IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2012, 19:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çürükkaya: 12 Eylül Ergenekon'un eseri




PKK tarafından hain ilan edilen Kürt yazar Selim Çürükkaya, Ergenekon ile PKK'nın yakın ilişkisini canlı yayında anlattı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Diyarbakır Cezaevi'nde yaşanan işkencelerin canlı tanığı, PKK'nın Bekaa Vadisi'nden kaçarak "Apo'nun ayetleri" adlı kitabı yazan ve bu yüzden Öcalan tarafından hain ilan edilen Kürt yazar Selim Çürükkaya, Ülke TV'de ekrana gelen "Ülkede Gündem" programına bağlanarak canlı yayında Pkk ile Ergenekon'un yakın ilişkisini anlattı.
DİYARBAKIR CEZAEVİ'NDE YAŞANANLAR

Diyarbakır Cezaevi'nde yıllarca kalarak 12 Eylül dönemi yapılan işkencelere tanıklık eden Çürükkaya, Diyarbakır'da insanlara yapılan muamelelerin "Kürt veya komünizm düşmanlığı" ile izah edilemeyeceğini kaydetti.
Diyarbakır Cezaevi'nde kalan Türklere de, namazlı niyazlı insanlara da eziyet edildiğini kaydeden Çürükkaya, devlet içinde bir yapılanma olan Ergenekon'un bu uygulamaları planladığını belirtti.

ERGENEKON NASIL KURULDU

Selim Çürükkaya ayrıca, eski Özel Harp Dairesi adlı örgütün, ABD'den gelen paraların kesilmesiyle birlikte "yok edilmek" yerine daha da genişletilerek bugünkü Ergenekon'un kurulduğunu açıklarken, örgütün yaptığı uygulamaların aynısının PKK tarafından da yapıldığına dikkat çekti.
BEKAA ÖRNEĞİ

Örnek olarak Diyarbakır Cezaevi'nde yaşanan işkence olaylarıyla PKK'nın uygulamalarındaki benzerliğe dikkat çeken Selim Çürükkaya "Bekaa Vadisi'nde bulunan PKK kampında da aynı uygulamaları gördüm ve PKK ile Ergenekon'un yakın ilişkide olduğuna dair izlenimler edindim" dedi.
TÜRKLER DİYARBAKIR İLE KÜRTLER BEKAA İLE YÜZLEŞMELİ

Türkiye'nin Diyarbakır Cezaevi'nde yaşanan işkencelerle yüzleşmedikçe demokrasi adına bir adım atamayacağını belirten Çürükkaya, PKK'ya yakın duran Kürtlerin de Bekaa Vadisi'nde yaşanan işkencelerle yüzleşmedikçe demokrasi adına bir adım atamayacağını ifade etti.
BDP'YE ÇAKTI

Türkiye'de şu an itibariyle 17 bin faili meçhul cinayetin bulunduğuna dikkat çeken Selim Çürükkaya, BDP milletvekillerine ağır sözlerle yüklendi. Meclis Genel Kurulu'nda bardak kıran Hasip Kaplan'ı işaret ederek "Bardak kıracağına bu faili meçhullerin resimlerini ve öykülerini toplayarak dosyalarını hazırlasın, Meclis'in kapısına, AKP'nin kapısına bıraksın" diyen Çürükkaya, "HADEP (BDP) boş sokak gösterileri düzenleyeceğine bu dosyalarla ilgilenmelidir" şeklinde sözlerini bitirdi

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çürükkaya, ergenekonun, eseri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 yaşında bir kızın eseri! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 1 02 Ekim 2011 15:29
İbn Arabi'nin Baş Eseri Kralice Kültür ve Sanat 0 04 Haziran 2008 08:44