IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2012, 16:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gül : Bunların Yaşanması Üzücü




Cumhurbaşkanı Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 MİT'çinin ifadeye çağrılması hakkıda 'Bunların yaşanması Türkiye için talihsizliktir, üzücüdür' değerlendirmesinde bulundu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Kurumlar kanunlarla kendilerine verilen görevleri yerine getirirlerken, bu görevleri yerine getirmelerinden dolayı suçlanırken çok dikkatli olunması gerekir” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın KCK soruşturması kapsamında ifade vermeye çağrılması ve biri eski müsteşar 4 MİT mensubu hakkında yakalama kararı çıkarılması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, herkesin öncelikle “büyük resmi” görmesi gerektiğini vurgulayarak, “Kurumlar kanunlarla birlikte kendilerine verilen görevleri yerine getirirken suçlanırken görevlerini yerine getirirken suçlanırken çok çok dikkatli olmak gerekir. Yaşananlar Türkiye için talihsizlik ve üzücüdür” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde Kanada Büyükelçisi John Holmes’un güven mektubu sunuşundan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlara dikkat çekerek “Herkesin öncelikle büyük resme bakmasını isterim” dedi. Gül şunları söyledi:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu bölge olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Bölgemiz hiçbir zaman bu kadar sıcak ortam içinde olmadı. Türkiye’nin çevresine baktığımızda da çevremizdeki ülkelerde de yine olağanüstü gelişmeler söz konusu. Olağanüstü değişiklikler olmakta lehte veya aleyhte. Bütün bunlar Türkiye’nin geleceğini de yakından ilgilendirmekte. Milli güvenliğimizi, milli çıkarlarımızı çok yakından ilgilendirmekte. İşte böyle bir ortamda kanunlarla kurumlara verilen yetkiler var. Kurumlar kanunlarla kendilerine verilen görevleri yerine getirirlerken, bu görevleri yerine getirmelerinden dolayı suçlanırken çok dikkatli olunması gerekir. Dolayısıyla bu konular ve bütün bunların yaşanması bugün Türkiye için biraz talihsizlik ve üzücüdür. Ümit ederim ki herkes soğukkanlılığını korur, her şey yerli yerine oturur.”

Kaynak : Mynet



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
yaşanması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bunların Hepsi Gerçek Frozen Esrarengiz Olaylar 0 22 Mart 2011 20:27