IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2012, 16:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz Akkaya Aşkını İspatlayana 1 Milyon Pound Verecek




Deniz Akkaya Londra'da Ankaralı iş adamı Eyüp Sabri Çarmıklı ile olduğu ve alışveriş yaptığı haberlerini yalanladı. Ünlü manken "kamera görüntüsüyle bunu kanıtlayana, 1 milyon pound vermeye hazırım" dedi.

Londra’ya galerici arkadaşı Artuğ Aysal ile






alışveriş yapmak ve tiyatro izlemek için gittiğini söyleyen Akkaya ise Hakkasan’da ayaküstü karşılaştıklarını söylediği Çarmıklı’nın yıllardır peşinde olduğu iddiasıyla ilgili “İnanın benim şahsi bir bilgim yok, bana ulaşan bir konu değil. Bu iddiayı ortaya atan ekip belli. Kızım doğduğundan beri paranoyakça bu haberlerden kaçıyorum ve bunu bilen bir tek kişi var” dedi.

İTO BAŞKANIYLA DAVALIK OLMUŞTU


Akkaya yaptığı ahlaksız teklif açıklamasının ardından o dönemin İTO (İstanbul Ticaret Odası) Başkanı Mehmet Yıldırım ile mahkemelik olmuştu. Akkaya’nın “Bir işadamı bir haftalık aşk karşılığı bana 300 bin dolar teklif etti” şeklindeki açıklaması sorulduğunda Yıldırım, “İşadamı değerinin fazlasını vermez” yorumu yapmış, Akkaya da namusuna dil uzattığını öne sürdüğü Yıldırım’a tazminat davası açmıştı. “Deniz Akkaya’nın namusuna kim ne dedi? Benim bildiğim Deniz Akkaya bugüne kadar hep yakalandı, basıldı. Herkesle ‘benim seviyeli ilişkim var’ deyip geçiştiriyordu. Bunlar mı namus anlayışı?” diyerek kendisini savunan Yıldırım, yıllarca süren davanın sonucunda 2 yıl önce 15 bin TL tazminata mahkum edildi.

EFE ÖNBİLGİN TEPKİ GÖSTERDİ

Çarmıklı’nın adı son olarak da geçen günlerde Danıştay saldırına ilişkin kamera kayıtlarının silindiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gündeme geldi. Çarmıklı’nın kendisini aldattığından şüphelendiği sevgilisini Oyak Savunma ve Güvenlik Sistemleri AŞ personeline 20 bin dolar karşılığında gizli kamerayla izlettirdiği ortaya çıkmıştı. Bu nedenle evinde bulunan bir bilgisayar incelenmek üzere emniyete götürülen, gizli kasalarına el konulan Çarmıklı’nın Akkaya ile aşk yaşadığı haberine en büyük tepkiyi ise 2 yaşındaki kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin gösterdi. Önbilgin Akkaya’nın kızını bırakıp Londra’ya gitmesine büyük tepki gösterdi.

DOĞRU DEĞİL AMA...

Deniz Akkaya, Artuğ Aysal’la gittiği Londra’da Sheraton Park Otel’de değil, Saint Martin’s Lane Otel’de kaldığını, yaptığı tüm alışverişleri ve tiyatro biletlerini kendi kredi kartı ile ödediğini söyledi. Bu durumu elindeki otel faturası, tiyatro bileti ve kredi kartı slipleriyle rahatlıkla ispat edebileceğini söyleyen Akkaya, işadamı Eyüp Sabri Çarmıklı ile aşk yaşadığı iddiasıyla ilgili “Bu haber bugün doğru değil ama bir gün olabilir. Hayatımda biri olmalıdır da... Sevgi ve aşka inancı sonsuz bir kadınım. Aşka inandığım için şimdi prensesime(kızı Ayşe) sahibim” dedi.

Akkaya “Bana duygusal şiddet uyguluyor, nafaka ödüyor diye beni sahibi sanıyor” dediği 2 yaşındaki kızının babası Önbilgin’in ise Kanal D’nin sevilen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”de 4 çocuğunun annesi eski eşi Cemile’ye şiddet uygulayan Ali Kaptan’ın sendromunu yaşadığını söyledi.

TEK KİŞİLİK ODADA KALDIM

Akkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Londra’da Saint Martin’s Lane Otel’de en ucuz ve tek kişilik bir odada kaldım. Harrods mağazasında toplam 500 pound alışveriş yaptım. Mağazada yanımda beni bu şahısla gören ve 500 pound üzeri alışveriş yaptığımı gösteren kamera kaydı bulan varsa, anında 1 milyon pound vermeye hazırım.

Bu kadar da kendimden eminim. Artuğ’la aynı otelde kaldık. Adı geçen kişiyle Hakkasan’da Artuğ, ayak üstü 10 dakika sohbet etti. Ben de o sırada ‘Merhaba’ dedim. Onun dışında diyaloğumuz olmadı. Hamileliğim de dahil 3 yıldır yalnız bir kadınım. Çünkü hamileliğim boyunca Kuruçeşme’deki evimin camından, çocuğumun babasını gece kulüplerinin kapısından türlü türlü insanlarla izleyerek geçirdim.”

Artuğ Aysal da Akkaya’yı doğruladı ve “Deniz, Çarmıklı’yı hiç tanımaz. O benim arkadaşım. Deniz’le Türklerin gittiği Hakkasan’a yemeğe gittik. O da tesadüfen 4 kişiyle orada oturuyordu. Ben ayaküstü sohbet ettim. Çocuk soruşturmayla uğraşırken aşk yaşayacak hali mi olacak? Bu iddiaların doğruluk payı sıfır” diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, akkaya, aşkını, deniz, ispatlayana, milyon, pound, verecek, İspatlayana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
30 Milyon Pound Anlaşmazlığı Afrodit Tarih 0 04 Ocak 2012 23:15