IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2012, 16:15   #1
Çevrimdışı
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Öğrenci formatlamak bizim hedefimiz değildir!".





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Başbakan Erdoğan'dan 'dindar nesil' tartışmalarına açıklama...

Fatih Projesi'nin tanıtımında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta yaptığı 'dindar nesiller yetiştireceğiz' sözlerine açıklık getirdi.

Başbakan Erdoğan: Bir haftadır sürdürülen kampanya geçmişte de yapıldığı gibi bir niyet okuma kampanyasıdır. Öğrenci formatlamak bizim hedefimiz değildir ve olamaz. Hiç kimse niyet okuması yapmasın, 9 yıllık iktidarımız nasıl bir şey istediğimizin en önemli ispatıdır. Biz engeller aşılsın istiyoruz. Kullandığım ifade açık ve nettir. Herkes biliyor ki biz bir dayatmadan değil tam tersine özgürlükten yanayız. Bu ülke, ikna odalarında öğrencilere zulm eden zihniyetlerden çekmiştir.

Biz hiç bir konuda dayatma arzusu içinde değil, demokrasiden yanayız. 24. maddeyi biz yapmadık. Geldiğimizde bulduk Anayasada var bu. Gencecik çocuklar sakalına giyimine bakılarak okulun kapısında çevildi. Hatta annelerinin, babalarının kıyafetlerine bile bakılarak kapıdan çevrildiler. Benim dediklerimde neyi kasettiğim yoruma açık bırakılmayacak şekilde açık.

Çağdaş bir nesil derken, dindar bir nesil çağdaş olamıyor mu? Dindar bir nesil özgürlüklere saygılıdır. Biz böyle yetişmiş bir nesiliz. İkna odalarına ses çıkartmayanlar seslerini çıkartmayanlar bugün bizleri yaralamaya çalışıyor. Bu ülkenin çocukları en iyi eğitim alcak en iyi şekilde yetişecek. Bunu engellemek isteyenler ise karşılarında bizleri bulacak. Biz şu anda dünyanın çeşitli yerlerine yavrularımızı gönderiyoruz. Bakın bunları bizler başlattık. Bu ülkenin çocukları tablet bilgisayarları ile tüm dünyayı takip edecek. Kim çocuğunu nasıl yetiştirmek isterse öyle yetiştirecek. Ama kimse belli meslek liselerinin önüne set çekemeyecek.

''Bir haftadır köşelerinde yazanlara sesleniyorum; bu gençliğin tinerci olmasını mı istiyorsunuz? Siz bu gençliğin büyüklerine isyankar bir nesil mi olmasını istiyorsunuz? Siz, bu gençliğin milli, manevi değerlerinden kopuk, hiçbir istikameti, meselesi olmayan bir nesil mi olmasını istiyorsunuz?

Eski karanlık devirleri özleyenler boşuna bekleyecekler. Demokrasiden geri gitmeyi bekleyenler boşuna bekleyecekler. Milletin zihniyetini karartmak isteyenler her zaman ki gibi mahçup olacak. Unutmayın ki biz bu yolda sade ce sadece sizlerle, milletle yürüyoruz. Sevgili gençler asla karamsar olmayınız. Sizler çok büyük bir ülkenin evlatlarısınız, sizler çok büyük ver medeniyetin geleceğisiniz.
Anahtar Kelimeler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, FATİH projesi, Dindar nesil , tartışma, anayasa, gençlik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Öğrenci formatlamak bizim hedefimiz değildir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
" Hedefimiz 10'a ulaşmak " Rüzgar Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 19 Ocak 2012 12:08
"Yaşamak güçlü olmak değildir her zaman".. Hayal IF Ekstra 0 16 Nisan 2010 14:18