IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2012, 21:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ana Beatriz: Makyajsız da iş yaparım




İstanbul'a gelen, dünyanın en seksi kadınlarından Ana Beatriz Barros'dan samimi açıklamalar..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sabah gazetesinden Ayşe Ferhangil, Cengiz Abazoğlu'nun ADL+ markası için yarattığı koleksiyonun yüzü olmak için İstanbul'a gelen, dünyanın en seksi kadınlarından Ana Beatriz Barros'u basının sokulmadığı otelindeki odasında ziyaret etti.
Röportaj saatini beş dakika geçirdiği için 50 kere özür dileyen Barros "Lükse hiç düşkün değilim, paramın kıymetini de çok iyi bilirim. Bu şaşaadan şikayet edemem ama beni sokak arasında yerel bir lezzet keşfetmeye götürseydiniz de aynı derecede heyecanlanırdım. Zaten beni mutlu etmek çok kolaydır," dedi. Barros, Türkiye'de neler giyeceğiyle değil de, neler yiyeceğiyle daha çok ilgiliydi gibi...
İstanbul'a ikinci gelişiniz değil mi?
Aslında bir de dergi çekimi için gelmiştim. Yani iş için üçüncü gelişim ama Türkiye'ye pek çok kez tatil için de geldim. Tekneyle mavi tur da yaptım, İstanbul'u turist olarak da gezdim.

Bu kadar sık geliyorsanız, 'Türkiye'yi seviyorsunuz,' diyebilir miyiz?
Dünyada en az 70 ülke gördüm, 'mutlu' bir tip olduğum için her yerde sevecek bir şey bulurum ama Türkiye benim kişisel 'en güzel 5' listeme girer. Bunu da emin olun, şu anda İstanbul'da olduğum için söylemiyorum. Mimariniz, yemekleriniz, insanların tutumu çok güzel. Özellikle de insanlar burada hep mutlu, aynı Brezilya'daki gibi. Ben burayı ülkeme benzetiyorum.

NE KADAR YEMEK YEDİĞİME İNANAMAZSINIZ!

Yemekler hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Çok yemek yemeyen birine benziyorsunuz, yanlış mı düşünüyorum?
Ne kadar yediğime inanamazsınız! Benim şansım genetik bence. Babam da, annem de çok ince. Kişisel olarak sağlıklı yemek yemeyi seviyorum, bol bol salatalık, domates yiyorum. Haftada üç kez de spor yapıyorum. Bazen erkek arkadaşıma da soruyorlar 'Bu kız yemek yiyor mu?' diye. Erkek arkadaşım. 'Ne kadar yediğine ben bile inanamıyorum,' diyor.
Bu seyahatinizde neler yapacaksınız?
Geçen sefer Kapalı Çarşı'dan mücevher almıştım ama aklım porselen tabaklarda kalmıştı. İlk fırsatta Kapalı Çarşı'ya tekrar gidip, otantik tabaklardan alacağım.
Pazarlık etmeyi öğrendiniz mi?
Geçen sefer çok uçuk fiyatlar söylediler ve kıyasıya pazarlık ettim, her şeyi çok uygun fiyata aldım. Brezilya'dan alışkınım ben, iyi pazarlık ederim.
Alışverişkolik misiniz?
Alışveriş yapmayı seviyorum ama limitlerimi biliyorum. Asla bütçemi aşmam.
Çok fazla para kazanıyorsunuz, neden limitleriniz var?
Herkesin limiti olmalı. Hesabımı çok iyi bilirim. Ben paramı gayrimenkule yatırıyorum. Paramı doğru değerlendirmek için yanımda beş kişi çalışıyor.
Banka hesabınızda ne kadar paranız olduğunu biliyorsunuz yani?
Kuruşu kuruşuna biliyorum ama söylemem.
Milyoner misiniz?
Yorum yok.
KUMSALDA KEŞFEDİLMİŞ OLMASAM, BAŞKA BİR YERDE KESİN KEŞFEDİLİRDİM

Rio de Janeiro'da bir kumsalda keşfedilmeseydiniz, bugün ne yapıyor olurdunuz?
13 yaşındayken keşfedildim. O zamanlar Brezilya'da modayla ilgili yapılan fazla bir şey yoktu, ben de dünyadan bihaberdim. İşim gücüm Barbie bebeklerle oynayıp, yüzmeye gitmekti. Ama Giselle Bundchen çıktıktan sonra ajanslar Brezilya'ya adamlarını yollamaya başladı. O yüzden 'Kumsalda keşfedilmiş olmasam, başka bir yerde kesin keşfedilirdim,' diye düşünüyorum. Ama bana kalsa gidip bir ajansa kayıt yaptırmazdım. Çocuk aklımla doktor olma hayalleri kuruyordum.
Ama o zaman da güzel olduğunuzu biliyordunuz, değil mi?
Aslına bakarsanız hiç de güzel değildim. Sınıfın popüler kızları, dolgun olanlardı; bense garip bir şekilde uzamaya başlamıştım. Göğüslerimin büyümemesi ve fazla ince olmam yetmiyormuş gibi bir de tel takıyordum. Modelliğe başladığım ilk yıl, diş tellerim yüzünden gülümseyerek poz veremedim.
40'LI YAŞLARIMA KADAR YOLUM VAR

