IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2012, 16:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Pullar Yarın Satışa Sunulacak




PTT Genel Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan ''Türkiye'de kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması'' konulu sürekli pullar yarın satışa sunacak.PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de Cinsiyet Eşitliğine Yönelik Elverişli Ortamın Teşvik Edilmesi Ortak Programı kapsamında tasarlanan ''Daha Adil Bir Dünya İçin Yanımda Ol'' kampanyası çerçevesinde PTT Genel Müdürlüğü ile TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu arasında protokol imzalandığı ifade edilerek, bu kapsamda yarın tedavüle sunulacak sürekli posta pullarında kampanya görsellerine yer verildiği belirtildi.

Kadına yapılan şiddetin engellenmesi, toplumda bu tür olaylara karşı duyarlılık yaratılması ve kampanyaya olan ilginin artırılmasına destek olmak amacıyla Dünya Kadınlar Gününde ''Türkiye'de Kadın-Erkek Fırsat Eşitliğinin Sağlanması'' emisyon adı ile 3 ayrı görselin yer aldığı 15 milyon pulun tedavüle sunulacağının bildirildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Kuruluşumuzca 18.11.1957 tarihinde tedavüle sunulan Türkiye'de Ormancılığın 100. Tedris Yılı emisyon adıyla tedavüle sunulan pullarda yer verilen bandanet uygulamasına 55 yıl sonra kadına yapılan şiddete karşı duyarlılığı artırmak amacıyla 'Biz de varız', 'Daha adil bir dünya için yanımda ol' ve 'Kadınlar toplumun aynasıdır' sloganlarıyla pullarda tekrar yer verilmiştir.''

Ayrıca yarın ''Türkiye'de Kadın Erkek Fırsat Eşitliğinin Sağlanması Konulu Sürekli Posta Pulları 08.03.2012 ANKARA'' ibareli ilk gün zarfının satışa sunulacağının belirtildiği açıklamada, Ulus PTT Merkez Müdürlüğü Filateli gişesinde ilk gün damgasının kullandırılacağı kaydedildi.

-7. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivaline özel gün damgası-

PTT Genel Müdürlüğünün ayrıca 7. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali nedeniyle 8-10 Mart 2012 tarihleri arasında ''7. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali 08-10.03.2012 MARMARİS'' ibareli özel gün damgası kullandırılacağı belirtildi.

Özel gün damga talepleri, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Üntaş Point Center Alışveriş Merkezi Sanat Galerisi'nde açılacak geçici filatelik işyerinde uygulanacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
8 marta ait, dünya, dünya kadınlar günü, gününe, kadınlar, pullar, satışa, sunulacak, yarın, Özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
~ Antik sanat’ta 267 parça eser satışa sunulacak. Sametold Kültür ve Sanat 0 26 Aralık 2010 15:05
iPAD sadece 5 ilde satışa sunulacak wHiSkEy Haber Arşivi 1 23 Aralık 2010 21:50
Dünya KadınLar Günü konTes Ah Kadınlar 1 08 Mart 2009 12:03
Dünya Kadınlar Günü WideSteel Haber Arşivi 0 08 Mart 2007 09:53