IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2012, 10:31   #1
Çevrimdışı
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teoman 350 bin dolara 'Hayır' dedi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın yeni projesinden Teoman’ın reddettiği 350 bin doların hikâyesine, New York’ta döner satan sosyetik isimden Brad Pitt’in sinema kariyeriyle ilgili itirafına... İzzet Çapa’nın dedikodu tabağındaki magazin mezeleri:

Teoman'dan 350 bin dolara 'Hayır'


BAZEN zihnim öyle açık oluyor ki, düşünceler zihnimin bir yanından giriyor diğer yanından çıkıyor. Bu yazıya başlamak için klavye başına oturduğum an da öyle bir ana denk geldi büyük ihtimalle, çünkü ne yazacağım konusunda hiçbir fikrim yoktu. Ama şundan emindim; eskiden ne rahat bir mesleğim varmış. Onca curcuna arasında bile keyfe keder yaşıyormuşum. Şimdilerde kafamda onlarca tilki kuyruklarını birbirine dolayıp duruyor. Sadece dolaşsalar iyi, bir de; “Yazı günün geldi, bakalım ne yazacaksın, yoksa yine fırçayı yiyecek misin” diye dalga geçiyorlar. Tilkidir diye aldırmıyorum ama kafam da bozulmuyor değil. Her hafta bir şeyler bulup yazıyormuş gibi yapmak ömür törpüsü vallahi. Tüm bunları ölçüp biçerken meşhur ampul yanıverdi lepiska saçlı başımda. “Neden ortaya karışık bir tabak daha hazırlamıyorum? Nasılsa asıl mesleğim” deyip kolları sıvadım...

TEOMAN’DAN 350 BİN DOLARA HAYIR!
BAZI özel insanlar çok garip oluyor. Mesela Woody Allen. Adamı bu yıl ‘Midnight in Paris’ filmiyle 27. Kez Oscar’a aday göstermişler, fakat bizim babanın umurunda değil. Hep anlatırlardı da inanmazdım, meğer doğruymuş; Woody abi 1972 yılında ‘Annie Hall’ filmiyle iki Oscar birden kazandığı gece ödül törenine uğrayıp, ‘Oscar’cıklarını’ almaya bile tenezzül etmemiş. Aynı saatlerde Manhattan’da her gece çaldığı Michael’s Pub’ta klarnetini üflüyormuş. Bizim Teoman da Woody abi tipi, akıl sır ermez delilerden biri. Şöhretin tüm nimetlerine bir tekme savur, çek git. Bir kısım münafıklar “Reklam yapıyor” dedi, bir kısmı “Döner mi- dönmez mi?” tartışmalarına başladı, derken geçen gün Teo’nun fotoğrafçılığa başlayıp dünya turuna çıktığı haberleri geldi... Ama şimdi bizim Gargamel’den duyup size aktaracağım dedikodu bütün bu tartışmaları sona erdirecek. Teoman 3 konser için teklif edilen 350 bin doları tek kalemde silip atmış. Veren kim derseniz, şu kadarını çıtlatayım; en büyük telefon firmalarından biri. Bir kez daha belli oldu ki Teoman sözünü tutacak. Tavrına şapka çıkarıyorum da bari bizi o güzelim bestelerinden mahrum etmese.

ESRA ÇAVUŞOĞLU NEW YORK’TA BÜFECİ OLDU
SEN kalk, İstanbul gece hayatının göbeğinden, New York’lara git, Greenwich Village’de büfe aç, döner simit sat... Bu cinlik kimin aklına gelmiş diyorsanız hemen söyleyeyim; Esra Çavuşoğlu’nun. Büfe’nin ismi de pek bir hoş; TurKiss... Esra’nın dönerleri pek lezzetliymiş ama mönüye döner yerine ‘Gyro’ yazmak zorunda kalmış, çünkü uyanık Yunanlar bizden önce davrandığı için Amerikalılar döneri Gyro adıyla tanıyor. Esra yine de pes etmemiş, bu kelimenin üzerine kocaman bir çarpı koyup ‘Turkish Doner’ ibaresini de kondurmuş. Mönüde köfte, piyaz, kumru da varmış. Ben girişimci ruh diye buna derim işte, İzmir’in kumrusunu elin New Yorklusuna sat. Şimdilerde Esra’nın İstanbul’da Hermes çantayla görmeye alıştığımız ellerini, Greenwich Village’de döner bıçağıyla görmek mümkün. Yolunuz TurKiss’e düşerse sakın döner isterken gyro demeyin de bir çarpı da size atmasın Esra kız.

NUR YERLİTAŞ İNTERNETTE DE HİZMETİNİZDE BİZİM
Gargamel’in kulağıma fısıldadığına göre Nur Yerlitaş, kişiye özel kıyafetler yapmaktan yorulmuş, kendini takı ve çanta işine vermiş. Birbirinden şık takılar, çantalar hazırlıyormuş. İlk müşterisi de Sibel Can’ın kızı Melissa olmuş. Fiyatları hayli uygun tutuyormuş. Zaten artık moda devleri de fiyatları el yakmayan ürünler sürüyor piyasaya. Nur da bu pazarlama stratejisinden ilham aldı anlaşılan. Lagerfeld, Chanel’in yanında daha makul fiyatla kendi ürünlerini çıkarıyorsa Nur’un neyi eksik! Bizim Nutella’dan korkulur, ürünlerini ayrıca internetten de satacakmış. Bu kadının enerjisi müthiş, internet minternet derken bir bakarsınız Mark Zuckerberg’e rakip olmuş!

OBAMA’YA PRADA’LI KADIN DESTEĞİ
MODA dünyasının devi, Amerikan Vogue Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour elinin hamuruyla politikaya iyice bulaşmış. ‘Prada giyen bu dişi şeytan’ Obama’nın seçim kampanyası için en çok para toplayan kişi olmuş. Verdiği bir davette 1.5 milyon dolar toplamış Anna. Boru değil valla! Yemeğe gelenler kelle başı 45 bin dolar bayılmışlar. Yemeğe mi, ödedikleri paraya mı orası belli değil! Sekreteri, onun hakkındaki ‘Şeytan Prada Giyer’ kitabını boşuna yazmamış. Kadın moda dünyasından sonra dünya politikasını da avucunun içine almış durumda!

ARNOLD’UN BAKLAVALARI ARTIK YEŞİL YEŞİL
Arnold Schwarzenegger, beyninin kıvrımlarının vücudundakilerden daha çok olduğunu ispat etmek için gitti California valisi oldu. Onu hep Conan, Terminatör gibi matrak isimlerle biliriz ama meğer Arnold Wisconsin Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Bölümü mezunuymuş. Bizim Terminatör abi geçenlerde bir gün için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye gitmiş. Ziyaret sebebi ise, orada ‘Sürdürülebilir Enerji Konferansı’ yapılıyor olması. Arnold da yeşil enerjiyi destekleyenler arasına girmiş. Kendine Gandi’yi örnek aldığını söylüyormuş üstelik. Tabii burada Arnold’a ‘Mahatma’nın yeşil enerjiyle ilgili görüşlerini nereden bulup okuduğunu sormak isterim. Ama Conan’a hesap sormak için benim de Camoko olmam gerektiğinden bunu es geçelim. Bizim ‘Terminatör vali’; “Dünyaya vücut geliştirme konusunda verdiğim heyecanı yeşil enerji konusunda da vereceğim” diye garanti vermiş. Bir de adama baklavacı deyip geçeriz...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
350, bin, dedi, dolara, hayır, teoman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NVIDIA Hayır Dedi AngeLus Bilgisayar Donanımı 0 11 Kasım 2009 11:48