IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 02:23   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Şahin.Ufak Tefek Sıkıntılar Var




Samsun'a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çarşamba İlçe Jandarma komutanlığı ve Şehit Harun Ateş Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti.
Samsun'a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çarşamba İlçe Jandarma komutanlığı ve Şehit Harun Ateş Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti. Bakan Şahin, polis merkezinin denetleme defterini imzaladı. Akşam yemeğinde bir konuşma yapan Bakan Şahin, "Ükemiz güzel insanımız güzel. Bazı ufak tefek sıkıntılar var. Onlara siz kafanızı takmayın"dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim şahin Ordu'daki ziyaretinin ardından Samsun'a geldi. Bakan Şahin, Çarşamba İlçesi girişindeki bir benzin istasyonunda Samsun Valisi Hüseyin Aksoy kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile partililer tarafından karşılandı. Bakan Şahin karşılamanın ardından Gül Restoranda düzenlenen akşam yemeği programına katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Bakan Şahin, "Ülkemiz güzel insanımız güzel. Bazı ufak tefek sıkıntılar var. Onlara siz kafanızı takmayın. Onlarla devletin diğer ilgili birimleri güvenlik güçleri, haber alma teşkilatları ve diğer sosyal psikolojik programları uygulayacak birimler çalışmalarını yürütüyorlar. Biz, siz, hepimiz hayatı güzel kılmak, kardeşçe geçinerek, huzur içerisinde bu ülkenin insanı ve vatandaşı olmanın onurunu doya doya yaşayarak, zamanı iyi değerlendirelim. Hem kendimize güzel mekanlar, güzel şehirler yaratmaya inşa etmeye devam edelim hem de bir gün ömür bitecek kalanlara bizi hayırla yad edecekleri iyi işler, iyi eserler, örnekler iyi davranışlar bırakalım" diye konuştu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin konuşmasının ardından, İlçe Jandarma Komutanlığına gitti. Yolda bir kahvehaneye uğrayan Bakan Şahin, vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti. Ardından da İlçe Jandarma Komutanlığı'nın içerisindeki Çarşambalı şehitlerin isimlerinin bulunduğu panoyu inceledi. Buradaki izlenimlerinin ardından Şehit Harun Ateş Polis Merkezi Amirliği'ni giden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, denetleme defterini imzaladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya gitti.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakan, sıkıntılar, tefek, var, şahinufak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık