IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2012, 22:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
16 Yaşında Evlendi 18 Yaşında Kocası Öldürdü




Cezaevine girince evi terk eden eşini barışma vaadiyle eve dönmeye ikna eden şahıs, 18 yaşındaki 2 yıllık karısını akrabalarının gözü önünde bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, dün akşam saatlerinde İncirliova merkez Zafer Mahallesi Hacı Ali Obası Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Özge T., 2 yıl önce 16 yaşındayken aşık olduğu İbrahim T. (29) ile kaçarak evlendi. Evliliğe yaşı tutmadığı için dini nikahla yaşamaya başlayan çiftin 'Kezban' adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Özge T.'nin geçen 30 Kasım'da 18 yaşını doldurmasıyla çiftin resmi nikahı kıyıldı.

İncirliova'da doğrama işi yapan İbrahim T., 7 ay önce karşılıksız çek suçundan cezaevine girdi. Kocası cezaevine girdikten sonra kayınpederinin evinde kalmaya başlayan Özge T., bir süre sonra kayınpederinin evinden İzmir'e kaçarak amcası Cemil Sert'in yanına yerleşti. Cezaevindeyken kulağına sürekli eşinin kendisini aldattığı yönünde dedikodular gelen İbrahim T., tahliye olduktan sonra evi terk eden eşini geri getirmek için kayınpederi Durmuş Sert'ten yardım istedi. Babasının araya girmesi ile eşiyle barışmaya ikna olan Özge T., dün sabah saatlerinde İncirliova'ki babasının evine geri dönerek eşiyle barıştı. Dedikodular ve eşinin evi terk etmesi yüzünden öfkeli olan koca, kayınpederiyle birlikte ayrıldıkları eve bir süre sonra elindeki bıçakla geri geldi.

Eşinin ve kayınvalidesi Elvada Sert'in kapıyı açmaması üzerine eve pencereden giren İbrahim T., eşini evin içinde kovalamaya başladı. Mutfakta yakaladığı eşini 9 yerinden bıçaklayan zanlı, kayınvalidesi ve eşinin 11 yaşındaki kardeşi Ayyüce ve 4 yaşındaki kuzeni Ela Nur'un gözleri önünde karısını boğazını keserek öldürdü.

Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kayıplara karışan zanlının yakalanması için Aydın gen

Kaynak : Mynet


Konu N999 tarafından (06 Şubat 2012 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
112 yaşında 17 lik kızla evlendi... Süslü Esrarengiz Olaylar 16 30 Ocak 2011 17:27
7 Yaşında Ki Kız Sokak Köpeği İle Evlendi Candy Esrarengiz Olaylar 0 08 Mayıs 2010 13:15
Kendi 8, kocası 58 yaşında! Dilara Haber Arşivi 1 23 Aralık 2008 18:07