IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PassioN

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2012, 20:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsa Gök: Kılıçdaroğlu solcu değil




CHP'nin muhalif ismi liderini eleştiri topuna tuttu: Kılıçdaroğlu demokrat da değil solcu da değil!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Demokrat olmadığı için, solcu olmadığı için, sosyal demokrat görmediği için' karşı olduğunu söyledi.
Gök, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bir televizyon kanalında yaptığı 2 sayfalık konuşmanın bazı bölümlerinin "adeta cımbızlanarak" üzerinden yorum yapılmasının etik olmadığını söyledi.
Bunu yaparak bazı kesimlerin harekete geçirilmeye çalışıldığını öne süren Gök, "10 dakikalık konuşmadan 2-3 kelime internette servis edilerek adeta dostlarımız kışkırtılmaya çalışılıyor. Bu ne basın ilkelerine, ne de genel ahlaka sığar" dedi.


PARTİ SAĞA KAYDI

Programdaki konuşmasından bölümler okuyan Gök, şöyle devam etti:
"Benim hayatımda siyasi manevralara yer yoktur. Bana 'siz Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı tek milletvekilisiniz. Çünkü Kılıçdaroğlu şöyle olduğu için' diyorlar. Ne alakası var. Ben Deniz Baykal'a da antidemokratik yapılanmasından dolayı karşı durdum. Laik olmak zorundayız. Ben hayatımda o denli bir laik tavır sergilemişim ki, arkadaşlar televizyon programında benim için alt kimlikte farklı tanımlamalar söylüyorlar. Ben Kılıçdaoğlu'na karşıyım. Ama bunun Kılıçdaroğlu'nun farklı kimliğiyle alakası yok. Neden alakası yok. Çünkü Kılıçdaroğlu, Genel Başkanlığa çıkarken yanındaki tek milletvekili bendim. Yaklaşık bir yıldır niye ayrıyız? Çünkü parti AKP'lileştirildi, çünkü parti sağa kaydı.
Dün laikliğin Anayasa'ya girişinin 75. yıl dönümüydü. CHP'den 'tık' yok. Dün Genel Başkanımız akşam üstü twitter'den bir tweet'le laikliği kutluyor. Bu kadar basit mi? CHP'nin altı okundan biri laikliktir. Ben bu sebeple Kılıçdaoğlu'na karşıyım. Ben tüzük kurultayı istedim, arkadaşlarım da istedi. Bana diyorlar ki; 'sen Kılıçdaroğlu'na o olduğu için karşısın.' Hayır demokrat olmadığı için, solcu olmadığı için, sosyal demokrat görmediğim için karşıyım. Bu bir siyasi duruş."
MÜCADELEM SÜRECEK

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun getirdiği bir danışman ve başdanışman ile parti içindeki bazı uygulamaları eleştiren Gök, "Ben partinin sağcılaştırılmasına karşıyım. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'na karşıyım. Çünkü siz bir taraftan Başbakan'a Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) eşbaşkanı diyeceksiniz, Amerikancılıkla suçlayacaksınız. Diğer taraftan BOP'un Libya politikasında AKP ile beraber, Genel Başkanımın verdiği talimat üzerine Libya'ya asker gönderilmesi tezkeresine chp grubu 'evet' oyu verecek. Ben 'hayır' oyu verdim. Bu kabul edilemez. chp antiemperyalist olmak durumunda, chp sol duruş sergilemek zorundadır" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan içtüzük değişikliğinde yapmayı planladığını öne sürdüğü bazı maddeleri de eleştirerek demokratik olmadığını vurgulayan Gök, şunları kaydetti:
"Ben Kılıçdaroğlu'na karşı mücadele ediyorum, edeceğim. Bu parti sol oluncaya, Atatürk'e, altı oka sahip çıkıncıya kadar, gerçek CHP'ye dönüştürülünceye kadar mücadelemi sürdüreceğim. Bu mücadelenin asla başka kimlikle alakası yoktur. Hiç kimse başka kimlikler üzerinden Kılıçdaroğlu'nu korumaya kalkmasın. Kendi örgütlerini bu türden siyasi işlere alet etmesinler. chp kırılmaya götürülüyor. Bense CHP'yi toparlamaya, cephe partisi yapmaya, gücünü artırmaya çalışıyorum.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Şubat 2012, 20:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İsa Gök: Kılıçdaroğlu solcu değil




Kılıçdaroğlunu anlamadım hala da anlamış değilim. 2014 Martda yerel seçimler var akkoyun, karakoyun orada belli olacak bu sefer başarısızdım deme gibi bir lüksü olmucak. CHP 'nin Başında yeterli bulmuyorum.

 

 

Etiketler
değil, gök, isa, kılıçdaroğlu, solcu, İsa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Engin Ardıç \ Ecevit Solcu muydu? Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 21 Mayıs 2010 11:36
Savcıya göre sağcı, solcu, tarikatçı, dinci bir arada... Angel Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2008 07:55