IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2012, 21:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir baba için bundan acısı yok




Evine gelen adam, eşi ve 1 yaşındaki kızının yangında öldüğünü öğrendi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tuzla'da 2 katlı binanın çatı katında çıkan yangında anne ve 1 yaşındaki kızı Buse hayatını kaybetti. Yangını duyunca eve gelen baba, eşi ve çocuğunun içeride olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi
SOBAYA ATILAN ATIK KAĞITLAR YANGIN ÇIKARDI

Aydıntepe Mahallesi Geçit sokakkta bulunan iki katlı binanın çatı katında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Sobaya konulan kovadaki gazete kağıtlarının tutuşmasıyla çıktığı öğrenilen yangın kısa sürede büyüyüp çatı katın tamamını sardı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerin Tuzla, Yayla ve Orhanlı itfaiyeleri geldi. İtfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde yangını söndürmeye çalışması yaparken alt katta oturan ve yangını söndürmek için yardım eden komşular kendilerini alevlerin arasından güçlükle attı. Yangında yaralananlar olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan komşuları ambulansa alıp tedavi etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ANNE VE 1 YAŞINDAKİ BEBEĞİ İÇERDE KALDI

Bu sırada içeride Hanife Karakurt (32) ve 1 yaşındaki kızı Buse'nin olduğu söylenince herkesi büyük bir telaş sardı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını söndürmeye çalışırken diğer yandan da içeride oldukları söylenen anne ve kızını bulmaya çalıştı.
BABANIN EN ACI ANI

Olay yerine gelen özel güvenlik görevlisi baba Serkan Karakurt eşi ve çocuğunun içeride olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. Acılı babayı polis ekipleri güçlükle sakinleştirmeye çalışsa da Serkan Karakurt bir türlü sakinleşmedi. Serkan Karakurt alt kattaki komşusu ve küçük kıza bağırarak yangının neden çıktığını öğrenmeye çalıştı. Yangından ellerinde yanıklarla kurtulan Dilan Yılmaz isimli küçük kız da Serkan Karakurt'un tepkisinden korkarak sağlık görevlileri tarafından ambulansa alındı. Yangının çıktığı çatı katta oturan Serkan Karakurt'un annesi Zülkiye Karakurt yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak, "sobanın kovasını dışarı koydum içinede gazete kağıtlarını doldurdum, kovadaki kül sönmemiş gazeteler tutuşunca yangın çıktı" diye konuştu.
ANNE KIZIN CESETLERİ ÇIKARILDI

Yangın itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürülürken feci şekilde hayatını kaybeden anne ve kızının cesetleri binadan çıkarılıp ambulansla tuzla Devlet Hastanesine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acısı, baba, bundan, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lady Gaga için bundan ileri gidemez diyemezsiniz. Kalemzede Haber Arşivi 0 08 Ekim 2011 19:32