IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Şubat 2012, 22:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergenekon partisi genel başkanı gözaltında




Ergenekon Partisi Genel Başkanı Tercan Ülük gözaltına alındı..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir'de polisin işadamlarına şantaj yapan çeteye yönelik operasyonunda ergenekon Partisi Genel Başkanı tercan ülük ve 10 kişi gözaltına alındı.
İşadamlarından şantajla para almaya çalışmakla suçlanan Avukat Tercan Ülük ve 10 kişinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.
ELEBAŞI OLARAK SUÇLANIYOR

Ergenekon Partisi Genel Başkanı Avukat tercan ülük ile elebaşılığını yaptığı öne sürülen çete polisin düzenlediği operasyonla çökertildi. Çetenin, açıklarını buldukları işadamlarına ulaşıp, 'Hakkında dava açarız ve haber yaptırırız' diye tehdit ederek para istedikleri iddia edildi. Tercan Ülük, eski bir MİT görevlisi ve bir eski askerin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alınırken, tercan ülük ile eşinin avukatlık bürosunda arama yapılıyor. Çetenin, bir başka operasyonda yakalanıp tutuklanan PKK itirafçısı Muzaffer Köse ile de bağlantılı olduğu iddia ediliyor.

SABAH SAATLERİNDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren şebekeyi çökertmek için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takipte şebekeyi deşifre eden polis, bugün sabah saatlerinde çok sayıda polisin katıldığı eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, bir süre önce İzmir’de kurulan ergenekon Partisi’nin Genel Başkanı Avukat Tercan Ülük, eşi Av. Ayla Ülük, kardeşi Bülent Ülük, Susurluk Davası sanıklarından eski MİT’çi Hasan A. subaylıktan atılma ve bir yerel gazetenin sahibi Cem Ç. ile Veysi K. gözaltına alındı.
İŞ YERLERİNDE ARAMA

Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, üç polis telsizi, bir ruhsatsız tabanca, bir av tüfeği ile 83 fişek, sahte iki polis kimliği, bir sahte MİT kimliği, bir sahte basın kartı, kelepçe ve bazı belgeler ele geçirildi. Çete elebaşı olduğu ileri sürülen tercan ülük ile eşinin avukatlık bürolarında aramaların sürdüğü belirtildi. Ayrıca bir internet haber sitesinin sahibi ve Akın Birdal suikastinin şüphelisi Yakup G.’nin de arandığı belirtildi.
ÇİLLER'İN AVUKATLIĞINI DA YAPTI

Bir dönem eski Başbakan'lardan Tansu Çiller'in avukatlığını da yapan Tercan Ülük, kurduğu partinin isminin ergenekon olmasını şu gerekçelerle açıklamıştı:
"Ergenekon, Türk milletinin dirilişini müjdeleyen önemli destanlarımızdan biridir. Bunun gözaltılarda, terör örgütünde kullanılması ve utanç duyulacak hale getirilmesi çok yanlış. Bu yüzden kurduğumuz partinin adını 'Ergenekon' koyduk.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkanı, ergenekon, genel, gözaltında, partisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık