeki, son, Ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atacama Çölü'ndeki Dev El Afrodit Esrarengiz Olaylar 1 19 Aralık 2011 17:58
Göltürbükü'ndeki sosyete iskeleleri kalkıyor Dilara Haber Arşivi 0 04 Eylül 2010 14:06
Sinop Cezaevi'ndeki Selçuklu kitabeleri okunacak Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2008 00:39