IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2012, 22:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Küçük çocuk tren altında can verdi




Demiryolu rayları üzerinde oynayan bir buçuk yaşındaki erkek çocuğa tren çarptı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ağır yaralanan oğlunu kucağına alarak hastaneye yetiştirmeye çalışan annenin çabası da sonuç vermeyince 1,5 yaşındaki Erdem Sert annesinin kollarında can verdi.
Köyün giriş ve çıkışındaki viraj nedeniyle görüş mesafesinin az olduğu yerde trenin makinisti çocuğu son anda fark ettiği için fren yapmasına rağmen kazaya engel olmadığını söylediği öğrenildi. Acılı aile çocuklarını Nazilli Devlet hastanesinde yapılan otopsinin ardından teslim alarak aynı gün ikindiden sonra köylerinde defnetti.
Makinist Uğur İrfan idaresindeki 32201 sefer sayılı İzmir-Denizli seferini yapmakta olan mototren 08.00'de İzmir'den Denizli'ye hareket ettikten sonra 11.20'de Çobanisa köyü içerisinde raylar üzerinde oynayan çocuğa çarparak ölümüne neden oldu. Acılı baba en küçük çocuğunu kefene sardıktan sonra tabuta koyamam onu diyerek camiye kadar kucağında taşıdı. Erdem bebek ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından 3 kilometre mesafedeki köy mezarlığına defnedildi.

"BABADAN EN ZOR GÖREV"

Eski eşini 2003 yılında geçirdiği bir ameliyat sırasında kaybeden Yılmaz Sert (61), 2006 yılında şimdiki eşi olan Ayfer Sert (41) ile evlendi. Her iki tarafın da önceki eşlerinden olan 3'er çocuğundan sonra 29 Haziran 2010 tarihinde Erdem bebek dünyaya geldi. Sert ailesinin 7. ve en küçük bebekleri olan Erdem ise acı bir kazada yaşamını yitirerek Sert ailesini yasa boğdu. Acı olayı anlatan baba Yılmaz Sert; "Kahvaltı yapmak için eşim hazırlık yaparken ben de bakkaldan ekmek alıp geldim. Sofrayı kurup oturmak üzereyken Erdem'i göremedik. Aramaya başladığımız anda evimizin hemen yanındaki demiryolundan geçmekte olan trenin acı bir şekilde fren yaptığını duyduk. Eşimle hemen koştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. Oğlum rayların üzerinde, trenin altındaydı. Hemen koştuk. Annesi kucakladığında gözleri açık bakıyordu. 150 metre uzaktaki kahvehaneden koşanların yardımıyla bebeğimi annesinin kucağında hastaneye yetiştirmeye çalıştık. Ama olmadı. Nur topu gibi oğlumuzu ölüme teslim ettik. Uzun zamandır rayların etrafına korkuluk yapılmasını istiyorduk. Yetkililere bir kez daha sesleniyorum; ben oğlumu toprağa verdim. Başka ölümler olmaması için köyümüzün içinden geçen demiryolunun etrafını kapatın" dedi.
"TCDD'YE DİLEKÇE VERDİK"

TCDD'ye yazı yazdıklarını fakat yerleşim alanı içinden geçen tren yolunun telle çevrilmediğini ifade eden Çobanisa Köy Muhtarı Şenmuz Mızrak; "Köyümüzde 3-4 yıldır tren yollarının bakımından dolayı bir sorun yaşanmıyordu. Fakat tren seferlerinin başlaması ile bu sıkıntı kendini göstermeye başladı. İnsanlarımıza veya hayvanlarımıza zarar gelmemesi için Demir yollarına bu konuyu ileterek dilekçe yazdık. Köyümüzün girişine 100 metre mesafeye kadar Nazilli istikametinden duvar çekildi fakat geri kalan alanda bir şey yok. tren yolu kenarının telle çevrileceğini söylüyorlar ama halen yapılan bir şey olmadı. Bugün 2 yaşında bile olmayan çocuğumuzu tren raylarında oynarken kaybettik. Bu tellerin illa can kaybı yaşandıktan sonra mı yapılması gerekiyor. Eğer teller olsa o çocuk oraya geçemeyecekti, sadece çocuklar değil bizler bile bazen dalgın oluyoruz ve tehlike atlatıyoruz. İnsan sağlığı için bir daha can kaybı yaşanmaması için yetkililerden biran önce buraya önlem almasını istiyoruz" dedi.
"TREN DURUNCA BİRŞEY OLDUĞUNU ANLADIK"

Trenin hızla geldiğini ve bir anda durduğunu gördüklerini ifade eden köyün bayanları ise; "Eskiden kara trenler varken buradan yavaş geçiyordu ama artık trenlere daha hızlı geçiyor. Trenin geldiğini gördük ve bir anda fren yaparak durduğunu gördük. Hemen bir şey olduğunu anlayarak koştuk. O ara bir feryat duyduk, o an bir şey olduğunu anladık. Hemen olay yerine geldiğimizde Ayfer kızımızın elinde çocuğunu gördük. Çok üzüldük. Buraya bir önlem alınması gerekiyor, trenler hızlı geçiyor. Allah korusun başkalarına artık böyle acılar yaşatmasınlar" dediler.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuk, tren, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
4 yaşındaki çocuk mutfak dolabının altında can verdi Dilara Haber Arşivi 0 15 Haziran 2010 12:04