IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2012, 20:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nedim Şener'den duygulandıran soru




Odatv duruşmasında Nedin Şener'in eşine sorduğu soru herkesi duygulandırdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Ergenekon' soruşturması kapsamında Odatv'de yapılan aramalar sonrasında gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener ve Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 12'si tutuklu 14 sanık hakkında açılan davaya devam ediliyor.
SALONDAKİLERİ DUYGULANDIRAN SORU

Bugünkü duruşmada Nedim Şener'in eşine dönerek sorduğu 'Kızımız Vecide'nin karnesi nasıl?' sorusu salondakilere duygusal anlar yaşattı.
Duruşmada söz almak isteyen Nedim Şener, "Savunmam eksik kalmış. Bir önceki duruşmada kısa kesmek zorunda kalmıştım. Devam etmek isterim" dedi.

Bir önceki duruşmada tutukluluk kararı sanıklar adliye sarayının nezarethanesinde bekletilirken avukatlara açıklanmıştı. Yalçın Küçük bu duruma itiraz etti. Küçük, "Kararın yüzümüze okunmaması hukuka aykırıdır. 50-60 yıldır yargılanırım. Kararın yüzümüze okunması lazım" diye konuştu.
ILICAK ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI

Oda TV davasının tek müştekisi olan gazeteci yazar Nazlı Ilıcak ise şikayetinden vazgeçti. Ilıcak, bu kararını yazılı olarak mahkemeye bildirdi.
Ergenekon soruşturması kapsamında aralarında gazeteciler Nedim Şener ile Ahmet Şık'ın da bulunduğu 12'si tutuklu 14 sanık hakkında açılan Odatv davasının 9. duruşması görülmeye başlandı. Duruşmaya tutuklu 11 tutuklu sanık katılırken tutuksuz sanıklar İklim Ayfer Kaleli ve Ahmet Mümtaz İdil duruşmada hazır bulundu. Duruşmaya rahatsızlığı nedeniyle katılamayan duruşma savcısı Ufuk Ermertcan'ın yerine ise Şike soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk'in görev aldığı görüldü.
KOZİNOĞLU'NUN DOSYASI AYRILDI

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Oda TV davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutukluyken 12 Kasım tarihinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun dosyasını ayırdıklarını belirtti. Ekinci ayrıca Kozinoğlu'na ait hard disk, iki adet film negatifi ve ---'ün imaj ve kopyalarının alınmasının ardından Kozinoğlu'nun mirasçılarına iade edildiğini belirtti.
Başkan Ekinci, dava kapsamında tek müşteki olarak yer alan gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak'ın ifade vermek üzere çağrıldığını ancak Ilıcak'ın geçen Cuma dilekçe vererek şikayetinden vazgeçtiğini ifade etti. Ilıcak soruşturma kapsamında geçtiğimiz yıl Savcı Zekeriya Öz'e ifade vermiş ve sanıklardan şikayetçi olmuştu.
YURDAKUL'UN SAĞLIK RAPORU

Başkan Ekinci, hakkında sağlık durumunun belirlenmesi nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verilen tutuklu sanık Doğan Yurdakul'a Adli Tıp'a gidip gitmediğini sordu. Yurdakul Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildiğini ve anjio olması gerektiğini ifade etti. Başkan Ekinci ise Adli Tıp'tan kendilerine bu konuyla ilgili bir rapor gelmediğini geldiği takdirde bir karar verileceğini kaydetti.
"NEDEN BENDEN BU KADAR KORKUYORSUNUZ"

Ardından tutuklu sanık Yalçın Küçük söz istedi. Söz verilen Küçük, geçen celsede alınan kararların yüzlerine okunmamasını ve bu sırada nezarette tutulmalarını eleştirerek, "Ben nezarethaneye doymuş bir insanım. Neden tutukluluğumuzun devamı kararı ve gerekçeleri yüzümüze okunmuyor. Silivri'deki yargılamada gece sabaha karşı da olsa yüzümüze okunuyor. Neden benden bu kadar korkuyorsunuz" diye konuştu. Duruşmaya savunmasının bazı kısımlarının eksik kaldığını belirten tutuklu sanık Hanefi Avcı'nın beyanlarıyla devam ediliyor.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
duygulandıran, nedim, soru, Şenerden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nedim Esgin (1957 - .... ) Aze Sporcular 0 07 Eylül 2011 18:45