IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 10:30   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Toprağa Gömülü Silahların Sırrı Ortaya Çıktı




Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri tarafından kısa bir süre önce toprağa gömülü halde bulunun 3 tabanca ve mühimmatının, AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ile 3 AK Parti yöneticisine yönelik suikastlarda kullanılacağı ortaya çıktı. Olayla ilgili yakalanan ve itiraflarda bulunan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Şemdinli ilçe merkezine bağlı Üzümkıran köyü yakınlarında yapılan arazi araması sırasında, bir ceviz ağacının altına gömülmüş çeşitli çap ve markalarda 3 tabanca ile bunlara ait şarjör, fişek ve susturucu ele geçirilmişti. Olayla ilgili Şemdinli Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma derinleştirilirken, Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmaları sonucu 3 zanlı yakalandı. Zanlıların, Yüksekova ilçesindeki bir çeteyle görüşüp, AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ile

isimlerinin sonradan verilecek 3 parti yöneticisini öldürmek için bir suikast hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı. Zanlılar, cinayetler için 450 bin TL parada anlaşıldığını, bu paranın 80 bin lirasının peşin alındığını ve geriye kalan 370 Bin TL'nin iş bittikten sonra verileceği söyledi. Olayla ilgili yakalanan zanlılardan E.D. ve G.K.'nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği, G.F.'nin ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Şemdinli C. Savcılığı'nın olayla ilgili daha geniş bir

soruşturmayı sürdürdüğü, jandarma ve polis ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

DAHA ÖNCE DE ARACA SALDIRI YAPILMIŞTI

İki dönemdir AK Parti Şemdinli İlçe Başkalığı görevini yapan Algül'ün 2009 yılında evinin önünde bulunan aracına sabah saat 05.00 sularında bombalı saldırı düzenlemişti.

"KADERE İNANAN İNSANLARIZ"

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Fikri Algül, halen görevinin başında olduğunu belirtti. Kadere inanan insanlar olduğunu, ilahi tecelli olmadan bir ağaç yaprağının dahi kopamayacağını söyleyen Algül, "Zaten biz bu yola girerken bu tür engellerin karşımıza çıkacağını biliyorduk. Güvenlik güçlerimiz konu ile ilgili ciddi bir araştırma içerisindeler. Ben kendilerinin bu olayı aydınlatacaklarına inanıyorum. Soruşturmanın selameti için fazla bir açıklama yapmam doğru değildir" dedi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Çıktı, gömülü, ortaya, silahların, sırrı, toprağa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google Nexus One'ın son sırrı ortaya çıktı... MT EkoL Cep Telefonlar 0 18 Aralık 2009 12:47
Allah kelimesinin sırrı ortaya çıktı Julw Haber Arşivi 4 11 Ekim 2007 21:15