IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2012, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkinci Yüz Nakli Yapılan Gencin Evinde Heycanlı Bekleyiş





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye'nin ikinci yüz nakli yapılan Cengiz Gül'ün Sultanbeyli'deki evinde büyük bir heycan yaşanıyor. Cengiz Gül (26)'ün, 3 yaşındayken evinde çıkan yangınla yüzünün yandığı öğrenildi.

Yeni Sahra'da 1989 yılında evlerinde sobaya tiner dökülmesi sonucu çıkan yangın sonucu Cengiz Gül'ün yüzünün tamamının yandığı kardeşi Havvasin'in yüzünün bir kısmı yanarken sağ kolu dirsek altından kesildi. Cengiz Gül olayın ardından hayata bağlılığını kaybetmeyip Cumhuriyet Üniversitesi'nin 2 yıllık Haberleşme Bölümü'nü kazandı. Okuldan mezun olan Cengiz Gür daha sonra Sağlık Bakanlığı'na başvurarak yüz nakli istedi. Ankara'dan uygun yüzün bulunduğu haberi üzerine Cengiz Gürl Ankara'ya hareket ederek yüz nakli için hastaneye yattı.

Cengiz'le birlikte aynı yangında yüzü yanan ve kolunu kaybeden kız kardeşi Havvasin Gül ise Sultanbeyli'de oturduğu evde yaşadıkları mutluluğu anlattı. Havvasin, "Ağabeyim yaşama çok bağlı ve sevgi doludur. O'nun iyileşeceğini duymak çok güzel. Sanırım ilk işi üniversiteyi 4 yıla tamamlamak ve TV eğitimi almak olacak. Başarılı bir TV'ci olmayı çok istiyordu" dedi. Yüzündeki yanıklardan dolayı kendisini de nakil için başvurup başvurmadığı sorulan Havvasin, "Ağabeyim mutlu olsun yeter. Ben böyle mutluyum. O'nun istediğini elde etmesi çok sevindirici. Bayram yaşıyoruz" dedi.

Ablası Havva Gürer ise, kardeşinin çok azimli olduğunu ve hayata hiç küsmediğini hatta kendilerine bile umut verdiğini belirtti. Hava Gürer, " İlk yüz naklini görünce bende yaptırabilirmiyim diye düşündü. Bu hayalinin gerçek olacağını biz bile düşünmezdik. Bağışçılar bir aileyi hayata bağladı çok teşekkür ederiz" dedi. 5 kardeşten oluşan ailenin babalarını yangının ardından kaybettikleri ve anneleriyle birlikte yaşadıkları öğrenildi.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bekleyiş, evinde, gencin, heycanlı, ikinci, nakli, yapılan, İkinci, yüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüz nakli yapılan hastaya sansür PassioN Haber Arşivi 0 24 Ocak 2012 21:43
Yüz nakli yapılan hasta uyandırıldı PassioN Haber Arşivi 0 23 Ocak 2012 20:19