IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2012, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. Bir bölümü adana’da çekilecek olan son james bond filmi için şehirde..




FLAŞ!.. BİR BÖLÜMÜ ADANA’DA ÇEKİLECEK OLAN SON JAMES BOND FİLMİ İÇİN ŞEHİRDE ÇALIŞMALAR YAPAN FİLM EKİBİ HAKKINDA ŞOK BİR ŞİKAYET GELDİ!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
P { margin: 0px; } 007 James Bond serinin 25. filmi olan ve 90 dakika sürecek olan "Skyfall"in çekimlerinin yaklaşık ilk 18 dakikası Türkiye'de çekilecek. Bu 18 dakikadan yaklaşık 13 dakikasının çekileceği Adana'da ise çalışmalar devam ediyor. Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar Beldesi'nde çekim yapılacak yerde yol yapımı için yapılan alt yapı çalışmalarında ilginç gelişmeler meydana geldi.
Tarihi bir yer olan Roma döneminden kalma Lokman Hekim'in ölümsüzlük iksirini düşürdüğü köprü olarak bilinen köprünün bulunduğu, birçok yerinin 1. derece sit alanı ilan edildiği Yakapınar Beldesi'nde yapılan çalışmalarda bir çok zorluk çıktı. Yol yapımı için hemen beldenin bitimindeki tren raylarının yan tarafına aksiyon sahnelerinin çekimi için James Bond ekibi yol yapım çalışmasına başladı.
İş makineleriyle akşam saatinde gelen ekibi gören vatandaşlarda define aradıklarını sanıp jandarmayı arayarak "Burada birileri kepçeyle define arıyor" diye ihbarda bulundu. Bunun üzerine jandarma ekipleri olay yerine gelerek ekibinin çalışmasını durdurarak ne yaptıklarını sordu. Bond ekibi Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Valiliği ve Yüreğir Kaymakamlığı'ndan izin aldıklarını "James Bond" filminin çekimleri için yol çalışması yaptıklarını belirtti. Bunun üzerine jandarma ihbar asılsız çıktığı için ekibin çalışmasına yardımcı oldu.
Yakapınar Beldesi Muhtarı Osman Akkuzu, beldelerinin tanıtımı için çok büyük önem taşıyacak James Bond filminin çekim hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Filmin alt yapı çalışmasını yapan arkadaşlar yol yapımına devam ediyor. Ancak bizim belde tarihi olduğu için bazı aksaklıklarda oluyor. Akşam yol yapımı için çalışma yapan ekibi köylüler define avcısı sandıkları için her yeri arayıp burada define arıyorlar diye ihbarda bulunmuşlar. Bunun üzerine jandarma çalışmanın olduğu yere geldi. Ancak arkadaşlar gitmişlerdi. Ertesi gün çalışırken jandarma yeniden geldi, James Bond ekibi izin belgesini gösterince bizde rahatladık bütün köyde rahatladı" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adana’da, bond, cekilecek, filmi, flaş, james, son, şehirde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. “gecenin kanatlari” filmi nedeniyle mahsun kirmizigül’le mahkemelik olan... PauL Haber Arşivi 0 06 Şubat 2012 11:39
James bond 007: Everything or nothing (ps2) Desmont Oyun Hileleri 0 20 Ocak 2012 20:46
James Bond Desmont Oyun Hileleri 0 20 Ocak 2012 20:42
James Bond Jr. Desmont Oyun Hileleri 0 20 Ocak 2012 20:41