IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2012, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muharrem İnce'den Haşim Kılıç'a Sert Gönderme




Muharrem İnce, Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç sert bir dille eleştirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Manisa'nın Salihli ilçesinde katıldığı Uğur Mumcu'yu anma etkinliğinde Anayasa Mahkemesi'ne sert çıktı. CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ve kendisine 6 biner lira ceza vermesini eleştiren İnce, Anayasa Mahkemesi'nin Muhalefeti dizayn etmeye çalıştığını savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Anayasa Mahkemesi'nin, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ve kendisine 6'şar bin lira ceza vermesini eleştirdi. İnce, Anayasa Mahkemesi'nin, "Muhalefeti dizayn etme" ve "iktidar partisini koruma" görevi yaptığını savundu.

"SENDEN Mİ KORKACAĞIZ"

İnce "Anayasa mahkemesi iktidarı denetlemekle görevlidir. Ama Anayasa Mahkemesi bugün AKP'yi koruma ve kollama noktasına gelmiştir. muhalefeti dizayn etme, susturma görevi yapmaktadır. Biz bu cezadan sanki korkacağız. Devlet bize dünya kadar maaş veriyor, biriktirip ödeyeceğiz. Senden mi korkacağız'' dedi.

Muharrem İnce'nin hedefinde Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç da vardı.

İnce,"Bana cezayı kesen Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç yargıç mı, hakim mi? İktisatçı. Dünyada Anayasa Mahkemesi'ne başkan olup da hukukçu olmayan tek başkandır. Tabi ki reddi hakim talebinde bulunacağız. Sana mı güveneceğiz" dedi.

"DEMOKRASİ DEĞİL DEMOKRASİYİ ARAYIŞ HAFTASI"

Uğur Mumcu'nun 19 yıl önce katledilmesine de değinen İnce, Tarikatlar atık sivil toplum örgütü oldu. Yıllarca demokrasi mücadelesi veren bizler, demokrasi düşmanı ilan edildik. 24-31 Ocak arasındaki haftanın Adalet ve Demokrasi haftası olduğunu söyleyen İnce, "Bu haftanın adı demokrasi arayışı haftası" olmalı dedi.

Türkiye'de önceden Devlet Güvenlik Mahkemeleri vardı şimdi Özel Yetkili Mahkemeler var" diyen İnce, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız için 397 yıl hapis cezası isteniyor. Milletvekillerimiz tutuklu. Savcılara sesleniyorum. Eğer sen görevini yapmak istiyorsan İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Meclis üyeleri ihale almışlar. Belge istiyorsanız belge bende. Sadece sizde yürek olsun, o davaları açın da göreyim" şeklinde konuştu.

TEK GÜVENDİĞİMİZ BU HALK VE MANGAL GİBİ YÜREĞİMİZ

Konuşmasında Başbakan Erdoğan'a seslenen Muharrem İnce, "Ey Tayyip Erdoğan, bizim bağımlı yargımız yok, yandaş medyamız yok, biat eden işadamlarımız yok. Bizim tek güvendiğimiz bu halk ve mangal gibi yüreğimiz" dedi.

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haşim Kılıç'tan o manşete yalanlama Lucifer Haber Arşivi 0 01 Ekim 2010 23:18
Haşim Kılıç her şeyi anlattı Lucifer Haber Arşivi 0 08 Temmuz 2010 13:09