IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 10:33   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TEM savaş alanına döndü: 3 ölü, 30 yaralı




TEM Otoyolu Tuzla bölgesinde aşırı buzlanma sebebiyle zincirleme kaza yaşandı

15 Ocak 2012 Pazar, 08:19:08

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.












[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Otoyolu Tuzla bölgesinde aşırı buzlanma sebebiyle 2'si ambulans, biri polis aracı olmak üzere 14 araç birbirine girdi. Zincirleme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da 3 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. Savaş alanına dönen yolda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sebebiyle araç kuyruğu 5KM'yi aştı.
Olay saat 01:00 sıralarında Tuzla Şekerpınar mevkiinde meydana geldi. Sıcaklığın sıfırın altına düşmesi sebebiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] otoyolunda yer yer buzlanmalar meydana geldi.
Edirne istikametine ilerleyen ve kayganlaşan yolda sürücülerinin kontrolünden çıkan 34 BM 3644 plakalı midibüs ile 34 MBG 23 plakalı kamyonetle çarpıştı. Arkadan gelen birçok araç da duramayınca zincirleme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ya meydana geldi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da, olay yerine çağırılan 2'si ambulans, biri polis aracı olmak üzere toplam 14 araç birbirine girdi.

Olay yerine İstanbul ve Kocaeli'nden çok sayıda ambulans sevk edildi. Ancak İstanbul'dan sevk edilen ambulanslar aşırı buzlanma yüzünden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Otoyolu'nu kullanamadı.
Ambulanslar, E-5 Karayolu'ndan ilerleyip Bayramoğlu Gişeleri'nden girerek olay yerine ulaştı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da yaralanan 30 kişi, çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da, Mehmet Zahit Aslan isimli kamyon şoförü ile biri çocuk iki kişi daha hayatını kaybetti.
Kaza sebebiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Otoyolu Edirne istikametine trafik durma noktasına geldi. İstanbul istikametinde yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu meydana geldi.Polis, 30 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili inceleme başlattı.
İHA

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, 30, alanına, döndü, savaş, tem, yaralı, ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beytüşşebap Savaş Alanına Döndü! Düş Haber Arşivi 0 10 Eylül 2011 14:46