IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2012, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan Yurdakul'a ziyaret




CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Doğan Yurdakul'u hastanede ziyaret etti..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Odatv davasında tahliyesine karar verilen gazeteci Doğan Yurdakul'u ziyaret eden chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Sayın Başbakana verilen yetkilerin doğru olmadığını ifade etmiştik. Bu yetkilerin yaygınlaştırılması işi tümüyle sulandırmak anlamına gelir, doğru değildir'' dedi.
HASTANEDE YURDAKUL'A ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu olarak yargılandığı ''Odatv'' davasında tahliyesine karar verilen gazeteci Doğan Yurdakul'u tedavi gördüğü TOBB ETÜ Hastanesinde ziyaret etti.
Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Yurdakul'un oldukça neşeli, moralinin yerinde olduğunu, büyük ihtimalle 6 Mart Salı günü by-pass ameliyatı geçireceğini söyledi.

''Kendisinden Silivri toplama kampındaki anılarını kısmen dinledim'' diyen Kılıçdaroğlu, bunları hüzün ve mizah dolu anılar olarak değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Yurdakul'un avukatıyla da kısa süre görüştüğünü belirtti.
MİT DÜZENLEMESİ SORULDU

Bir basın mensubunun ''Askerin de mit mensupları için değiştirilen kanunun benzerine yönelik bir talebi olduğuna ilişkin haberler var. Bunları nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, yapılan düzenlemeyi doğru bulmadıklarını söyledi.
Bu yönde daha önce açıklamaları olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Sayın Başbakana verilen yetkilerin doğru olmadığını ifade etmiştik. Bu yetkilerin yaygınlaştırılması işi tümüyle sulandırmak anlamına gelir, doğru değildir'' diye konuştu.
CHP DİNE KARŞIYMIŞ GİBİ BİR ALGI OLUŞTURDULAR

Başka bir gazetecinin bir röportajını anımsatarak, ''(CHP dine karşı algısı değişecek) demişsiniz. Bunu biraz açar mısınız?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Uzun yıllar AKP benzeri partiler CHP'nin dine karşı bir parti olduğu algısını yaygınlaştırmak istediler ve bu konuda özellikle Anadolu'da yaygın bir propaganda yaptılar'' dedi.
Hiçbir siyasi partinin, aklı başındaki kimsenin dine karşı olmadığının bilinmesi gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, ''Din farklı bir şeydir. İnsanların manevi dünyasına siyasetçinin girmeye hakkı da yoktur, yetkisi de yoktur'' diye konuştu.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıçdaroğlundan, yurdakula, ziyaret


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık