IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2007, 02:19   #1
Çevrimdışı
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kestiği başla dolaşırken kameralara yakalandı




İnsanın kanını donduran görüntülerde, E.G.'nin, Korkmaz'ın bıçakla keserek gövdesinden ayırdığı başını bir poşetle dolaştırması saniye saniye kaydedildi.
Olay, geçtiğimiz hafta, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında, Basmane Semti, 1300 Sokak, 10 numaradaki harabe binada meydana gelmişti. Annesi Saniye ve babası Dursun'un ölümünün ardından yerleştirildiği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan yaklaşık 4 yıl önce ayrıldığı öğrenilen 22 yaşındaki E.G., Basmane Semti'nde yaşamaya başladı. Dış görünüşü itibariyle erkeğe benzediği için ‘Erkek Elmas’ olarak tanınan E.G., ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlarken, semtteki harabe binalarda daha önceden tanıdığı 43 yaşındaki M.A. ve 64 yaşındaki T.K. ile kalmaya başladı. Aynı evde, gece geç saatlere kadar birarada şarap içen arkadaşlardan M.A., E.G.'ye, “Tevfik, senin hakkında, etrafta, 3-5 YTL'ye ilişkiye giriyor, benimle de birlikte oldu’ diye dedikodunu yapıyor” dedi.
Bu söz üzerine çılgına dönen E.G., ekmek bıçağıyla Korkmaz'ı önce vücudunan altı yerinden bıçakladı, daha sonra kafasını gövdesinden vahşice ayırdı. Kendinden geçen E.G., Korkmaz'ın başını bir poşete koyup evden ayrıldı. Yoldan çevirdiği bir taksiye binen ve yaklaşık iki kilometre poşeti taşıyan E.G., Gaziler Caddesi 390 numaradaki, her zaman gittiği çay ocağına gitti. Buradakilere bir kişiyi öldürdüğü söyleyen ve poşeti gösteren E.G., hızlı adımlarla ayrılırken, hemen polise haber verildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, elindeki poşete koyduğu baş ile dolaşan E.G.'yi kısa bir sürede yakaladı. Gözaltına alınan ve soğukkanlılığıyla dikkat çeken E.G.'nin elindeki poşette, Korkmaz'ın başının olduğu belirlendi.
Zanlı E.G.'nin ifadesi üzerine Korkmaz'ın cansız gövdesi de, cinayetin işlendiği ve birlikte yaşadıkları evde bulundu, arkadaşı M.A. da gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen E.G. ve M.A., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

KORKUNÇ GERÇEK
Kamuoyunda yankı uyandıran cinayetin ardından, insanın kanını donduracak bir gelişme daha ortaya çıktı. Zanlı E.G.'nin, işlediği vahşi cinayetin ardından Korkmaz'ın başını koyduğu poşet ile Basmane Semti'nde serbestce dolaşması, bir binadaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Dehşet saçan görüntülerde, E.G.'nin, içinde bir kesik baş olan poşetle dolaşması, sık sık bu poşeti açarak içini kontrol etmesi ve elindeki poşet ile bir otele girmeye kalkışması, ancak görevlilerce engellenmesi de yer aldı. Görenleri şok eden kamera görüntüleri, delil olarak bu cinayet davasının dosyasına eklendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Ben anlattikca insanlar resmimi cizer, konustukca ozumu anlar, tanidikca da ozur dilerler..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basla, başla, dolasirken, dolaşırken, kameralara, kestiği, kestigi, yakalandi, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnfaz anı kameralara yansıdı PassioN Haber Arşivi 0 30 Mart 2012 22:07
Atatürk Büstünü Yerinden Söken 2 Çocuk Kameralara Yakalandı.. Düş Haber Arşivi 1 18 Kasım 2011 19:57
60'lık Nine kameralara yakalandı. Lucifer Haber Arşivi 1 31 Ağustos 2010 12:22
Kestiği kızı kızartıp yemek üzereyken yakalandı! Candy Esrarengiz Olaylar 0 24 Mayıs 2010 17:12