IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2012, 10:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebek Mavisini Asla Giymem!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in moda tutkunu kızı Buse Terim, moda blog'u için Burcu Esmersoy'la konuştu. Terim; kendi blog'unda Esmersoy'u şu sözlerle tanımladı: "Bu kadar mütevazı olduğunu bilmezdim Burcu Esmersoy'un... Ben de röportaj yapmadan önce sizin kadar tanıyordum. O kadar içten, o kadar tatlıymış ki; onu anlatacak kelime bulamıyorum... Aslında çok daha önce gerçekleştirecektik bu röportajı ama araya hem benim hem onun bazı seyahat programları girince, ancak buluşabildik. Bu geçen zamanda, bir an olsun bile beni habersiz bırakmadı; her şeyden önce bana ne kadar 'içimizden' biri olduğunu hissettirdi. Burcu Esmersoy'u burnu havada veya havalı zannedenler; tamamen silin bu düşünceleri aklınızdan... Çünkü o inanamayacağınız kadar içten ve samimi...." İşte Buse Terim'in Burcu Esmersoy'la moda üzerine yaptığı röportaj ve Esmersoy'un gardırobu...

Her giydiğin ve her taktığın merak ediliyor. Bir stilistin var mı, yoksa bu tarzını kendin mi yaratıyorsun? Mert Aslan'la çalışıyorum. Alışverişe onunla çıkıyorum. Bazen onun fikirlerinin dışına çıktığım da oluyor. Bana kızıyor ama neye sahip olduğumu çok iyi bildiği için; ben ona gideceğim yerleri söylediğimde, "Şunun altına bunu giyersen, daha iyi olur" diyor.

YÜZÜKLERİMİ ÇIKARMAM

Dolabının olmazsa olmaz parçaları nelerdir? Beyaz tişörtler, topuklu ayakkabılar... Tabii ki bu liste çok uzar aslında ama beyaz tişörtler ve siyah pantolonlar olmazsa olmazlarımdır.

Türkiye'de ve yurt dışında takip ettiğin bloglar var mı? Senin blog'unu takip ediyorum. İnternet konusunda da hedefe kilitlenen biriyimdir. İnternette
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
enmoda.com'dan alışveriş yapıyorum. NTV'de 'Yaz Gecesi' programını sunarken onların kıyafetlerini giymiştim. Ben genelde dokunmadan bir şeyler almayı sevmiyorum. Bir de Guiseppe Zannotti'nin internet sitesini beğeniyorum.

Takmayı en çok sevdiğin aksesuvar nedir? Yüzüklerimi hiç çıkarmıyorum.

'Asla giymem' dediğin bir şey var mı? 10 sene önce bir röportaj yapmışım, "yüksek belli pantolon asla giymem" demişim, iki sene önce yüksek belli pantolon giydim. (Gülüyor) O yüzden şimdi çok dikkatli konuşmam gerek! Ama 'asla giymem' dediğim Bebek mavisi tişört... Bebek mavisi herhangi bir şey sevmiyorum.

TEN RENGİNİZE GÖRE GİYİNİN

Sence bir kadın nasıl giyinmeli, giyinirken nelere dikkat etmeli, nelerden kaçınmalı? Bence vücut yapısını gerçekten çok iyi bilmeli ve kendini çok iyi tanımalı. Ten rengine, göz rengine, saç rengine uygun giyinmeli. Ben mesela sarışın kadınların, sarı tonlarından uzak durması gerektiğini düşünüyorum. İlk önce renk önemli, sonra da vücut yapıları... Vücut yapılarını, güzel olan yerlerini çok iyi bilmeleri gerekiyor. Bir kadının göğüsleri güzelse üst kısmını daha çok saracak hoş kıyafetler giymesi gerektiğini düşünüyorum, kalçası çok genişse yüksek bel pantolonlardan uzak durması gerek mesela.

ENERJİKSEM TERCİHİM TOPUKLU AYAKKABI

Günlük hayatında topuklu ayakkabıyı çok giyer misin? Ruh halimle çok ilgisi var gün içinde giydiğim ayakkabının ama genelde babet tercih ediyorum. Aslında topuklu ayakkabı çok yorucu... O gün, o enerjiye sahip olduğumu hissediyorsam; topuklu ayakkabıyla çıkıyorum, ama çok koşuşturacaksam asla topukluları tercih etmiyorum.

GUCCI TUTKUNU

Peki, yurt içi ve yurt dışında alışveriş etmeyi sevdiğin mağazalar ve markalar neler? Londra'da Selfridgdes'ten alışveriş yapmayı çok severim. Onun dışında küçük butiklerden alışveriş yaparım. Ama böyle sürekli, aynı yerden alışveriş yapma gibi bir durumum yok! Milano'da da yine aynı şekilde; büyük mağazalardan hiç alışveriş yapmam orada da küçük butikleri seçerim. Ama yalnızca ayakkabı konusunda sürekli gittiğim mağazalar var tabii ki. Gözüme kestirdiğim parçalar ya Gucci'dir, ya Louboutin'dir ya Prada'dır. Ayakkabı mağazalarını tamamen hedefe odaklanmış şekilde geziyorum.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ocak 2012, 10:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bebek Mavisini Asla Giymem!




Giyme zaten bebek maviside senden nefret ediyordur kesin beni giymesin diye;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
asla, bebek, giymem, mavisini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Modern Bebek Sepetleri - Bebek Beşikleri + Bebek, Yatak Modelleri - 2o11 Sevda Ev Dekorasyonu 0 23 Mart 2011 12:14