IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2012, 15:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aydın'da canavar paniği




Aydın'ın Söke ilçesinde canavar paniği yaşanıyor. Gördüğünü iddia ettiği canavarın 25 adet hayvanını telef ettiğini iddia eden üretici, gece gündüz silahıyla canavar nöbeti tutmaya başladı.

1981 yılından bu yana hayvancılık yaptığını ve bugüne kadar böyle bir şey görmediğini belirten Turan Cengiz, 10 anaç koyun ile birlikte yaklaşık 25 küçükbaş hayvanının canavar tarafından telef edildiğini söyledi.

Söke'ye bağlı Burunköy sırtlarında görüldüğü iddia edilen kızıl-boz renkteki canavar özellikle küçükbaş hayvanların korkulu rüyası haline geldi. Burunköy'de görülen canavar, köy sakinlerinden Turan Cengiz'in bu güne kadar 10 anaç koyununu parçalayarak telef etti.

Çoban köpekleri de iddia edilen canavarın kurbanı olurken; telef olan koyun ve köpeklerini gören Turan Cengiz eline tüfeği ve gece lambasını alarak gece-gündüz nöbet tutmaya başladı. Canavar ile göz göze geldiğini belirten Turan Cengiz, tüfeği ile çok sayıda ateş etmiş ancak canavarı vuramamış. Besici Turan Cengiz ilk önceleri kendi köpeklerinden şüphelenmiş. Öyle ki kendi köpeklerini hayvanlarından uzaklaştırıp, başka ilçelerden çoban köpekleri dahi getirtmiş. Ancak koyun ve kuzularının ölümü devam edince, hayvan katliamını yapanın köpekleri değil, dışardan bir canlının olduğunu anlamış. Turan Cengiz, o gün-bugündür 'canavar' diye adlandırdığı canlının peşine düştü. Hayvan ağıllarının etrafına tuzaklar ve faklar kuran Turan Cengiz, hayvanlarını telef eden canlıyı bekliyor. Gördüğü canavarın boyunun yaklaşık 80 santimetre, ağırlığının 50-60 kilogramdan fazla olduğunu söyleyen Turan Cengiz, 'Hayvanlarımı öldüren canavar, köpeğimi de yedikten sonra beni daha çok tedirgin etti' dedi.

Kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için yetkilere bilgi vermediğini kaydeden Cengiz; 'Zararım büyük. Derdimi kime anlatayım. Çevremizde sürüyle çakal, tilki gördük. Ancak bu yaşıma kadar köpekleri canlı canlı yiyen bir canlıyı düşünmek bile insanı tedirgin ediyor' diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aydında, canavar, paniği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HTC'den yeni canavar! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 08 Ekim 2011 23:06
Canavar kamyon blackkurt38 Otomobil Haberleri 0 05 Nisan 2008 17:59