IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 13:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sopayla Döve Döve Öldürdüler




İzmir'in Çiğli ilçesinde, el şakası yüzünden çıkan tartışmada 32 yaşındaki R.Y'nin yüzünü bıçakla yaralayan Tufan Göloğlu, 5 kişi tarafından beyzbol sopalarıyla dövülerek öldürüldü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü, İstasyonaltı Mahallesi 8020 Sokak üzerinde meydana geldi. Kapıları açık bir aracı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Adrese giden polis, otomobildeki incelemesinde Tufan Göloğlu’nun, cesedini buldu. Hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve kahvelere sigara makinaları pazarlayan Göloğlu’nun, işkence yapıldıktan sonra başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Olayın ardından bölgedeki güvenlik kamieraları görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, Göloğlu’nun en son bağlantı kurduğu kişilerin kimliğini tespit etti. Bu kişileri takibe alan ekipler, cinayetle bağlantıları olduğu saptanınca da, servisçilik yapan 32 yaşındaki R.Y., tesisatçı 30 yaşındaki İ.Ç., aynı yaştaki işçi E.A., 34 yaşındaki kahveci Ü.Ş., 40 yaşındaki inşaat işçisi S.B.’yi gözaltına aldı.

BARIŞMA BAHANESİYLE ÇAĞIRMIŞLAR

Yapılan araştırmalar ve şüphelilerin ifadelerinden cinayetin detayları da ortaya çıktı. Polisin çalışmaları sonrasında, zanlılardan R.Y.’nin birlikte alkol alıp eğlendiği Tufan Göloğlu ile Yeni Girne semtinde yolda yürüdüğü sırada el şakası yüzünden tartışmaya başladığı öğrenildi.

Tartışma sırasında Göloğlu’nun, yüzünden bıçakla yaraladığı R.Y.’nin hastaneye gidip tedavisini yaptırdıktan sonra arkadaşlarından yardım istediği, ardından da intikam planı hazırladığı saptandı. Barışma bahanesiyle özel hastaneye çağırılan Tufan Göloğlu’nun kullandığı otomobil ile şüphelilerin bulunduğu minibüs, peşpeşe Çiğli’deki olay yerine gitti.

BEYZBOL SOPALARIYLA DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

Burada 5 kişi, minibüse bindirdikleri Tufan Göloğlu’nu araçla dolaştırırken bir yandan da beyzbol sopalarıyla dövüp işkence yaptı. Hayatını kaybettiği belirlenen Göloğlu’nun cesedini, tekrar otomobiline bırakan zanlıların kaçtıkları ortaya çıktı. 5 şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
sopayla, Öldürdüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İngiliz asker döve döve öldürdü Lucifer Haber Arşivi 1 17 Şubat 2010 10:32
Döve döve altınlarını çaldılar Collettivo Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2008 00:51