IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2012, 20:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bonomo: TRT beni neden seçti anlamadım




Eurovision temsilcimiz Can Bonomo, TRT'nin kendisini seçmesinin şaşkınlığını yaşıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bakü'de düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo TRT'nin kendisini seçmesinin şaşkınlığını yaşıyor. Henüz 24 yaşında çok genç bir müzisyen olduğunu söyleyen Bonomo, "Bence TRT'nin beni seçmesi cesaret işi. Neden seçtikleri konusunda da bir fikrim yok. Ama kendime güveniyorum" diyor
Sahneye sürekli şapkayla çıkan Bonomo, şapka konusunda obsesif olmadığını belirtiyor ve "Belki Eurovision' da da takarım" diyor.
Yeni Şafak gazetesinden Aysel Yaşa Can Bonomo ile bir araya geldi ve Eurovision heyecanını konuştu..

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, kendi tabiriyle tatlı bir endişe ve telaş içinde.
"İzmir doğumluyum. Klasik müzik çalıştıktan sonra çağdaş müzik derslerine devam ettim. Bilgi Üniversitesi'nde sinema eğitimi aldım. Küçük yaştan beri en büyük hevesim olan şiirle müziğimi birleştirme kararı aldığımda ilk bestelerimi çıkardım. 2007'de söz ve müzikleri bana ait olan parçaları kaydettikten sonra Can Saban'ın yaptığı aranjmanlarla 'Meczup' isimli ilk -----ümü oluşturduk. Şimdilerde yeni Eurovision'a hazırlanıyoruz."
TRT'NİN BENİ SEÇECEĞİNİ ASLA TAHMİN ETMEZDİM

"Eurovision'a aday olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım. Ekip olarak uzun bir süre birbirimize bakıp cevap vermeyi unuttuk. Şoku atlattıktan sonra aramızda konuşup teklifi kabul ettik. Eurovision'da yarışmayı doğrusunu söylemek gerekirse hiç düşünmemiştim. Tabi ki gideceğim için mutlu ve çok heyecanlıyım ama açıkçası TRT tarafından seçileceğimi asla tahmin etmezdim."
TRT NEDEN BENİ SEÇTİ BİLMİYORUM

"Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve Türkiye'den 'Vay be ne güzel iş çıkarmışlar' dedirtebilmek, benim için ilk öncelik. Kendime de güveniyorum. TRT'nin beni neden seçtiği konusunda hiçbir fikrim yok, ama şaşırtıcı bir karar olduğu ayan beyan ortada. Çünkü ben 24 yaşında, ilk -----ü bir senesini tamamlamamış, müzisyenim. Bence çok büyük bir cesaret işi. TRT çok genç bir sanatçıyı, müziğini beğendiği ve Türkiye'yi gösterebileceğini düşündüğü için seçtiyse, benim de 'Eurovision'a gitmeyeyim' demem ahmaklık olurdu. Şu an işin çok başındayız. Şarkılarım kendi tarzımın Eurovision giysisi giymiş hali olacaktır. Benden başka türlüsünün çıkması eğreti durur. Hazırlıklarımız sürüyor. Şu anda üç şarkıyı aynı anda ilerletiyoruz. Bunlardan bir kısmı Türkçe, bir kısmı İngilizce. Eurovision'da İngilizce şarkı söylemek galiba yolumuzu daha çok açabilir."
'İSTANBUL MÜZİĞİ' YAPIYORUM

Müziğini İstanbul müziği olarak tanımlıyorsunuz. Bunu açar mısın biraz?
Müzikal açıdan yapılan sınıflandırmaları çok aklım almıyor. Artık baya suyu çıktı işin. Avant- Garde/Political/Non vocal/ Metal falan tarzı genre'lar bile çıkmaya başladı artık. Ben çok etraflıca düşünmeyecek olursak rock müzik yapıyorum diyebilirim. Aslen yaptığım müziğin içinde sağlıklı dozajda POP, Orient öğeler ve biraz elektronik alt yapı da var. İçinde tınlayan bütün enstrümanlar İstanbul'da, sokaklarda çalan enstrümanlar. Dolayısıyla 'İstanbul Müziği' güzel bir yakıştırma olabilir.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beni, bonomo, neden, secti, trt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şike'de Beni Neden Çağırmadılar Anlamadım Kacak Haber Arşivi 0 06 Aralık 2011 22:00
Hitler neden Yahudileri seçti Süslü Merak Ettikleriniz 1 20 Şubat 2010 23:55