IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By glu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2012, 16:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan Arınç'a Auster cevabı




Asuter'i Atatürk'e benzeten Arınç'a CHP liderinden yanıt geldi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Amerikalı yazar Paul Auster'a "Atatürk'le ilgili film yapılırsa Auster oyunculuk yapabilir" sözlerine ilişkin olarak, "Sanatı ve sanatçıyı en az tanıyan odur" dedi.
Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Amerikalı yazar Paul Auster'in "Atatürk'le ilgili film yapılırsa Auster oyuncu olarak kullanılabilir" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Sanatı ve sanatçıyı en az tanıyan odur. Yani Bülent Arınç'tır" diye konuştu.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Şubat 2012, 23:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu'ndan Arınç'a Auster cevabı




Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Arınç'ın o sözlerine yanıt verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sanatçılarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Bülent Arınç'ın Atatürk'ü Paul Auster'a benzetmesini hatırlatması üzerine "Sanatı ve sanatçıyı en az tanıyan kişi odur, yani Bülent Arınç'tır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı derneklerinin temsilcileriyle biraraya geldi. Conrad Otel'ye gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, sanatçılar Altan Gördüm, Mehmet Ali Alabora, Hakan Peker ve Mahmut Altıokların da aralarında bulunduğu 30'ya yakın isim katıldı.

"SANAT VE SİYASİ OTORİTE ARASINDA ÇATIŞMA VARDIR"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu, sanatçıların çağdaşlığın simgesi olduğunu vurguladı. Sanatçıların kolay kolay anlaşılamayan, sıradışı insanlar olduğuna dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sanatçılar ile siyasi otorite arasında her zaman çatışma vardır. Siyasi otorite sanatı kendi hakimiyeti altına almak ister. Sanatta her zaman buna karşı çıkar" dedi.

"SANATA UCUBE BAKIŞ AÇISI"

Sanatçının neyi nasıl yapacağına siyasi iradenin karışma yetkisi olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sanatı küçümseyen ve aşağılayan ucube bakış açısı bu ülke için elbetteki büyük bir talihsizliktir. Açıkçası sanata olan saldırılar insanlığa ve insanlığın aydınlanmasına yöneliktir. Statükocular bir karikatürden, bir resimden bir heykelden korkarlar. O heykeller durdukları yerden bile iktidar sahipleri diktatörleri rahatsız eder. Koltuklarında rahatça oturmak isteyen bütün diktatörler o ülkede kendi kontrolleri altında sanat kurumları arzularlar. Çünkü bunlar en çok sanatçıların konuşmasından korkarlar. Bir ülkede sanatçısına baskı yapmanın da yollarını çok iyi bilir bu diktatörler. Sanatçının sorunlarını gözardı etmek bu baskının bir aracıdır."

ARINÇ'IN ATATÜRK'Ü PAUL AUSTER'A BENZETMESİ

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Bülent Arınç'ın Atatürk'ü Paul Auster'a benzetmesini hatırlatması üzerine "Sanatı ve sanatçıyı en az tanıyan kişi odur, yani Bülent Arınç'tır" dedi. Kılıçdaroğlunun konuşmasından sonra program basına kapalı devam etti.

Kaynak : Ekolay

 

Alt 04 Şubat 2012, 23:47   #3
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kılıçdaroğlu'ndan Arınç'a Auster cevabı




Çok istiyorum ; bi gün Kılıçdaroglunun annesi RTE'nin annesi ve Arınçın annesi bunları kulaklarından çekip eve götürsün, bunlar ne bayagı ne boş ne anlamsız ne saçma ne suni tartışmalar yahu. Ciddi manada bizim ülkemizdeki siyasiler BOŞ hatta BOMBOŞ insanlar. Aldıkları milyarlarca para çöpe gidiyor. Yahu bunca yıldır ben bu insanların (RTE-Bahçeli-Kılıcdaroglu-Baykal) memleket menfaatine toplanıp buyuk insanlar gibi erdemli ve akıllı uslu bir biçimde tartışıp fikir alışverişinde bulunduklarını görmedim, bunlar yıllardır ilkokul seviyesindeki cocukların tartıştıkları konulardan daha mantıksız ve anlamsız konular üzerine tartışıyorlar sonrada cıkıp mitinglerde ; "bak bak duydunuzmu sayın seçmen bu böyle demiş" tarzı halkın gözünü boyayıcı sözler söylüyorlar. İnşallah ileride daha aklı selim tartışmalar yaparlarda beni utandırırlar.

 

 

Etiketler
arınça, auster, cevabı, kılıçdaroğlundan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Paul Auster'a mesaj PassioN Haber Arşivi 0 03 Şubat 2012 20:40
Adalet Bakanlığı'ndan Sincan cevabı KarakıZ Haber Arşivi 0 15 Ekim 2011 21:17