IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2012, 20:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okan Kurt: Demet'in hediyesi beni ezdi




Böyle Bir Şey Var mı? programına sevgilisi Okan Kurt'la katılan Demet Akalın, eleştirilere yanıt verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına sevgilisi Okan Kurt'la birlikte katılan Demet Akalın, çok konuşulan sevgililer günü sürpriziyle ilgili açıklamalar yaptı.
'BEN ZATEN KIROYUM'

Etiler'de bir binanın duvarına astırdığı dev afişle sevgilisine sürpriz yapan Akalın, hediyesini "Duvarı birkaç gün kiraladım. Bursa'da da gazetelere ilan verdim. Afişin kıro işi olduğunu söylüyorlar. Ben zaten kıroyum. Kıro olduğumu itiraf ediyorum. Böyle bir ruhum var bu da benim doğalım. Ben en doğal halimle yaşamaya devam edeceğim. İçimden geldiği gibi" sözleriyle savundu.

Programda ilişkileriyle ilgili açıklamalar yapan Akalın, nasıl tanıştıklarını da tüm detaylarıyla anlattı: "İlk buluşmamızda ondan kaçmıştım. Çok etkilenmiştim çünkü. Sonra benim çıktığım yere gelmişti. Benden yıllar önce Niran Ünsal'ın bana yaptığı ve alamadığım bir şarkıyı okumamı istedi. O şarkıyı isteyince çok şaşırmıştım. Çünkü o şarkı içimde bir yaradır. Sonra Özcan Deniz okumuştu o şarkıyı ve çok meşhur olmuştu. Ben şarkıyı okumam derken birden bire okumaya başlamıştım. O kadar etkilendim yani Okan'dan... Ben Okan'ı çok seviyorum. Çok farklı birisi... İşinde, gücünde. Onun bana sahip çıkması, bana karışması ve bir takım yasaklar koyması, beni kıskanması hoşuma gidiyor. Ona çok saygı duyuyorum. Onu incitecek, üzecek hiçbir şey yapmıyorum. Bugüne kadar sahnede, kliplerimde en seksi kıyafetleri en güzel elbiseleri giydim. Hiçbir şeyde gözüm yok. Artık bu saatten sonra en seksi şarkıcı olmak gibi niyetim de yok. O yüzden kıyafetlerime yasak koymasını önemsiyorum ve uyguluyorum da. Ben de onu kıskanıyorum aslında. Spora gidip solaryuma girdiği zaman o vücut hatları ortaya çıktı mı, kıskanıyorum tabii ki! Ben artık huzurlu, mutlu bir hayat istiyorum. Şu ana kadar evlenme teklifi almadım ama... Heyecanla bekliyorum. Sevgililer günü nedeniyle Okan'a olan aşkımı, sevgimi duvar ilanı vererek göstermek istedim. Ve ona böyle bir sürpriz yaptım. O duvardaki sözlerde yeni -----ümde yer alan bir şarkının sözleri. Okan için yazdırdım o sözleri. Duvarı birkaç gün kiraladım. Bursa'da da gazetelere ilan verdim. Afişin kıro işi olduğunu söylüyorlar. Ben zaten kıroyum. Kıro olduğumu itiraf ediyorum. Böyle bir ruhum var bu da benim doğalım. Ben en doğal halimle yaşamaya devam edeceğim. İçimden geldiği gibi...
'OKAN'IN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ UMDUĞUM GİBİ OLMADI'

Ama Okan'ın sevgililer günü hediyesi umduğum gibi olmadı. Ben çok romantiğim ama Okan daha düz birisi... O Koç, ben Boğa... Zaman zaman toslaşıyoruz ama çok da iyi anlaşıyoruz. Allah bozmasın inşallah. Önce yemeğe gittik, sonra bana bir kolye hediye etti. Ardından da geceyi otelde geçirdik. Ama ben boynumdan kolyeyi otelde bir yerde düşürmüşüm? Şu an çok üzgünüm umarım kolye en kısa zamanda bulunur ve bana iade edilir. Şu an tek isteğim bu. Onun dışında ben hayatımı Okan'la geçirmek istiyorum. Çocuğumun olmasını istiyorum. Onu üzecek hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ve artık evlilik için bir teklif ve gün bekliyorum.
OKAN KURT'UN AÇIKLAMALARI

