IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2012, 12:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tülin Şahin'in 27 kilo vermesinin ve güzelliğinin sırları




Bir zamanlar 27 kilo veren Tülin Şahin, zayıflama başarısını ve cildi için uyguladığı güzellik maskelerini anlattı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Günün yorgunluğunu lavanta banyosuyla atarken, cildinin ışıltısını ise şeker, tuz, limon ve sütten oluşan özel maskeyle koruyor...
Ülke ülke geziyor, defileden defileye koşuyor. Narin ama güçlü bedeniyle her zaman formda, incecik, zarif... Türkiye'nin en çekici ve güzel kadınlarından Tülin Şahin, sağlıklı yaşam adına spordan vazgeçmiyor. İstanbul'un 2009 turizm kampanya yüzü seçilen Şahin, nerede olursa olsun her sabah 100 dakika yürüyor ya da 30 dakika bisiklete biniyor. İstanbul'da olduğunda da özel bir merkezde 15 dakika Power Plate cihazıyla egzersiz yapıyor. Tülin Şahin, sıkı ve sağlıklı bir bedeni medikal estetikle ve kendi yarattığı pratik yöntemlerle koruyor.
Bir dönem verdiği 27 kilonun ardından hayatındaki 'denge'yi bozmayan Şahin, cilt bakımı için kendi geliştirdiği tarifleri uyguluyor.
27 KİLO VERDİKTEN SONRA VÜCUDU NASIL SIKI KALDI

Yaza hazırlanırken en büyük arzu mayo ya da bikiniyi iyi taşıyabilmek... Siz de bir dönem 27 kilo verdiniz ama vücudunuz sıkılığını kaybetmedi. diyet yaparak kilo vermeye başlayan kişilere önerileriniz var mı?
Sadece diyet yapılarak tabii kilo verilir ama ne kadar sağlıklı olur bu tartışılır. Ben mutlaka spor da yapılması gerektiğine inanıyorum. Kaslarımızı güçlendirmek ve vücudumuza şekil verebilmek için yapılacak tek şey spor yapmak.
Siz ne kadar spor yaptınız?

Ben sarkmalar olmaması için her gün spor yaptım. 27 kiloyu verdim deyip sporu da bir kenara bırakmadım. Haftanın 4-5 günü günde 3 saat spor yapıyorum. Spor yapmak, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme; bunların hepsi bir hayat tarzıdır. Spor yapan insan nadiren hasta olur, daha sağlıklı düşünür, enerji dolu ve pozitiftir. Yani sadece zayıflamak için spor yapılmamalı.

YAZ KIŞ YÜRÜYOR

Aynı güzellik ve formu korumak için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz?
Yaz-kış yağmur, çamur, fırtına, güneş, kar demem hep sahilde yürüyüş yaparım veya bisiklete binerim. Sahilde beni sabahın 6'sında çekimlere gitmeden bisiklete binerken görebilirsiniz. Bu yoğun bir tempoya rağmen bu yüzden beni hep gülerken, enerji dolu ve pozitif görüyorlar. Hiç üşenmem, koştururum. Dikkat edin, spor yapan topluluklar birbirlerine zarar vermezler. Hep sağlıklı ve mutlu düşünürler. Uykuma dikkat etmeye çalışırım. Tabii diyet benim hayatımda sadece zayıflamak istediğim dönem olup bitmedi. Midemin çöp kovası olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden de beslenmeme çok dikkat ediyorum.
Medikal estetik yöntemlerinden yararlanıyor musunuz?
Power Plate'i düzenli kullanıyorum. Üç sistemi bir arada sunan Vela Smooth'u denedim. Ancak vakit yetersizliğinden paketi bir türlü bitiremedim. Her kadının vücut tipine uyacak bir medikal destek var. Tüm kadınlara böyle medikal destekleri sporun ardından öneriyorum.
Çalışan kadınların büyük bir kısmı oturarak çalışıyor. Onlar formu nasıl yakalayacak?
Mutlaka iş öncesi veya sonrası spor yapsın. Akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapmayı ailece alışkanlık haline getirsinler. Çalıştıkları işyerinin etrafında bile 10 dakika ayırıp yürüyüş yapsalar, onlara günün sonunda çok faydalı olacaktır. Örneğin sigara içen birisiyse sigara molası yerine kendine 10 dakika yürüyüş molası versin. Nasıl iyi geleceğini tahmin bile edemez...
KENTLERİ ADIM ADIM GEZİYORUM

Sizin gibi sürekli seyahat eden ya da toplantıdan toplantıya koşanlar neler yapabilirler?
Dünyanın neresinde çekimde olursam olayım otelin havuzunda iş sonrası yüzerim. Çekimden sonra da spor ayakkabılarımı giyip tüm şehri yaya gezerim. Hem şehri keşfetmiş hem de farkında olmadan saatlerce yürüyüş yapmış oluyorum. Hiç araç kullanmam. Birçok kişi yaşadıkları kenti, semti böyle keşfedebilir...
Yazı mükemmel bir formda karşılamanın tam zamanı
Yaz mevsimi geliyor, karın, kalça, bacak ve kolları mükemmel formuna kavuşturmanın tam zamanı. Uzmanlar formda bir vücut için sağlıklı beslenme ve sporun önemini vurgularken, son teknoloji ürünü cihazlar ile yöntemler de sıkılaşmak ve incelmek isteyen hanımların imdadına yetişiyor...
'Ekonomik kriz yüzünden cihazlardan yararlanamam, evde ne yapabilirim?' diye soranlara da çözüm önerilerimiz var... Selülitle mücadele ve cilt bakımı için evde uygulayacağınız maskeler, egzersiz önerileri ile örnek diyet mönülerini bu yazı dizisinde okuyacaksınız. Ancak hangi cihaza girerseniz girin, hangi maskeyi uygularsanız uygulayın diyet yapmadan ve fiziksel aktivitenizi artırmadan yüzde 100 başarılı olunmayacağını aklınızdan çıkarmayın. Uzmanlar, sıkı bir vücuda ulaşmak isteyenlerin yattıkları yerde mucizeyi beklemeleri yerine, teknolojinin yardımı, doğru ve dengeli beslenme ile düzenli egzersizi birlikte uygulayacakları kombine yöntemler öneriyor. Ne dersiniz; yaz gelmeden, ameliyatsız, neştersiz vücudumuzu inceltip sıkılaştıracak estetik ve güzellik sırlarını birlikte keşfedip forma girelim mi? Yazı dizimize ünlü manken Tülin Şahin'in güzellik önerileriyle başlıyoruz...
Astronotların tercihi: Power Plate
NASA'nın asronotlar için kullandığı Power Plate medikal estetik alanında da tercih ediliyor. Dokuları sıkılaştırma, serbest yağların parçalanmasını hızlandırma, selüliti azaltma, vücudu şekillendirirken kasları güçlendirme etkisi vaat eden Power Plate, günde sadece 10-15 dakika kullanılabiliyor. Ancak hücrelere kadar etki eden özel sistemi sebebiyle üç katı kadar spor yapmışcasına vücudu etkiliyor.
BİSİKLET YAĞLARI PARÇALIYOR

Tülin Şahin, 'Beni karlı havada bile bisiklete binerken görebilirsiniz. Hem kondisyon hem de karın, bel ve kalça bölgesi için çok yararlı' dedi.
Üç cihaz bir arada: Velasmooth
Velasmooth üç teknolojiyi bir arada bulundurarak üç farklı cihazla gerçekleştirilebilen işlemleri tek başına yapıyor. Bi-polar radyofrekans, kızıl ötesi ışık ve vakum teknolojileri sayesinde Velasmooth, selülit görünümünün giderilmesi, cilt sıkılaşması, vücut konturunun düzelmesi ve bölgesel incelmeyi hedefliyor. Selülitli bölgelerde tercih edilen geniş başlığı dışında küçük başlığı ile de yüz, boyun, kol gibi küçük alanlarda cilt sıkılaştırma amacıyla kullanılıyor. Cildinin Işıltısını lavantaya borçlu...
Çekimler, defileler... Cildinizin yıpranmaması için ne uyguluyorsunuz?
Cilt bakımımı asla ihmal etmem. Çekimim yoksa yüzümde makyaj çok azdır. Acil durumlar için ev yapımı peeling tarifim var: 1 çay kaşığı tuz, şeker, limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını sütle karıştırıyorum. Yüzüme masaj yaparak sürüyorum. Tuz en ufak siyah noktalara temas ediyor, toz şeker ise kendi gibi cildi ışıl ışıl yapıyor. Süt nem veriyor. Zeytinyağı en hassas cildi bile yatıştırıyor. Bu maskeyi uzun uçuşlarda uçakta bile yapıyorum.
Eve yorgun geldiğinizde ne yapıyorsunuz?
Problemli, stresli, zor ve yoğun bir günün ardından eve geldiğimde beni tek kurtaran 15-20 dakika tam banyodur. Sıcak suda kaslarım gevşer, sinir sistemim ve kan dolaşımım olumlu etkilenir. İyi bir uykunun da sırrıdır. Bitkisel yağlar veya süt ürünleri eklenen banyolar, derinin koruyucu örtüsünü güçlendirdikleri için, kuruluğa karşı da etkili. Lavanta ile yapılabilen iki karışımı önerebilirim.
Dinlendiren banyo formülleri..
1/4 litre elma sirkesi (yağlı ten için) veya 1/4 litre krema (normal, kuru veya karma ten için), 8 damla lavanta yağı ile iyice karıştırın, banyo suyuna ekleyin. Krema-lavanta banyosundan sonra ılık duş alın. Elma sirkesi-lavanta banyosundan sonra duş almayın ve kurulanmayın. 60-70 gr. lavanta çiçeğini 2-3 lt. suya ekleyin, kaynama derecesine kadar ısıtın, 10-15 dakika demlendikten sonra süzün ve banyo suyuna ekleyin. Her iki banyonun süresi 15-20 dakikadır. Lavanta banyoları, özellikle kan basıncı düşük olan kişileri rahatlatır, canlılık kazandırır. Sinirli kişiler, dengeleyici bir rahatlığa kavuşur.
Akşam / Türkan YILMAZER

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
27, güzelliğinin, kilo, sırları, tülin, ve, vermesinin, Şahinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tülin Şahin Makyaj Sırları N999 Makyajın Püf Noktaları 1 10 Şubat 2012 17:21
Tülin Şahin Nasıl Kilo Verdi AnqeL Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 13 Ocak 2012 19:56
Yetenek ve Güzelliğin Sembolü: Tülin Şahin Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 05 Kasım 2009 12:34
Tülin Şahin'in Sitesine Yoğun İlgi Kralice Haber Arşivi 0 16 Aralık 2008 12:12