IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2012, 16:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polisi alarma geçiren tek kişilik eylem




'Ben Ogün Samast’ım’ diye polisi alarma geçirdi!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde bir sandalyede oturan ve 'Ben Ogün Samast'ım' yazılı döviz taşıyan Muhammed Şimşek isimli vatandaş polisi alarma geçirdi. Aynı dakikalarda sol bir grubun eylemi için hazırlık yapan polis ekipleri Şimşek'i hemen gözaltına almak istedi. Ancak Şimşek'in valilik ve emniyet izinlerini göstermesi üzerine polis geri çekilmek zorunda kaldı. Şimşek'in Samast ve Sarkozy'i protesto ettiği anlaşıldı.
Polis ve gazetecileri alarma geçiren tek kişilik eylem Galatasaray Lisesi önünde gerçekleşti. Üzerini beyaz bir çarşafla örten, yüzüne Fransa lideri Nikolas Sarkozy'nin resmini takan ve elinde 'Ben Ogün Samast'ım' yazılı döviz bulunduran Muhammed Şimşek bir sandalyeye oturarak sessiz eylemine başladı. İlk etapta Şimşek'in elindeki dövize odaklanan ve aynı dakikalarda sol bir grubun eylemi için meydanda bekleyen sivil polis ekipleri hemen harekete geçti.


ETRAFINI POLİS ÇEVİRDİ

Şimşek'in saldırıya uğrayabileceği ve daha değişik provakatif durumların yaşanabileceği ihtimali üzerine Şimşek'in etrafı sivil polislerce çevrildi. Şimşek'i gözaltına almak isteyen polisler, Şimşek'in cebinden çıkardığı kağıtla durmak zorunda kaldı. Yaşanabilecek olayları önceden tahmin eden Şimşek, eylemi için Valilik ve emniyetten aldığı izinleri polis ekiplerine gösterdi. İzin kağıdını okuyan polisler de Şimşek'in eylemine izin vermek zorunda kaldı.
SAMAST'LA SARKOZY ARASINDAKİ BENZERLİK

Üzerini çarşafla tekrar örten Şimşek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Eyleminin amacını anlatan Şimşek şöyle konuştu:
"Ogün Samast Hrant Dink'i neden öldürmüştü? Kendisinden farklı düşünmesini istemediği için. Sarkozy yasayı neden geçirmek istiyor? İnsanların kendisinden farklı düşünmelerini istemiyor. Dolayısıyla ikisi arasında bir benzerlik var. İkisi de kendilerinden farklı başkalarının düşünmesini istemiyor. Dolayısıyla ikisi de aynı kişi. İnsanların görünüşlerine değil düşünce yapılarına bakmak lazım. Yani şimdi Ermeni arkadaşlarımız bu yasaya destek veriyorlar Fransa'daki bu yasaya. Ama kaçırdıkları şu var. Bu yasaya destek verdikleri sürece Ogün Samast'a destek vermiş oluyorlar. Aynı hataya düşmesinler. O manada bir eylem yapıyorum.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eylem, geciren, polisi, tek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye Alarma Geçti .! LeyLa Haber Arşivi 0 07 Aralık 2011 12:01
Nusaybin'de Cadde Ortasına Bırakılan Havan Mermisi Polisi Alarma Geçirdi Sihir Haber Arşivi 0 03 Aralık 2011 11:35