IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2012, 20:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehide son veda: Ağlamayacağım




Şırnak'ta çatışmada şehit düşen Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram son yolculuğuna uğurlandı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 15 PKK'lı teröristin ölü ele geçirildiği çatışmada Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş murat bayram ile birlikte şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazede şehidin eşi Fatma Kurt, "Bir İbrahim değil onbinlerce İbrahim var orada. Hepsi eşleriyle nöbet bekliyor. Kimse kusura bakmasın toprağımızın bir parçasını dahi vermeyeceğiz" dedi.
Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından 31 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un cenazesi askeri uçakla Adana'ya gönderildi. Buradan ambulansla Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne ulaştırılan İbrahim Kurt'un cenazesi önce Kurtbeyoğlu Mahallesi'nde ağabeyi İsa Kurt'un oturduğu babaevine getirildi. Evli 2 çocuk babası olan şehit İbrahim Kurt'un annesi Zeynep Kurt, cenazenin evin önüne getirilmesi sırasında sinir krizi geçirdi.

AĞLAMAYACAĞIM, HAİNLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİM

İbrahim Kurt'un cenazesi daha sonra evinden alınarak İrfanlı Camii'ne getirildi. Buradaki törene Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Osmaniye Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehidin eşi 2 çocuk annesi Fatma Kurt, "Ağlamayacağım, hainleri sevindirmeyeceğim. Bir oğlum var, bir İbrahim'im daha yetişiyor. Buradan haykırıyorum gerekirse ben de askere gideceğim. Kanımın son damlasına kadar onların karşısında hazırım. Ekmek yedirmeyeceğim o --------lere, hepsine lanet okuyorum. İnşallah bu işin sonu gelecek. Bir İbrahim değil binlerce onbinlerce İbrahim var orada. Hepsi eşleriyle nöbet bekliyor. Kimse kusura bakmasın toprağımızın bir parçasını dahi vermeyeceğiz. Benim eşim timde birinciydi, kalleşçe vurdular onu" dedi.
Fatma Kurt ile şehidin annesi Zeynep Kurt, tabuta sarılıp fotoğrafını öptü. Kalabalık ise sık sık, 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, cenaze namazını kıldırdı. Ardından şehidin cenazesi tekbirler getirilerek götürüldüğü Haydarkaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un bazı yakınları baygınlık geçirirken, şehidin çocukları 6 yaşındaki Metin ile 3 yaşındaki Bengisu ise cenaze törenine getirilmedi.
Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un babasının 2 yıl önce vefat ettiği 8 kardeşin en küçüğü olduğu da belirtildi.
ŞEHİT İBRAHİM KURT DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un (28) cenazesi memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.
Şehit Kurt'un cenazesi Adana'dan karayoluyla Düziçi ilçesine getirilerek Merkez Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada yakınlarından helallik
alınmasının ardından şehidin cenazesi İrfanlı Camisi'ne getirildi.
Cenazenin cami avlusuna getirilişi sırasında şehidin bazı yakınlarının tabuta sarılarak, gözyaşı döktüğü görüldü.
İkindi namazının ardından düzenlenen cenaze töreninde ise şehidin eşi Fatma Kurt ve yakınları taziyeleri kabul etti. Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah da şehidin eşi ile annesi Zeynep Kurt ve kardeşlerine baş sağlığı diledi.
Şehidin eşi Fatma Kurt, burada gazetecilere, ağlamayacağını ve eşinin kanını, silah arkadaşlarının yerde bırakmayacağına inandığını belirterek, "Bir tek oğlum var onu da babasının yerine yetiştireceğim" dedi.
Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul, cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından şehidin naaşı askeri törenle götürüldüğü Haydarkaşı Mezarlığı'na defnedildi.
Törene Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlamayacağım, son, veda, Şehide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit eşi: Ağlamadım, ağlamayacağım Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2008 18:37
Ağlamayacağım... PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Eylül 2007 04:41