IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2012, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kar yerini yağmura bırakıyor




Meteoroloji Bölge Müdürü Güler: Kuvvetli kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün Güler, hava sıcaklığının, yarın en düşük eksi 2, en yüksek 1 derece olacağını belirterek, "Kuvvetli kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek" dedi.
CUMA GÜNÜ YAĞMURA DİKKAT

Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının bugün aralıklı ve kuvvetli olarak devam edeceğini belirterek, "Hava sıcaklığı, yarın en düşük eksi 2, en yüksek 1 derece olacak. Kuvvetli kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek" diye konuştu.
Aralıklı kar yağışının görüleceği 2 Şubat Perşembe günü de, hava sıcaklığının en düşük 0, en yüksek 3 derece olacağını ifade eden Güler, 3 Şubat Cuma günü ise kar yağışının yerini yağmura bırakacağını ve hava sıcaklığının en düşük 1, en yüksek 7 derece olacağını kaydetti.


DON VE BUZLANMAYA DİKKAT

Güler, 4 Şubat Cumartesi günü, yağışın devam edeceğini ve hava sıcaklığının 3 ile 9 derece arasında olmasının beklendiğini anlatarak, yağışın devam edeceği 5 Şubat Pazar günü de sıcaklığın 4 ile 8 derece arasında olacağını söyledi.
Bir süre mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığının 3 Şubat Cuma gününden itibaren artarak devam edeceğini belirten Güler, "Ocak ayı genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyretti. Ocak ayındaki toplam yağış, normallerinin yüzde 10 üzerinde gerçekleşti. 2 Şubat Perşembe gününe kadar kuvvetli poyraz devam edecek. Gece sıcaklıklar düşük olduğu için don ve buzlanmaya karşı vatandaşlar tedbirli olmalıdır" diye konuştu.
Güler, basına yansıdığı gibi Ocak ayında İstanbul'da son 30 yılın en soğuk ayının yaşanmadığını belirterek, Çatalca'da deniz seviyesinden 250 metre yükseklikteki otomatik bir istasyon verisinin İstanbul'a genellenemeyeceğini kaydetti.
Kartal'da, dün en düşük sıcaklığın eksi 4,7 olarak ölçüldüğünü ifade eden Güler, bunun 2000 yılından bu yana Kartal'da ocak ayında ölçülen en düşük sıcaklık olduğunu söyledi.
KAR SAMANDIRA'DA 19 SANTİMETRE

İstanbul'da ocak ayında en düşük sıcaklığın, 1963 yılında Florya'da eksi 12,6 derece olarak ölçüldüğünü hatırlatan Güler, "Bu sabah itibariyle hava sıcaklığı, Bakırköy'de eksi 4, Kartal'da eksi 4, Pendik ve Samandıra'da eksi 5 olarak ölçüldü. Şile'de 7 santimetre, Sarıyer'de 8 santimetre, Bakırköy'de 10 santimetre, Pendik'te 17 santimetre ve Samandıra'da 19 santimetre kar kalınlığı ölçülmüştür dedi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bırakıyor, kar, yağmura, yerini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sıcak hava yerini yağmura bırakıyor! Lucifer Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2010 15:58
Yağmura Damlıyorum.. Adrasteia Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Aralık 2009 14:28