IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2012, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli'den Fransa'ya Soykırım Tepkisi




Devlet Bahçeli, Fransa Senatosu'nun kararına sert çıktı!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fransa Senatosu'ndan geçen ve Ermeni soykırımı iddialarının inkârını suç sayan yasa hakkında sert açıklamalarda bulundu. 'Sarkozy yönetimi, katliamla ilgili iz sürmekte kararlıysa önce kendi kokuşmuş tarihiyle yüzleşmelidir' diyen Bahçeli 'Türk milletini zorla sanık sandalyesine çıkaracağını sananlar haddini bilmeyenlere geçmişte nasıl ders verildiğini bilmelidir' şeklinde konuştu.
Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısındaki konuşmasından satır başları şöyle:

Bu çirkinliği ve sefilliği milletimiz asla unutmayacaktır. Türk milletinin geçmişinde soykırım yoktur. Utanacağı anlatamayacağı bir şey yoktur.

ÖNCE KOKUŞMUŞ TARİHİNLE YÜZLEŞ

Sarkozy siyasi kaygıları nedeniyle Ermeni avukatlığına soyunacağına kendi bozuk siciline baksın. Sözde soykırım korosu ümitlenmesin. Zira bekledikleri katliamcı suçlamalarını Türk milletine kabul ettirmeye güçleri yetmeyecektir. Sarkozy yönetimi katliamla ilgili iz sürmekte kararlıysa önce kendi kokuşmuş tarihiyle yüzleşmelidir. Türk milletini zorla sanık sandalyesine çıkaracağını sananlar haddini bilmeyenlere geçmişte nasıl ders verildiğini bilmelidir.

KIBRIS VE DENKTAŞ

Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan Kıbrıs'la barış istemiş ancak bu Rum yönetiminin iştihanı kabartmıştır. Yapılan ikinci zirve Birleşmiş Milletlerin daveti ile gerçekleşmiştir. Anlaşıldığı kadarıyla önümüzdeki kısa zaman dilimine haddinden fazla anlam yüklenmektedir. Rumların iflah olmaz şımarıklıkları sayesinde bu zamana kadar yapılan müzakerelerden hayırlı bir sonuç alınmış değildir.

Kıbrıs'ın yeni dönemi sorunlu bir dönem olarak önümüzde durmaktadır. Şurası tartışılmazdır ki Türkiye'nin etkin ve fiili tarafı sulandırılırsa bunun bizim açımızdan kabulü olmayacaktır. Türkiye'nin Kıbrıs üzerinde ikamesi olmayan ahdi asla yabana atılmaması gereken hükümdür. Başbakan Erdoğan Suriye'yi diline dolayacağına Kıbrıs davasına odaklanmalı ve Kıbrıs Türklüğüne arka çıkmalıdır.

KIBRIS TÜRK'TÜR

Çözümsüzlük çözüm değildir diyen AKP hükümeti yavru vatanı uluslararası alanda zora düşürmüştür. Başbakan'ın Kıbrıs'ta attığı adımlar duvara toslamıştır. AKP Kıbrıs'ta akla hayale gelmeyecek çürümüş hamleler yapmış. Bu da sadece Rumların işine yaramıştır. Kıbrıs Türk'tür, Türk kalacaktır. Kıbrıs sahipsiz, çaresiz ve himayesiz değildir.

'ESKİ TÜRKİYE'YE İTİRAZ

AKP'nin 'eski' diyerek alçaltmaya çalıştığı Türkiye katliamlarla anılmaktadır. Bu kafaya göre, eski Türkiye insan haklarını çiğneyen, kendi halkına komplolar kuran bir ülkedir. Yeni Türkiye-Eski Türkiye gündemi, bölünmüş Türkiye'nin resmidir.

AKP denen aramıza sokulmuş Truva atı, eski dediği Türkiye'de iktidar olmuştur.

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceliden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fransa'da soykırım tasarısı oylandı PassioN Haber Arşivi 0 23 Ocak 2012 21:22
Özdil'den medyaya Fransa tepkisi PassioN Haber Arşivi 1 10 Ocak 2012 20:24
Nihat Doğan'dan soykırım tepkisi PassioN Haber Arşivi 1 23 Aralık 2011 17:58