29 yaşındasınız. Modeller için bu, orta yaş sayılıyor. Ne zaman biter sizce kariyeriniz?
Benim daha 40'lı yaşlarıma kadar yolum var, bütün süpermodeller hâlâ çalışıyor. Modellik endüstrisinde pazar tamamen değişti. 15 yaşında bir kızla, kırışıklık kremi nasıl satabilirisin? Artık olgun modeller gençlerden daha çok iş yapıyor.
40'lı yaşlarınızda hâlâ modellik yapmak istiyorsunuz o zaman...
Evet, sonuna kadar. Yaptığım işe bayılıyorum.
İşinizin en zor tarafı nedir?
Planım yok, bazen Çin'e gideceğimi üç gün önce öğreniyorum. Hayatımın tek başıma uçaklarda geçmesine ve sevdiğim şeylere zaman ayıramıyor olmama alıştım. Benim için en zor olan, sevdiklerimin özel anlarında yanlarında olamamam.
Sevgiliniz nasıl dayanıyor bu duruma?
Çok zor dayanıyor ama idare ediyoruz. Birbirimizi görmek için seyahat ediyoruz.
Genelde Brezilyalı futbolcular ve modeller sevgili olur. Sizin de sevgiliniz futbolcu mu?
Hayır, benim sevgilim işadamı ve ben hiçbir futbolcuyla aşk yaşamadım.
Bu endüstride arkadaşlarınız var mı? Rekabet yok mu?
Ben 13 yaşımdan beri bu işi yaptığım için en yakın beş arkadaşım da model. 'Modeller birbirini çekemez' durumu bir şehir efsanesi. Mesela, Alessandra Ambrosio hayattaki en yakın arkadaşım ve benim yerime o bir anlaşma imzaladığı zaman seviniyorum.
MAKYAJSIZ DA İŞ YAPARIM

Makyajsız da güzel misiniz?
Ben kendimi makyajlı beğeniyorum ama insanlar sade halimin daha güzel olduğunu söylüyor. Sanırım makyajsız da iş yaparım.
En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz yerlerinizi neresi?
Bacaklarımı beğeniyorum. Beğenmediklerimin başında da ayaklarım geliyor. 41 numara ayakkabı giyiyorum, ayaklarım biraz daha küçük olabilirdi. Ama o zaman da, boyum çok uzun olduğu için ayakta duramayabilirdim.
Ajansınızla olan kontratınıza göre, vücudunuzda değişiklik yapabilir misiniz? Mesela depresyona girip saçlarınızı boyatmaya hakkınız var mı?
Hayır, imajımı değiştirmem kesinlikle yasak. Artık bu duruma alıştım, buna 'Mesleğimin eksilerinden biri' diyebiliriz. Ama 18 yaşındayken bu durumdan pek de memnun değildim, bir kere yasak olduğu halde saçlarımı kısacık kestirmiştim.
Hastalanmaya hakkınız var mı?
Hayır, ne durumda olursam olayım çalışmak zorundayım. Ama arkanızda 50 kişi varken, hastayken bile güzel görünmek kolay.
Moda işine çok kafa yoruyor musunuz? Kendi stilinizi nasıl tanımlarsınız?
Ne yalan söyleyeyim, ne giydiğime ve nasıl göründüğüme çok önem veriyorum. Günlük hayatımda bazen çekici, seksi kadını oynuyorum, bazen daha çocuksu geziyorum. Kıyafetlerim ruh halime göre değişiyor.
Bir şeyden nefret etseniz bile yine de tanıtır mısınız?
Bu benim işim. Neyi tanıtmam isteniyorsa, onu giyerim.
Modanın bu kadar içinde olan biri olarak, markalara tavsiyelerde bulunduğunuz da oluyor mu?
Eskiden üzerime ne giydirirlerse kabul ederdim. Şimdi, markalar da benim ne düşündüğüme önem veriyor. Artık kendi fikirlerimi Valentino'ya bile dinletebiliyorum. O ve John Galliano benim favorilerim.
Cengiz Abazoğlu'nun ADL+ markası için tasarladığı koleksiyonun yüzü oldunuz. Tanıtacağınız parçaları beğendiniz mi?
Evet, gelmeden resimleri görmüştüm. Şimdi de kıyafet provasından çıktım, her parça çok güzel. Bolca yeşil, gri ve turuncu var. Stil sahibi ve şık kadınlar için çok uygun bir koleksiyon. Birkaç parçayı bana hediye ettiler, bazılarını da ben satın almak istiyorum, mesela şu anda üzerimde olana bayıldım.
BİR MODEL NE ZAMAN SÜPER MODEL OLUR?

Modellik yapmayı sevdiğinizi anladık, peki bununla gelen şöhretten de memnun musunuz?
Şöhretin kariyerimle birlikte geldiğini bilerek başladım bu işe ve açıkça söylemek gerekirse, insanların bana hayran olmaları durumundan da rahatsız olduğumu söyleyemeyeceğim.
Peki bir model ne zaman süpermodel olur?
Markaların yüzü olunca. Bu, bir model için en önemli basamaktır. Ben ilk kontratımı bir iç çamaşırı firması için 22 yaşımdayken almıştım. Şimdi ADL+ markasıyla birlikte beş firmanın yüzüyüm.
Size burada çok fazla hediye geldiğini duydum. Artık hediye almak da sıkıcı bir hal mi aldı yoksa?
Evet, bolca hediye alıyorum. Hediye açmaktan sıkılan biri olur mu? Bana hediye yollamaya devam edebilirsiniz, bayılıyorum hediyeye.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ana, beatriz, da, , makyajsız, yaparım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Istanbul'da ana beatriz rüzgari esti! Victoria’s secret’in melegi istanbul .. PauL Haber Arşivi 0 11 Şubat 2012 14:37
Flaş!.. Victoria’s secret’s’in brezilyali meleği ana beatriz barros istanbul’a geliyo PauL Haber Arşivi 0 02 Şubat 2012 10:22
Makyajsız Eva hayalet gibi! Cemalizim Haber Arşivi 0 13 Haziran 2009 17:34
Makyajsız Güzeller :} Kralice Ah Kadınlar 3 18 Ağustos 2008 12:00