"Ben Antepliyim. Ama Mersin'de büyüdüm. Profesyonel olarak basketbol onadım. Mersin'de başladı basketbol hayatım. Sonra İstanbul'a gelmem Ülker'e transfer olmamla birliktedir. Ardından Amerika'ya gittim ve orada 4 yıl basketbol oynadım ve üniversite bitirdim. Sonra İtalya'ya geçtim. Orada iki yıl kaldım, baskete devam ettim. Hayatımın sekiz yılı yurt dışında geçti. Demet Akalın'ı biliyordum ama öyle detaylı bir bilgim yoktu. Ne magazini bilirdim ne de burada neler olup bittiğimi. 2002'den 2010 kadar yurt dışında yaşadım. Sonra İstanbul'a gelip ailemin sahip olduğu inşaat ve taşımacık şirketinde çalışmaya başladım. Şu an uluslararası taşımacılığın başındayım.
'DEMET'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM'

Demet'le de Etiler'de bir restoranda tanıştık. Alişan benim tanıdığım birisiydi ve onlar o restoranda yemekteydi. Alişan'a selam vermek için masalarına uğradığımda Demet'le göz göze geldik. Geliş o geliş. İlk görüşte âşık oldum Demet'e. Ben onun sanatçı kişiliğini hiç görmüyorum. Demet evde çok iyi bir ev kadını, aşçı. Müthiş birisi. Magazinel kimliğini de aslanlar gibi göğüslüyorum. Demet beni hiç zorlamıyor ama magazin haberleri zaman zaman zorluyor. Ona da alışıyorum.
'DEMET'İN HEDİYESİ BENİ EZDİ'

Hayatımda aldığım en güzel hediyeydi. Demet'in sevgililer günü sürprizi beni çok şaşırttı. Aslında ben evde bir sürpriz bekliyordum. Ve bu sürpriz karşısında resmen ezildim. Ben bir şey yapamadım bu konuda yaralıyım. Ama ben de bir sürpriz yapabilirim. Mesela tırlardan birini kaplatıp, İstanbul sokaklarında dolaştırabilirim. (Gülüyor) Gerçekten Demet'i çok seviyorum. Ve biz çok iyi anlaşıyoruz. Kafamda tabii ki evlilik tarihi var. Ama bunu şimdi açıklamayacağım. Demet'le evlenmek ondan çocuklarım olsun istiyorum. En az üç çocuk istiyorum. Hayırlısı tabii ki. Ablam ve eniştemle Demet'i tanıştırdım. Daha ailemle tanıştırmadım. Onun da zamanı gelecek. Ama annem Demet'i seviyor ve onu soruyor. Ailemin bir karşı çıkması yok bu ilişkiye. Ben ise Demet'in bütün ailesiyle tanıştım. Aslında biz Venedik'te evlenmeyi düşünüyorduk ama Alişan bundan vazgeçirdi bizi. Bakalım nerede nasıl düğün yapacağımı düşünüyorum. Bir gelişme olursa bunu da ilk size açıklarım söz... Ama bizden önce ben Seren Serengil'i evlendirmek istiyorum. Bakalım, kısmet...

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beni, demetin, ezdi, hediyesi, kurt, okan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Meğer evlenmişler!.. Demet akalin, sevgilisi okan kurt’a neden ... PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:21
Flaş!.. Hafta sonunu sevgilisi okan kurt’la birlikte milano’da ... PauL Haber Arşivi 0 06 Aralık 2011 17:40
Demet Akalın'ın çıplak sesi! Demet Seray'a rakip oldu! Süslü Haber Arşivi 0 15 Ocak 2010 00:48