IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2012, 20:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan'dan önemli mesajlar




Erdoğan, Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli açıklamalarda bulundu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahibi Kura Çekimi töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu..
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
'Bugün öğrenciler ilk dönem sonu karnelerini alıyorlar. Tüm öğrencilerimizi de buradan tebrik ediyorum, başarılı öğrencilerin başarılarını devam ettirmelerini, karnesinde kırık olan öğrencilerimin de bunu düzeltmelerini rica ediyorum.

Dün Hakkari'de sokak ortasında bir bomba nedeni ile bir polis servis aracımıza yönelik yapılan hain saldırıda 21 yaşında bir öğrenci yavrumuz Zeki Yeşil kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden Zeki kardeşimizin babasını, Faysal Yeşil beyi arayarak başsağlığı dileğinde bulundum. Saldırı, terör örgütünün nasıl bir gözü dönmüşlük içinde olduğunu açıkça gösteriyor. Onları halkıma havale ediyorum.

DÜNYADA ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR PROJE

Bugün Ankara'da Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birinin en önemli aşamalarından birini geride bırakıyoruz. Bu proje sadece Türkiye'ye değil, dünyada örnek teşkil eden bir proje. Bu proje ödüllere layık görülen bir proje. 7,5 milyon metrekarelik bir alanda biz bu projeyi gerçekleştiriyoruz.
2005 Temmuz - 2006 Aralık döneminde burada 6500 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdik. 30 bin kişinin tahliye çalışmalarını tamamladık. Burada oturan vatandaşlarımız bizlere zorluk çıkarmadı. 8152 konut inşa edeceğiz proje kapsamında. 3436'sı tamamlandı, diğerlerinin de inşası devam ediyor. Konutlarla birlikte 3 ilkokul, bir anaokulu, üç ticaret merkezinin de inşaatları tamamlandı.
Bu proje gıpta ile izlenen benzeri projelerde örnek teşkil eidlen ödüle tabi tutulan bir proje. 2005 yılında 4 milyon metrekarelik bir alanda başladık kamulaştırmayı tamamladık ve bu projede %99 oranına ulaştık.
Bu proje tamamlandığında toplamda 9077 yeni konut inşa etmiş olacağız.
Bu arada 5 tane de cami halkımızın hizmetine girecek. Asgari 5 bin ila 10 bin arasında müslümanı alabilecek camiler inşa ediyoruz. Ayrıca spor salonları kültür merkezleri inşa ediliyor.
ANKARA'NIN İMAJINI, GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRİYORUZ

Yeni bir Ankara genişlerken farklı bir Ankara'yı haziran temmuz gibi bitirmiş olalım. Ankara'nın imajını görüntüsünü değiştiriyoruz.
Biz bugüne kadar dünya üzerinde 100'ü aşkın ülkeye ziyarette buluduk. Gittiğimiz ülkelerde yol kenarlarına kilometrelerce perdeleme yapıldığını gördük. Bazıları görüntü kirliliğini engellemek için bazıları ses kirliliğini engellemek için dedi.
Dünyanın her şehrinde havayoluyla gelen insanlar önce havaalanı etrafındaki yolları görürler. Birçok şehir havaalanı yolundaki o çirkin görüntüyü perdeleme yaparak kapatmaya çalışıyor. Esenboğa'daki o tabloyu hatırlıyorsunuz. Bazıları bilmiyordu bu işi gece gelince onlar villa gibi duruyordu. T.C.'nin başkentine böyle giriyorduk. O virajlar o gecekondular bu şehre yakışıyor mu?
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÜÇ TEKLİF

Vatandaşa üç teklifimiz var.
1 - Ya bizim yapılmış hazır konutlardan birine geçecek
2 - Ben burada oturmak istiyorum derse orada yapılmakta olan konutları alır. Yapılana kadar biz kiralarını veririz
3- Ben ikisini de istemiyorum diyorsa, parasını istiyorsa, o zaman da parasını veririz.
Başkan bu işi çözeceksin!
LAF ÜRETMİYORUZ, İŞ ÜRETİYORUZ

