IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2012, 10:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. “best model” yarişmasi “jön fabrikasi” oldu!..




FLAŞ!.. “BEST MODEL” YARIŞMASI “JÖN FABRİKASI” OLDU!.. ARTIK HER KANALIN BİR DİZİSİNE BİR “BEST MODEL” DÜŞÜYOR!.. BU TRENDİN SON ÖRNEĞİ DE ATV’DEKİ “HAYAT DEVAM EDİYOR”A KATILAN 2011 BEST MODEL BİRİNCİSİ FURKAN PALALI OLDU!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
P { margin: 0px; } Son dönemde derece sahibi Best Modelların çoğu, dizilerde başrol ya da önemli karakterlerden biri olarak boy gösteriyor. Son olarak, Best Model 2011'in birincisi Furkan Palalı da bu akıma katıldı. Palalı, Mahsun Kırmızıgül'ün ATV'de yayınlanan dizisi 'Hayat Devam Ediyor'a dahil oldu. 14. bölümden itibaren ekranda göreceğimiz Palalı, Siraç'ın sevgilisi Pelin'in eski nişanlısı olarak ekrana gelecek. Diğer yandan, 1998'de 'Deli Yürek'le kamera karşısına geçen İmirzalıoğlu da yakında yeni bir projede başrol oynamaya hazırlanıyor. İşte diğer 'best' jönlerin şu anki rolleri:

KIVANÇ TATLITUĞ: 2002'nin birincisi Kıvanç Tatlıtuğ, bu sezon Kanal D'de 'Kuzey Güney'de 'Kuzey' karakteriyle genç kızları kendisine hayran bırakıyor. Birinci olduktan sonra hemen her yıl bir diziyle ekranda boy gösteren Tatlıtuğ, başrollerinde yer aldığı 'Gümüş', 'Menekşe ile Halil', 'Aşk-ı Memnu'da da Kanal D'yi tercih etti.

BURAK ÖZÇİVİT 2005 Best Model'i Burak Özçivit, STAR'da yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Malkoçoğlu' karakteriyle gönüllere taht kurdu. konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide, karakterinin beğenilmesi üzerine kadroya katıldı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN: Best Model of Turkey 2002'de birinciliğini Tatlıtuğ ile paylaşan Sayışman, 2010 yılından bu yana 'Lale Devri' dizisinde başrolü üstleniyor. Sayışman, FOX TV'nin yakışıklısı olarak ekrana geliyor.

2010'un Best Model birincisi Çağatay Ulusoy, yarışmadan hemen sonra SHOW TV'nin beğeniyle izlenen dizisi 'Adını Feriha Koydum'a katıldı. Hazal Kaya ile başrolleri paylaşan Çağatay, dizide 'Emir' karakterini canlandırıyor ve genç kızlar tarafından çok beğeniliyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fabrikasi”, flaş, model”, oldu, yarişmasi, “best, “jön


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Hangi ünlü model ayni gecede iki “farkli” erkekle objektiflere yakalandi?.. PauL Haber Arşivi 0 06 Aralık 2011 11:18
Flaş!.. Eurovision 2012 şarki yarişmasi adaylari arasinda gösterilen hande yener’den PauL Haber Arşivi 0 05 Aralık 2011 12:13