IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 12:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte AK Parti'nin 2014 Hedefi




Ak Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu Vatan'dan Mine Şenocaklı'ya 2014 seçimleri için dikkat çekici açıklamalarda bulundu

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu Vatan Gazetesi'nden Mine Şenocaklı'ya 2014 seçimleri için dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

HEDEF YÜZDE 55 OY ALMAK

Tam 6 yıldır AK Parti'nin kalesi İstanbul ona emanet. Aziz Babuşcu'nun hedefi, gelecek yerel seçimlerde referandumda alınan yüzde 55 oy oranına ulaşmak... Bitmedi, Maltepe, Kartal, Silivri, Çatalca, Sarıyer ve Adalar'ı da AK Parti'ye kazandırmak. Devamı da var, Büyükçekmece ve Avcılar. Bu sebeple Başbakan'ın "Artık Ankara'ya gel, milletvekili ol" teklifini kabul etmemiş. İstanbul'da kale duvarlarını sağlamlaştırıyor!

1 MİLYON 600 BİN ÜYE SAYISI VAR

Tam altı yıldır AK Parti'nin kalesi İstanbul ona emanet. 2007 seçimlerinde o dönemdeki il başkanı Mehmet Müezzinoğlu milletvekili seçilince, görev Babuşcu'ya teslim edilmiş. 45 yaşında görevi almış ve o günden bugüne İstanbul'da AK Parti daha da güçleniyor! "Konjonktür öyle diyebilirsiniz" ama onun çalışma azmini görünce sadece konjonktür etkisi olmadığını hissediyorsunuz. Hissetmek değil aslında, rakamlar açık açık ortaya koyuyor performansı. AK Parti'nin İstanbul il teşkilatı üyelerinin sayısı 900 bin iken, bugün neredeyse 1 milyon 600 bine ulaşmış. Yaklaşık 9.4 milyon seçmen olduğu göz önüne alınırsa bu megapolde, rakamın ne denli yüksek olduğu iyice anlaşılır. Her 6 İstanbullu seçmenden biri bizzat parti üyesi, bırakın oy verenleri!

İSTANBUL AYAĞA KALKARSA TÜRKİYE AYAĞA KALKAR

Bu nasıl oluyor? Tam saha çalışmasıyla... Her şey mahalle, gençlik ve kadın teşkilatlarında başlıyor. "Sayın Başbakanımızın bize yüklediği bir misyon var. 'İstanbul ayağa kalkarsa ,Türkiye ayağa kalkar' diyor. Biz de çalınmadık tek bir kapı bırakmıyoruz" diyor Aziz Babuşcu. "Ama benim kapımı çalan olmadı!" diyorum. "Kesinlikle çalmışlardır. Siz evde yoksunuzdur!" oluyor cevabı. Bu kadar emin teşkilatlardan... Başarının ilk sırrı da bu kadar net; güçlü lidere ve parti ilkelerine inançlı ve çalışkan teşkilatlar...

Aziz Babuşcu, AK Parti'nin örgütlenme modelini anlattıkça, mahalle teşkilatlarının tıpkı bir ağacın kökü gibi yayıldığını anlıyorum. "Her mahallede mahalle yönetimi, her mahalle yönetiminin altında ise bir sandık yönetimi var. Şimdi her bir sandık yönetimini 9 kişiye tamamlamaya çalışıyoruz" diyor Babuşcu... Her bir sandıkta 300 seçmen oy kullanıyor, yani her bir sandık için 9 kişi çalışacak bundan sonra... 300 seçmen dokuza bölünecek ve her bir sandık yönetim kurulu üyesi 30-35 seçmeni tek tek ziyaret edecek. Sadece hoş beş, propaganda için değil, bir seçmen profili oluşturmak için. Eğitim düzeyinden tutun da gelir durumuna kadar...

ATAŞEHİR İÇİMDE UKTEDİR ALLAH'IN İZNİYLE BU SEÇİMDE KESİN ALACAĞIZ

İşte bu yoğun teşkilatlanma ve saha çalışmasından dolayı şimdi hedefler zirvede! "Geçen seçimlerde 'Referandumda aldığımız yüzde 55 hedefine ulaşabiliriz' demiştim arkadaşlara. Kendimizi bu hedefe yaklaşabildiğimiz oranda başarılı görecektik ve tarihi bir fark yakaladık yüzde 49.5 oyla... Önümüzdeki yerel seçimlerde artık bu hedefi yakalayabileceğimizi düşünüyorum" diyor Babuşcu... 2011'den sonra ilçe ilçe değerlendirmelerini yapmışlar. Maltepe, Kartal, Sarıyer, Silivri, Çatalca ve Adalar AK Parti'nin kazanamadığı ilçeler, "Allah'ın izniyle bu ilçeleri de alacağız" diyor ve hemen ardından ekliyor; "Ama yetmez. Ataşehir yeni kurulan bir ilçe ve alamadık. İçimde uhtedir, bu seçimlerde kesin alacağız." Bu da yetmiyor Babuşcu'ya ,devam ediyor; "Avcılar ve Büyükçekmece de AK Partili yerel yönetim hizmet anlayışıyla tanışacak."

"Peki ya Şişli? Bu ilçede de bu kadar iddialı mısınız?" diye soruyorum. Biraz önceki ilçeler kadar net bir kesinlikle konuşmuyor ama iddiasını sürdürüyor: "Bizim teşkilatçılık anlayışımızda yakın ve uzak hedeflerimiz vardır. Şişli uzak hedefimiz değil!"

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2014, hedefi, partinin, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte AK Parti'nin 2014 Senaryosu ! LeyLa Haber Arşivi 0 05 Aralık 2011 13:33
İşte AK Parti'nin en güçlü Köşk adayı Lucifer Haber Arşivi 4 17 Eylül 2010 16:09
İşte AK Parti'yi kapatacak iddianame Lucifer Haber Arşivi 0 16 Şubat 2010 17:37