Fırça darbeleriyle vitrin düzeltme derdinde olmadık. Kökten çözüyoruz problemi.
Biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz Bazıları Ankara'yı belli yıldönümlerinde hatırlarken, bazıları Ankara'yı marşlara, sloganlara hapsederken biz Ankara'yı bu ülkeye yakışır bir başkent haline getiriyoruz
On yıllarca 'Ankara'nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak' dediler Ya bırakın bunları Başkent Ankara'ya siz ne kazandırdınız? Tek parti iktidarında hem Ankara'yı hem ülkeyi yönettiniz. Peki Gazi'nin Ankara'sına ne kazandırdınız?
MİLLİ BAYRAMLARLA İLGİLİ YÖNERGE BİZDEN ÖNCEKİ DÖNMELERDE HAZIRLANDI

19 Mayıs'la veya milli bayramlarla ilgili yönergeyi bizden önceki dönemlerde yapmışlar. Biz yönergenin aslına uygun şekilde uygulanması istiyoruz. Bunun farklı yerlere çekilmesine gerek yok. Vatan sevgisini sizden öğrenecek değiliz.
Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli siz 19 Mayıs törenlerini bu kadar severdiniz de neden Samsun'daki hatıralara bugüne kadar el atmadınız? Samsun'u devraldığımızda harabeydi. Şehitliklerimizi neden öyle metruk halde kendi kaderlerine terk ettiniz?
Biz gideriz Moğolistan'da ta Türkler'den kalma ilk yazılı anıtlara sahip çıkarız, biz gideriz Saraybosna'da atalarımızın mirasına sahip çıkarız, 81 vilayette tarihi eserleri bulur, tamir ederiz, Ankara'nın Hacı Bayram Velisi'ni biz hatırlarız. Samsun'da 19 Mayıs'ın hatırasına, Çanakkale'de şehitliklere biz sahip çıkarız ama onlar sadece işin edebiyatını, istismarını yaparlar.
Ankara'nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak. Bunlar bu. Biz Gazi Kemal'in işaret ettiği muasır medeniyetler hedefine doğru koşuyoruz.
ANKARA'NIN YÜREĞİ ULUDERE İLE BİRLİKTEDİR

Biz Ankara'nın köhnemiş ruhunu, sağır hantallığını, ağır bürokratik havasını değiştirdik. Ankara'nın yüreği Uludere ile birliktedir. Ankara artık kendi sınırlarının ötesini göremeyen bir miyop değil. Yanı başındaki illere tepkisiz bir hipermetrop değil.
HİÇBİR FAİLİ MEÇHUL KALMAYACAK

AK Parti'nin kapatılması gündemdeyken ana muhalefet Ankara'da hakimler, savcılar varmış dedi. AK Parti'nin kapatılması için neredeyse sokaklara dökülüp tencere dava dolaşacaklardı. Bumerang gibi bütün oyunları bozuldu. Millet Allah'tan sonra en büyük güçtür ve onun hesabını sordu. Hiçbir suç karanlıkta kalmayacak. Hiçbir faili meçhul kalmayacak.
Sivil dikta, KCK, PKK ve diğerlerinin faşizm, ırkçılık özlemleri karşısında bizi ve aziz milletimizi bulacak. Tek parti döneminin CHP zihniyeti bu ülkede tekrar yeşerme imkanı bulamayacak. PKK, KCK, bunların uzantısı her hadisede hükümeti ve partimizi itham ediyor. CHP parmağına kıymık batsa iktidarı sorumlu tutuyor. Yargı kararıyla operasyon yapılır, hükümet eleştirilir, tutukluluk yapılır, hükümet eleştirilir. Yasal dinlemeler AK Parti döneminde mi yapıldı? Bizden önceki uygulamalar. Yargı birilerinin arka bahçesiydi. Yargı birilerinin değil milletin bahçesi oldu. Bunu hazmedemiyorlar.
TİYATRO SİLİVRİ'DE DEĞİL, CHP GRUBUNDA

CHP lideri hakkında fezleke hazırlandı. Bu fezlekeden bir kahraman çıkarmak için kampanya düzenlediler. Silivri'ye tiyatro diyorlar. Tiyatro Silivri'de değil, CHP grubunda. Kılıçdaroğlu'nun tam 13 tane fezlekesi var.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
mesajlar, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büyükanıt'tan önemli mesajlar Lin Haber Arşivi 0 04 Nisan 2008 17:24