IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2012, 23:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hülya Avşar 2 Yıl Sonra Snowboardu ile Pistlere Döndü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hülya Avşar, 2 yıl önce snowboard yapmayı öğrenirken ayağını kırdığı pistlere geri döndü. Avşar, bu defa ders alarak değil, direk kendisi snowboardu ile kayarak Uludağ'ın keyfini çıkardı.

Kızı Zehra ile birlikte yarı yıl tatilinde Uludağ'a gelen sanatçı ve juri üyesi Hülya Avşar, snowboard eğitimi almayacağını, kaymaya kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Yetenek Sizsiniz ve film çekimlerinin yoğunluğuna rağmen Zehra için tatil kaçamağı yaptığını anlatan Hülya Avşar, kayma konusundaki ısrarını ve yeteneğini göstermek için ayağı kırılmasına rağmen pistlere çıktığını söyledi.

İHA muhabirine konuşan Hülya Avşar, "Daha evvel bir kaza geçirmeme, iş yoğunluğum olmasına ve arkadaşlarının ısrarına rağmen Uludağ'da kaymaktan vazgeçemiyorum.

Uludağ çok keyifli,

bulunduğumuz bölge çok keyifli. Çalışma arkadaşlarım ve beni sevenler, ne olur kayma, çok işimiz var dese de ben kayacağım. Özellikle buraya kadar gelip de kaymamak olmaz. Uludağ gibi nefis bir ortamdayım, kaymak çok keyifli. Öğleden sonraları bazı dik yamaçlarda buzlanma oluyor. Oralarda kontrolü kaybedip düşmekten

çekiniyorum. Ancak bekleyen işlere rağmen risk kalıp kaymanın keyfini çıkarıyorum" dedi.

"Yarışmada her fırsatta dağdan bahsediyordunuz" sorusu üzerine Avşar, "Zehra ile birlikte geldik. Onun tatiline göre ayarladık. Sömestre tatiline denk geldi. Bir hafta kayalım dedik. Çok soğuk bir hava var. Ben hayatımda Uludağ ı bu kadar çok soğuk görmemiştim. Buzlanma var. Ayağıma zarar vermemek için ilk gün kaymadım. Ancak ikinci gün dayanamadım. Hava da Güneşli, çok güzeldi. Olan oldu. Ayağımı kırdığıma aldırmadan çıktım, kayıyorum. Ders alma dönemi çoktan geçti, artık kendim kayıyorum. Yokuştan çok

korkuyorum, buzlanma var mıdır diye. Oraya cesaret edemiyorum. Herkes dağ güzel diyor; kaymaya devam edeceğim" diye konuştu.

Bütün arkadaşlarının "Ne olur kayma" diye yalvardığını belirten Avşar, "Dayamayacağım galiba. Çok yoğun bir zamandayım. Buradan İstanbul'a döneceğim, pazar günü tekrar canlı yayın var. Önümüzdeki pazartesi tekrar 2 günlüğüne Bursa'ya geleceğim. Yetenek Sizsiniz çok eğlenceli olmaya başladı. Çalışmalarımdan da keyif alıyorum" dedi.

Hülya Avşar, 7 Şubat 2010 tarihinde Uludağ'da snowboard eğitimi alırken düşerek sağ ayak kemiğini kırmıştı. Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavi olan Avşar bir hafta sonra taburcu olmuştu

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, avşar, döndü, hülya, ile, pistlere, snowboardu, sonra, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hülya Avşar yeniden atv'de Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 23:43