IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2007, 14:47   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TTNet'ten müzik indirme hizmeti.




TTNet, anlaşıldığı kadarıyla MÜ-YAP ile ortaklaşa bir müzik indirme hizmeti sunuyor. TTNet aboneleri 80.000 civarında şarkıyı korsan konumuna düşmeden bilgisayarlarına indirebilecek. Hizmet bazı kusurlarına karşın Türkiye'de bir ilk oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], TTNet'in Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) ile bağlantılı olarak sunduğu bir hizmet. ADSL kullanıcılarına site üzerinden geniş bir yelpazede müzik indirme olanağı tanıyor. Hizmetin iki tip aboneliği var, Standart ve Gold üyelik. Bunlardan Standart üyelik, en düşük bağlantı tipi olan 1 Mbps/4 GB kotalı abonelerinin sahip olabileceği üyelik. Bu üyeler ayda 10 tane şarkıyı indirip dinleyebiliyor. 4 GB kotalı tarifenin üstündeki tüm tarifeler ise Gold üyelik kapsamında. Gold üyeler ayda 500 tane şarkıyı indirip, 100 defayı aşmayacak şekilde CD'ye kaydedebiliyor ve taşınabilir müzikçalarlarında dinleyebiliyorlar. 4 GB kotalı tarife aboneleri ise 1 Temmuz'a kadar ayda 2 YTL ek ücret karşılığı Gold üyelik haklarından yararlanabiliyorlar. Bu 2 YTL kampanyası 1 Temmuz'a kadar geçerli. Temmuz ayından itibaren aylık üyelik ücreti 5 YTL olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İndirilebilecek şarkılar Windows Media Audio (wma) biçeminde ve Sayısal Hak Yönetimi - Digital Rights Management (DRM) ile korunmuş durumda. Dinlemek ve CD'ye kaydetmek için Windows Media Player 10 ve üzerinin kurulu olduğu Windows XP veya Vista gibi bir işletim sistemine ihtiyacınız var. DRM, sizin abonelik tipinizdeki haklarınızı aşıp aşmadığınızı da denetliyor. Taşınabilir aygıtınızda dinlemek için de PlayForSure desteği olması gerekiyor.

Site ne yazık ki Internet Explorer dışındaki tarayıcılarla sorun çıkarma eğilimi taşıyor (şaşıran?). Bir de tabii dosya biçemi ile Windows kullanmayanlar dışlanmış. Aslında sistemin lisans sözleşmesinin adı bile EULA
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Dijital hak denetimi için görece kolay bir yol seçilmiş gibi görünüyor ama lisans sözleşmesinde şarkıları CD'ye yazıp oradan geriye OGG gibi bir biçimde atmanızın sakıncasından bahsedilmemiş. Tabii lisans sözleşmesinde yazanlar dışındaki kullanım korsana giriyor; örneğin ticari amaçlı kullanamazsınız. Her halükarda, korsan müzik üzerine giderken teknoloji okur-yazarlarını güldüren veya sinirlendiren işler yapmakla ünlenmiş kuruluşların, en azından doğru bir yola girme isteğinin bulunduğuna tanık olabiliriz.

Sistemi kullanmak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitede bulunuyor. Ayrıca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de gözatmanızı öneririz. Sözleşmedeki bir maddeye göre, indirdiğiniz şarkıların sahibi olmuyorsunuz. Yani satın almış sayılmıyorsunuz. TTNet aboneliği veya TTNetMüzik üyeliğiniz herhangi bir şekilde sona ererse şarkıları dinleme hakkınızı kaybediyorsunuz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Şubat 2008, 14:12   #2
Nickolas
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TTNet'ten müzik indirme hizmeti.




TTNET Müzik Sayfası Gösterime girmiş.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Daha önce bulamadığım bir kaç mp3 ü buldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
hizmeti, indirme, muzik, müzik, ttnetten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TTNET Alo ile Telefon Hizmeti Başladı ALeMCi Bilim Dünyasından Son Haberler 1 20 Nisan 2012 17:43
TTNet'ten Android'lilere müzik fırsatı! Pargali Cep Telefonlar 0 29 Mart 2012 10:08