IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2012, 11:19   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şöhretler 'Oyun'a Geldi




Ünlü isimlerin, özellikle de dizi ve film karakterlerinin hayatlarının bilgisayar oyunu haline getirilmesi moda oldu.
CEM'İN DAMATLIĞINI SİZ SEÇİN!

'Cem ve Ahu Evleniyor' adlı bilgisayar oyununda; dün dünyaevine giren ünlü şovmen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin düğün kıyafetlerini seçebiliyorsunuz.

TARZI SİZE AİT

Online olarak oynanan oyunda; Yağtu'ya kırmızı renkli kına gecesi elbisesinden, etekleri uçuşan, kabarık bir gelinliğe kadar pek çok farklı kıyafet giydirmeniz mümkün! Cem Yılmaz için ise isterseniz sade, isterseniz çok daha şatafatlı damatlık modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Yılmaz'ın saçının ve sakalının modelini de belirleyebilirsiniz.

AZİZ YILDIRIM HAPİSTEN KAÇMAYA ÇALIŞIYOR!

Sanal alemin en çok oynanan oyunlardan biri; 'Prison Break Aziz'. Oyun; FB Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike operasyonu nedeniyle tutuklu bulunmasına esprili bir yaklaşım getiriyor. 'Prison Break Aziz'de; Yıldırım'ın simülasyonu hapisten kaçmaya çalışıyor.

'BERLİN KAPLANI'

'Berlin Kaplanı' filminin oyununda ise; Ata Demirer'in canlandırdığı boksör 'Ayhan Kaplan', filmdeki 'Emir Slaviç'le dövüşüyor. iPhone ve iPad'de de oynanabilen oyun; 0.99 dolardan satılıyor.

NİHAT-PASCAL KAVGASI

Nihat Doğan ve Pascal Nouma'nın 'Survivor' adasındaki kavgasından esinlenilerek hazırlanan oyunda; Doğan, Pascal'ı adadan göndermeye çalışıyor. Oyun "Benim koyunum bile Avrupa'nın koyunundan daha farklı bakıyor" yazısını tutan bir koyun fotoğrafıyla başlıyor.

'EZEL'İN OYUNU BİTMEZ

Geçen yıl reyting rekorları kıran 'Ezel' dizinin oyununda; Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı 'Ezel' ve Barış Falay'ın hayat verdiği 'Kerpeten Ali' dövüşüyor. Oyun dizi bitmesine rağmen hala büyük ilgi görüyor.

'ADNAN' GÖRMESİN!

'Aşk-ı Memnu'da Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı 'Behlül' ile Beren Saat'in canlandırdığı 'Bihter'in öpüşme sahnesi bir oyuna konu oldu. 'Behlül- Bihter Öpüşme Oyunu'nda; ikiliyi öpüştürerek puan topluyorsunuz. Ancak onları 'Bihter'in dizideki kocası 'Adnan' görürse, oyun bitiyor.

PANPİŞ'İN EN İYİ POZU

Son dönemde Twitter'da paylaştığı seksi fotoğraflarıyla ve dilimize kazandırdığı 'panpiş' sözcüğüyle adından söz ettiren Hilal Cebeci'nin 'Panpişi Yakala' adlı bir oyunu var. 'Panpişi Yakala'yı oynayan internet kullanıcısı; ünlü şarkıcının en iyi pozunu yakalayarak fotoğrafını çekmeye çalışıyor.

'RECEP İVEDİK'İ GİYDİR

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin kahramanı 'Polat Alemdar'ın oyunları da büyük ilgi görüyor. İnternette; puzzle'dan 'Polat'ı Pusudan Kurtarmaya Çalışma' oyununa kadar farklı içerikli oyunlar yer alıyor.

SİNEK YAKALAMA

Şahan Gökbakar'ın yarattığı 'Recep İvedik' karakterinin de birbirinden farklı oyunları var. En popülerleri; 'Recep İvedik'i Giydir', 'Recep İvedik'i Dans Ettir', 'Balık Adam', 'Sinek Yakalama'...

Sabah haber

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geldi, oyuna, şöhretler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık