IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2012, 16:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan Gençlik Kolları Kongresine Katıldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçirdiği tamamlayıcı ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında kameralar karşısına geçti. Partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Genel Kurulu toplantısına katılan Erdoğan, 10 önce yaşanan MİT yargı krizi hakkında ilk kez konuştu.

SINIRI AŞAN HER ADIM YETKİ GASPIDIR

Tayyip Erdoğan, 'AK Parti demokratiklşeşmenin lokomotifi olarak tarihi bir tutum sergiledi. Demokrasi de yasamanın yürütmenin yargının sınırları bellidir. Sınırları aşan her türlü davranış yetki gaspıdır. Gücünü milletten almayan ters istikamete bakan her girişim gayri meşrudur. Biz bu ülkede gayrimeşruluğa izin vermeyiz.' dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

Aranızda olmayı çok isterdim ancak tedavime evde devam etmek zorundayım. Çalışmalarımıza kısmen başladık inşallah bu hafta da mesaimize devam edeceğiz.

AK PARTİ ÇETELERİN PARTİSİ DEĞİLDİR

Sevgili gençler, 14 Ağustos 2001'de AK Parti'yi millet kurmuştur. Harcını millet karmış, tuğlasını millet dizmiştir. Ak Parti milletin partisidir. Yegane partisi milleti olan bir siyasi partiyiz. Ak Parti yoksulların, yolda kalmışların, garip gurebanın partisidir. Ak Parti Eyüp'teki yoksulun, Pendik'te zanaatkarın, Üsküdar'da öğrencilerin partisidir. Ak Parti, Türkün Kürdün Arabın Gürcü'nün Alevinin Sunninin partisidir. Ak Parti Gazze'deki, Kabil'deki Mogadişu'daki, Şam, Halep'teki mazlumların mağdurların partisidir. Altınız çizerek ifade ediyorum; Ak Parti belli zümrelerin partisi değildir. Ak Parti çetelerin partisi hiç değildir.

9 YIL BOYUNCA KİRLİ SENARYOLARI DEŞİFRE ETTİK

Bizim milletin huzurunda boynumuz kıldan incedir. Onun dışında hiç kimseye eyvallah demeyiz. Biz üzerimizde milletin emanetini taşıyoruz. Biz omuzumuzda kutsal bir emanet taşıyoruz. Biz diyoruz ki Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız. Biz basit siyasi hesaplarla hareket etmedik. 9 yıl boyunca milletten aldığımız güçle yola devam ettik. 9 yıl boyunca kirli senaryoları deşifre ettik.Demokrasiye müdahale etme girişimlerini boşa çıkardık. Bu gün Türkiye demokratikleşiyorsa, karanlık odaklarla amansız bir mücadele veriliyorsa bu tamamen Ak Parti iradesinin eseridir.

SINIRLARI AŞAN HER ADIM YETKİ GASPIDIR

Ak Parti değişimin ve demokratikleşmenin lokomotifi olarak tarihi bir yola girdi. Demokraside yasamanın yürütmenin yargının yetkileri ve sınırları bellidir. Sınırları aşan her adım yetki gaspıdır. Gücünü milletten almayan milletle aynı yola bakmayanlar millet nezdinde anayasa nezdinde gayrimeşrudur. Biz bu ülkede gayrimeşruluğa izin vermeyiz. Hiç bir zaman seçilmişleri atanmışlara kul etmeyiz.

TBMM'NİN TASARRUFUNU FARKLI YERLERE ÇEKMESİNLER

Kimse elini ovuşturmasın. Açık söylüyorum; bu devletin kurumları arasında ne de bu milletin evlatları arasında bir çatışma yoktur ve olamaz. Bu ülkenin medyasını ve siyasetçilerini daha sağduyuya davet ediyorum. Kışkırtmaya yeltenenler mahçup olurlar. TBMM'nin tasavvurunu yücelten adımlarını farklı yerlere çekenler büyük utanç yaşarlar. Bizler kardeşlik ikliminin gleişmesinden yanayız. Hiç bir fitne girişimine fırsat vermeyiz. Alet olmayız. Kimse Ak Parti'yi sevenlerin gönüllerini kirletemez. Geçmişte yapılan hatalar sonrası milletimiz ağır fatura ödedi. İşte onun için biz gençlik diyoruz. Biz en büyük yatırımı gençlere yapıyoruz.

MODERN VE DİNDAR BİR GENÇLİKTEN BAHSEDİYORUM

Altını çiziyorum, modern ve dindar bir gençlikten bahsediyorum. Kökü ezelde dalı ebette bir sistemin aşkına diyalektiğine irfanına idrakine sahip bir gençlikten bahsediyorum. Ben şu anda Abdi İpekçi'deki gençliği böyle bir gençlik olarak karşımda görüyorum.

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
genclik, kongresine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasan Cemal'den Erdoğan'a Dindar Gençlik Tepkisi N999 Haber Arşivi 0 03 Şubat 2012 19:41
Add konak gençlik kolları toplantıları başladı safakacar Haber Arşivi 0 18 Ekim 2008 00:05