IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2012, 23:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasin Hayal'in Babasından İlginç Açıklamalar




Yasin Hayal'in babası Bahattin Hayal, oğlu hakkında verilen mahkeme kararını sert bir dille eleştirdi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i tasarlayarak öldürmeye azmettirmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Yasin Hayal'in babası Bahattin Hayal, böyle bir karar beklemediklerini belirtti ve oğluna verilen cezayı çok buldu."Sarkozy savcı, Sarkisyan hakim olsaydı bu kadar ceza vermezlerdi" dedi.

Trabzon'un Pelitli Beldesi'ndeki evinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahattin Hayal, çok üzgün olduğunu ve böyle bir karar beklemediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Adalet buymuş demek ki. Ama biz bu adalete inanmıyoruz. Bunu defalarca söyledik; 'Erhan Tuncel bunun bir numaralı sanığıdır' dedik, üzerine gitmediler. Onu ödüllendirdiler. 'Asker var, polis var içinde' dedik. Samsun'da çekilen resimler var. 'Onlar niye çekilmiş?' dedik ama olmadı. Aynı yerleşik düzen yani. Yerleşik, kabul olmuş şeyler. Bütün siyasi cinayetlerde olan şeyler aynen olmuştur. Siyasi cinayetlerde tetikçiler yakalanmıştır, içeri atılmıştır. Doğrusu gasp edilmiştirler. Gerisi kalmıştır. Bu da aynı. Beklenen şey."

YASİN'İN AYIN 25'İNDE ÇIKMASI GEREKİR

Bahattin Hayal, "Bu aşamadan sonra Yargıtay'a gideceğiz. Örgüt olmadığını söylediler. Örgüt olmadığı için Yasin'in 5 seneyi doldurunca ayın 24'ünde çıkması gerekir. Yargıtay'a gideceği için yargılama devam ediyor demek ki. Adalet varsa ayın 25'inde Yasin dışarı çıkacak. Ondan sonrada Yargıtay'ın vereceği karara göre tekrar içeri alınır. Ne olur bilemiyorum artık" dedi.

SARKOZY SAVCI SARKİSYAN HAKİM OLSAYDI

Baba Hayal, "Benim düşünceme göre Yasin bir Ogün Samast'tı. Yani ben bunu defalarca söyledim. Tetikçiydi, kullanılmıştı, piyondu. Tetik çekmeyen tetikçiydi. Yasin Hayal Trabzon'da olup da İstanbul'da adam öldürülüyorsa bunun ağırlaştırılmış müebbetle ne alakası var? Yasin Hayal, Öcalan değildir. Aynı cezaya çarptırılmıştır. Öcalan kaç kişi öldürmüştür? Sarkozy savcı olsaydı, Sarkisyan hakim olsaydı bu kadar ceza vermezdi. Başka bir şey demeyeceğim" ifadesini kullandı.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklamalar, babasından, hayalin, ilginc, yasin, İlginç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık